Häng med Gunhild Carling, Hasse Pihl och Tilde Fröling på tåget!
View this email in your browser

Häng med Gunhild Carling,
Hasse Pihl och Tilde Fröling på tåget!

Missa inte senaste avsnittet av talkshowen “På tåget med Tilde”. Denna gång gästas programmet som spelas in på MTR Express under en resa mellan Göteborg och Stockholm av vår internationella swing- och jazzstjärna Gunhild Carling och Hasse Pihl - en av männen bakom den historiska radiosuccén Hassan.

Ständig programledare är alltid lika charmiga Tilde Fröling som ser till att det blir sköna och öppenhjärtliga samtal om livet, utomjordiskt liv, musik, karriären, kärleken och framtiden.

Klicka här för att se avsnittet!

Punktligast • Nöjdast kunder • Lägst pris

Boka din resa här!


Använd vår lågpriskalender och få en tydlig överblick över våra allra lägsta priser - speciellt bra för dig som är flexibel med vilket datum och tid du reser.
Tjäna EuroBonus-poäng när du reser med MTR Express. Registrera dig gratis redan idag så får du 1000 extrapoäng i välkomstbonus. Läs mer här!


MTR Express Sveriges bästa tågbolag 2017 enligt SKI. Vi är mer än stolta över att, även detta år vara det högst rankade tågbolaget i mätningen och därmed ha Sveriges mest nöjda tågresenärer ombord. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder som reser med oss och som hjälper oss att ständigt utvecklas.
I samarbete med Mabi Hyrbilar erbjuder vi alla resenärer 10% rabatt på bilhyran. Boka din nästa hyrbil med hjälp av kampanjkod som du finner i din bokningsbekräftelse.
Facebook
Facebook
Webbplats
Webbplats
Instagram
Instagram

Till alla G+ Vänner Verkligen Välsignade er alla och en var!
Vill ni sprida detta Vidare?
Då vi har ett mera och mer tekniskt i samhälle, så är de inte alla som hänger i nymodigheterna.
Jag skälv så har vissa svårigheter med dyslexi = läs och skriv svårigheter, detta gör att ny teknik är svårt, nu tro jag att de är flera, som har de besvärligt med detta.
Så nu har en idé, som jag ännu inte helt kan gå in på alla detaljerna i, då den nu finns med som ett förslag i en tävling om idéer

Till alla vänner på G-plus.
Vi från Min Cykel Vision har tagit bort flera under grupper.
Detta har vi gjort för, vi gör nu en programförklaring, av vad Min Cykel Vision är för något.
Då såg vi, att de var så många olika grupper och de tar så stor plats att presentera detta, så de blir inte lätt att få med allt på ett A4 papper!
Vi från Min Cykel Vision vill be er om Förlåtelse, för vi har taget bort grupper som ni har var med i!
Men Vi hoppas att ni hittar någon annan grupp av mina som är kvar att gå med i!
Den grupp som helst skulle vilja få i gång mer är Romer Kooperation

Post has attachment

Johanna Jackson - Vagabond - den 21 juni 2017
Skottland: Nu kan du köpa en hel by på natursköna Isle of Skye

Post has attachment

Post has attachment

Elva personer skadades när skärgårdsbåten Cinderella II körde in i kajen vid Nacka strand utanför Stockholm.
Fyra skadades fick föras till sjukhus enligt polisen som ska utreda olyckan.
Polisen hade inga uppgifter om att någon skulle vara allvarligt skadad.
En person fick en lättare brännskada, och de andra skär- och sårskador som troligen uppstått efter fall.
Över 230 personer fanns ombord.
Flera ambulanser dirigerades till platsen, men räddningstjänsten behövde aldrig rycka ut.
Polisen har inlett en förundersökning avseende vårdslöshet i sjötrafik.
Enligt Peter Henricson, affärsområdeschef på Strömma Turism & Sjöfart som äger Cinderella II, vet man vad som hände men inte varför.
- När Cinderella II ska göra den sista backningen för att lägga till i Nacka strand får vi inte full backeffekt och går in så pass hårt i bryggan att flera personer ramlar och skadar sig, säger han till TT.
Transportstyrelsen kallades till Nacka strand för att genomföra en besiktning av Cinderella II.
- Innan den är klar kör vi givetvis inte vidare.
Cinderella II ersätts av en annan båt, säger Peter Henricson.
TT Nyhetsbyrån - den 18 juni 2017

Maldivernas nya flaggskepp
Maldiverna är just nu den hetaste destinationen för svenskar i premiumsegmentet. Att bo på en exotiskt ö mitt ute i indiska oceanen med bara horisonten som utsikt är en oslagbar upplevelse.
Det senaste året har nya hotell öppnat på löpande band och de flesta är 5-stjärniga. Men vilket är egentligen Maldivernas bästa hotell?
Select Collection, som är Nordens ledande rådgivare för exklusiva reseupplevelser, har besökt öriket och testat de nya hotellen för att utvärdera vilket av dem som lyckats bäst – på alla plan.
Sofistikerat och personligt
Enligt Select Collection är St. Regis Maldives Vommuli Resort det hotell som sticker ut mest. Med fantastisk arkitektur, riktigt hög kvalitet på faciliteterna och en engagerad samt personlig service har de verkligen lyckats.
Alla villor är byggda i exotiska träslag som ger ett sofistikerat men också nedtonat intryck som smälter in väl i omgivningarna.
Aktiviteter för njutning och nöje
Många aktiva resenärer oroar sig för att bli uttråkade på Maldiverna.
Men på St. Regis Maldives Vommuli Resort finns aerial yoga, dagliga fitnessklasser, dykning, snorkling, undervattensfarkost (Seabob), segling, glaskajak, paddle board, vattenskoter, vattenskidåkning och ett helt fantastiskt spa med stort utbud av massage, skönhetsbehandling och lite mer avancerade ayurvediska behandlingar.
Väl genomtänkt design och interiör
Sett från ovan har spaanläggningen formen av en hummer, baren är en stor val och vattenvillorna inspirerade av rockor. Interiört är det sofistikerat med alla tänkbara bekvämligheter utan att bli vräkigt.
De absolut bästa rummen är de som ligger ute i havet på pålar.
De minsta är vattenvillor på 182 kvadrat.
De har privat pool och härliga nät över vattenytan där man kan ligga och titta på fiskar eller bara somna in till vattenskvalpet. För dig som vill lyxa till det finns Overwater Suites på 282 kvadrat, och den ultimata upplevelsen för några få lyckligt lottade är John Jacob Astor Estate – en gigantisk 3-sovrumsvilla över vattnet på 1540 kvadrat med stor infinity pool.
När är det bäst att besöka Maldiverna?
För bästa vädret åk i januari t.o.m mars.
För lägsta pris res maj till slutet av juni eller under september månad.
Affärsvärlden - den 15 juni 2017
Wait while more posts are being loaded