Post has attachment
+Luka Puntar hitting 365 on Groblje Susak guardian today
PhotoVideo
PhotoPhotoPhoto
3/12/17
31 Photos - View album

Post has attachment
Striking news!

Resistance keyboard warriors managed to succesefully remove a valid publicly accessible portal from the XM map!

After many painful layers of green this shall be no more, an ENL work portal was succesefully removed today!

Hurray / rejoice resistance bretheren we are safe from shaper oppression!

RIP "Entrance of UL FPP" https://www.ingress.com/intel?pll=45.516326,13.579246&ll=45.516326,13.579246

Post has shared content
Agents,
Purchasing in-game items from unauthorized sellers is a violation of the Ingress Terms of Service. There are currently no authorized third-party sellers of in-game items. Niantic is committed to keeping Ingress and the battle between factions fair.

We will be sending warnings to anyone who received items that can be traced back to a third-party seller. In the future, we will remove items from the game that were purchased from unauthorized sellers. This means that any items purchased through third-party websites or services will disappear from inventories - even if these items were passed to other players unknowingly.

We appreciate your cooperation and continued support of Ingress.

Ajme, spet arbitraza

Podrobnosti o akciji niso pomembne, +Bostjan Z. jo je planiral ze dlje casa, igrica blokov po .si se je vlekla ~3 tedne, zadnjih pet dni pa so bili doloceni agenti, lokacije in ure.
Dovolj tocno ob uri se je tudi zgodilo, ter stalo do 20s pred CP.

'Pritozba' by +Tuti 42:
42: Zakaj se pa udeležujete spoofanih akcij?
zl: katere strani? Zeleni?
42: Z obeh očitno. "It was made possible by spoof cleaning, and destroyed before checpoint by spoof"

Pridna tajnica posredujem naprej in razpickurim +Bostjan Z. ter +Danilo Majhenic toliko da se ne upam tukaj pisat (eazy boys). Bostjan pridobi Glympse ciscenja.

Tajnica med voznjo tipkam tutiju, kateremu pa neimenovani vir obtozuje agenta McFrico in strucco. In naj to razjasnim.

Medtem zeleni pistoli streljata naprej, tajnica pa ima kasneje danes sluzbo in mora spat. Ergo:
- zmenite se lahko tukaj
- kdor bo 'rencal' dokazuje lastno nezrelost in skoduje igri. SLO Ingress je obcudovan od mnogih sosedov, ker imamo samo en ENL in samo en RES, oba pa se med seboj odlicno razumeta.
- spooferji me ne zanimajo. zalostna in dolgocasna bitja, ki nehajo utrujat le ce se jih ignorira. bolj kot se boste po macje, bolj z veseljem bodo se kaksno zakuhali.

Smisel nadaljne debate vidim le v tem da Bostjan utrdi (ali izgubi) zaupanje v svoje kontakte v .it, enako pa tudi tuti. Ne vidim razloga za konspirativnost - pogosto se sitrepe pise v hude detajle, tako da lahko tudi tokrat Bostjan objavi listo sodelujocih agentov in njihovih lokacij. Tozilstvo lahko na posamezne agente poda argumentiran ugovor, in zogica gre nazaj obrambi.

Zavedajte se da ne bo 100% jasnosti. Ne bo prvic, da boste za koga jamcili 'ker ta pa ze ne bi mogel' pa se kasneje izkaze, da ga je strast zapeljala v skusnjavo.
Ce kdo se ne gleda Black Mirror - naj pogleda le S0103 in bo videl da tudi 100% jasnost ni nujno najboljsi izzid.

