Post has attachment
Kang ibing...ο»Ώ

Post has attachment
Photo

: OBAT BAEUD

Aya Aki-aki jeung Nini-nini hog hag parasea, teu beunang di pisah kusasaha oge, anu ahirna eta si Aki nekad indit ninggalkeun imah.

Nini : "Aki, rek kamana maneh?"

Aki : " Rek indit aing mah geus teu betah"

Nini : " Ari ieu atuh pakean bawa?"

Aki : " Sudi, bikeun we ka batur"

Nini : " Ari itu kebon jeung sawah?"

Aki : " Pek we bikeun ka anak incu"

Nini : " Ari ieu motor jeung mobil?"

Aki : " Sudi pek we jual."

Si Nini kesel terus morosotkeun sarung jeung calana na.

Nini : "Ari nu ieu kasahakeun?"

Aki : "Aaaahh geus peot kitu, sudi aing mah pek we bikeun. ka nu maca"
😁😁😁😁😁😁

πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌhampura Gustii..ο»Ώ

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Sri baduga prabu siliwangiο»Ώ
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded