Dintotdeauna am auzit ca oamenii bogati sunt hoti si vrednici de dispret. Ei bine asta este cea mai mare prostie pe care am auzit-o!! Gandeste-te cate oportunitati iti ofera banii si cat de simplu îi poti avea. Totul tine de atitudine.

BANI USOR SI RAPID OBTINUTI.MINIM 2400 RON PE LUNA
CEA MAI NOUA METODA DE BANI PENTRU ROMANI.
BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET . TESTAT ! EU AM OBTINUT
2.140 LEI IN 3 SAPTAMANI ! E RANDUL TAU !!!!!!
FUNCTIONEAZA ! ! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU
ADEVARAT! Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti acesta pagina sau nu, eu nu pot sa spun ca10 minute de citit iti va schimba viata si portofelul, depinde numai de tine! Poti FACE BANI USOR SI REPEDE. Crede-ma am incercat toate metodele posibile si aceasta este calea! Poti sa faci o gramada de bani repede si tu. E testat!
Ce trebuie sa faci prima data este sa citesti cu atentie pina la sfarsit textul.
In urma cu ceva vreme navigam pe internet, cand am descoperit un articol asemanator in care se spunea ca se castiga milioane in doar cateva saptamani! La inceput eram sceptic, cu o investitie de numai 6 lei, imediat m-am gandit ca este o escrocherie dar citind cu atentie articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu in plic la toate persoanele care erau pe lista. Apoi sa elimini prima persoana de pe lista si tu sa te pozitionezi pe ultimul loc, adica pe locul 6, si lista ramane tot cu 6 persoane. Tot ce ai de facut este sa popularizezi dupa aceea articolul la minim 200 de site-uri, forumuri si nu in ultimul rand la toti prietenii, conostinte, etc.
Dupa ce am studiat chestiunea am hotarat sa incerc, in fond ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre. Ghiciti ce s-a petrecut? Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit CA SE VA OPRI,DAR NU! Banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 40 de lei, la sfarsitul celei de a doua saptamana aveam 2000 lei, iar in a treia saptamana stransesem 2140 lei!Banii continuau sa vina si sa tot vina. In mod cert s-a meritat investitia de 6 lei si 6 timbre.
Sa va spun cum functioneaza:
Iei 6 coli de hartie in care invelesti cate o bancnota de 1 leu, dupa care le pui in 6 plicuri simple. Pe plicuri treci corect numele si adresele persoanelor pe care la gasesti in lista de mai jos:
1) Miut Sergiu Ionut-str.Elena Farago,bl 172F,et 3,ap 16,sc 1,Craiova, 200279
2) Goga Denisa Mihaela -Str Pacii, nr 10, Filiasi, jud Dolj, 200692
3) Vlad Claudiu Adrian -Str Musetelului,bl.1,ap 10,et 2 Calarasi,Jud Calarasi, 910120
4) Anghel Georgiana-str.bulevardul Unirii, nr.48, bl. 48, sc. 3, ap. 7m Focsani, 620015
5) Kofity Dora, str. Dabolt, nr. 33, loc. Halmeu, Jud. Satu Mare, 447145
6) Butaci Radu, str. Principala, nr.125, loc. Magura Ilvei, jud. Bistrita Nasaud, cod postal 427145.
BUUNN! Dupa ce termini de pus in plicuri si expediezi plicurile se elimina prima persoana de pe lista si te vei pune cu adresa ta exacta pe pozitia nr.6, astfel cel de pe pozitia 2 va deveni pozitia 1, 3 va ajunge pe 2, 4 pe trei si asa mai departe. SA NU TRISEZI SA TE PUI PE ALTA POZITIE CA VEI AVEA NUMAI DE PIERDUT!
Este bine sa fim seriosi cu totii si sa trimitem plicurile ca toata lumea sa aiba de castigat. Bun! Mai departe salvezi acest text intr-un nou document in word deschis pe calculatorul tau si in acest fel modifici doar pozitia 1 pe care o scoti si te treci pe tine pe pozitia 6, salvezi si incepi sa publici articolul trimitandu-l in primul rind la toti prietenii, apoi pe site-uri de mica publicitate, pe forumuri, la adresele de mail pe care la gasesti.
TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule (e simpla matematica si nu minciuna)
Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*1de leu = 25 de lei samd.
SPOR
Wait while more posts are being loaded