Post has attachment
Another night and another awesome OP :D

Po hudem boju in izjemni igri obeh strani minulo soboto, so smrki pustili nekaj naših linkov in kot ponavadi take stvari meni ne dajo miru.
Anchor je gor, zahodni blok link tudi, kaj če bi ponovili? Malo smeha v chatu in namigovanj če mislim resno in odločitev je padla! Ključe imamo, sreda je primerna, folk je za akcijo...Pa dajmo...
Odločimo se da izkoristimo farmo v KA ko bo itak polno agentov na kupu...
Spremljamo situacijo, dogovorimo se za inkognito čiščenje par linkov, ki nam niso ustrezali, smrki pa sami poskrbijo da pade naš fild, ki nam je zapiral pot na južni strani.
Menimo se kako bi bilo najbolje naredit in pade odločitev za blitzkrieg taktiko. agente na portale in istočasno adiranje/jarvisanje in linkanje v naslednjem trenutku, a nikakor da določimo kdo bo kaj počistil.
Pade odločitev, da se bomo že zmenili na farmi.
Malo drezanja in ugotovimo, da agenti, ki so običajno najbolj zanesljivi tokrat zaradi različni razlogov ne morejo sodelovati v večerni akciji. Medtem ko se drugi dogovarjajo in sprašujejo kdo bi kam šel, se +Luka Puntar odloči kar sam in se javi za napad na Kamniško Bistrico, jaz pa drezam speče agente in jih vabim, da bi sodelovali v akciji.
@dolfe že v sklopu službenih obveznosti tu pa tam zruši kak portal, @hackzone je pri volji, nima pa avta da bi se pridružil, zato ga delegiram na čiščenje bližnjih treh portalov z linki, kar tako sredi dneva, da ne zbuja pozornosti, @podgana že prej poruši linke iz sokola tam iz centra LJ, @bo55y pa počisti celjsko stran na poti iz službe. Medtem kliknem še @woodworks, ki je tudi pripravljen sodelovat, hkrati pa povleče zraven še @donMarqo in skupaj prevzameta vsak eno lokacijo, eden v Šmarje SAP, drugi pa v Grosuplje.
@Tadej se prostovoljno javi za čiščenje Turjaka, hkrati pa zelooo previdno povprašam +Anna Nass če je pripravljena, da bi jo @Tadej zategnil v Spodnjo Slivnico, jo odvrgel pri portalu in jo pustil tam medtem ko on piči do Turjaka... XD. +Anna Nass brez obotavljanja sprejme zadolžitev. Medtem v Mariboru +Danilo Majhenic in +Peter Galvazija pripravita teren in se približata portalu šala42, da ga v zadnjem momentu imunizirata na komando (brez potrebe, kot se je na koncu izkazalo ko je fild zdržal kar dva CP-ja).
Farma je končana, agenti že skoraj na svojih mestih... čakamo še zadnjo delitev ključev in razporeditev agentov vzdolž hrbtenice...
Pogled na mapo razkriva zatišje pred nevihto... Čas da dam komando...
Maribor! Imunizacija! +Danilo Majhenic flipne portal obrne na zeleno in linka Mangart, istočasno komanda @woodworks in @donMarqo ADA, JARVIS...
Sekundo dve za tem EKIPA VIRUSI! done...done...done...done...
MB linkaj!, Ilirska linkaj, Postojna linkaj...done.... done...done...NE GRE!!!! prvi portal ne gre linkat!, kriči @aambro v chatu! WATTTT?????
Hitro se prebijem do polovice mape in vidim...šit.... microlinki, ki niso bili vidni na mapi... Agent mislil, da so znotraj planiranega filda a so linki presekali prvih nekaj predivdenih linkov (14 kom :O( )... nič jbg... gremo dalje čaka nas še veliko dela...
Field UP!!! ufa... super, gremo dalje...grizemo po hrbtenici one by one...Vmes agenta @krsi čapnejo plavci (taki z značko) Kaj delaš? Nič, igrico igram... ok..proceed... in grejo, mi pa dalje.... :D

Končno pridemo do konca hrbtenice, @sitting0foot veselo linka in na koncu obstane na 3.964.000 MU, just short of onyx (bomo uredili v kratkem ;) ) ... brez upora... resistance is futile...
naredimo 28 layerjev, kar nanese vse skupaj nekaj več kot 12mio MU...

Upam, da nisem koga izpustil, če pa sem se pa pofočkajte...
Good job agents, good job...

Video
PhotoPhotoPhoto
11/10/16
4 Photos - View album

Post has attachment
V okolici MB (Drava Center) bomo organizirali xfaction piknik z translator challenge. Na izbiro imamo dva datuma. Poklikajte nobenega, enega ali oba, glede na to kar vam ustreza :) http://doodle.com/poll/sden94nt6wdr3eii

Post has attachment
Če morda še ne veste, imamo tudi x-faction spletno stran, ki je ravno danes doživela temeljito prenovo. Če bi kdo rad še kaj dodal gor, ali če komu ni všeč oblikovna podoba ali morda barvna paleta, so komentarji dobrodošli. http://ingress.si

Post has attachment
Vroce?
Mogoce pa lahko +Peter Gregorc kaksno gajbo s popustom zrihta.
Photo

Post has attachment
Last reachable onyx.

Gold purifier only?? Resistance.si - resisting resonators since 2013
(honorable mention Mungo69)
Photo
Photo
5/2/16
2 Photos - View album

Post has attachment
This is to remind us why we play the game.

Much like any other, it takes commitment and effort to be good at it. Long late night strolls will get you into shape, large ops will stress your mind and remote guardian hunts will wreck your budget.
You will meet more people than you expected - it will heal your shyness and the number of people who are genuinely good at heart - no matter their education or social status - will really surprise you. If you thought that a career & family man makes no new friends - you were wrong.

Just like a game of chess - you prefer your opponent to be your friend. You’ll do your best to beat him and so will he. The stronger the play - the greater the satisfaction of winning and greater the passion to get the bastard next time around when losing. You’ll still be friends after the game.

What neither of you likes is for a malevolent to come by and flip the chessboard.
You can bitch, you can scream, or worse… even shun your friend because they went to the same chess club.

Don’t.

There’s a reason for vandalism - books will tell you that it’s a call for attention, even help sometimes.

+Zoran Ivanić  was a formidable player. He controlled large corridors from mountain peaks which we knew he climbed for sure. All the fun we had with 50+ layers over half the country became a thing of the past. Last time I saw him, he was chasing a 50 min checkpoint, running 7 clicks uphill on an icy road in bear territory.  He missed it, but beat me - because I gave up. And we were both happy about it; those were the good days.

Sadly your private life didn’t work out the way you wanted. Some things are just not meant to be; we’ve all been there, some of us with a much heavier burden. Letting yourself fall into an abyss is the easy default for a modern man in an introvert society, but you must have noticed that you need ever more destruction. Today it reached country-wide spoofing with a dozen accounts. What will it take tomorrow, or a week from now?

There is a way out - allow your (still) friends to lift you. We’ve all gotten a second or a third chance sometime in our lives, we’d be heartless not to grant it to you. Hell, just today I had to get a box of chocolates to this sweet girl at work for stressing out on her.

We’re reaching out to you, but you need to accept the hand. Elders will calm down the tensions, everybody should ultimately understand. Just show up on any (cross)faction beer meeting. We’ll start throwing them this weekend.
Photo
Wait while more posts are being loaded