Post has attachment
» Als twaalfde man achter Chris Gyan

Je voetbalhatende moeder, die bij het zien van foto's van haar engeltje in de niet bepaald drinkbare HofpleinvijverT zegt:
Ik snap het wel.
Dat ken alleen bij Feijenoord!

Post has attachment
Feyenoord - Manchester United, 15 - 09 - 2016. Eindstand: 1-0. <3 FUCK YEAH!!! Wat een avond. Feyenoord in De Kuip, met Het Legioen vol erachter. Ondanks alle pogingen van de clubleiding kregen ze de club niet klein. Feyenoord is een monster. Door niemand te temmen, zelfs niet door de sterretjes van Manchester United.

Foto's door Mandy Horstink ...
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-09-16
43 Photos - View album

Post has attachment
Het fotoverslag waar IEDEREEN op zat te wachten. De verhuisdozen bijeenkomst van de Feyenoord-supporters die de clubleiding een beetje zat zijn na het ene negatieve record na het andere. Geen topsportklimaat en maar liefst 8 nederlagen op rij. Wij zijn geen Excelsior! Nadat Eric Gudde de afgelopen weken meermaals olie op het vuur gooide en supporters tot waanzin dreef ontstond bij een grote groep Feyenoorders de behoefte acties te gaan voeren tot de complete clubleiding is vertrokken; want: Consequenties bleven uit. Men keek lijdzaam toe hoe het elftal week na week na week na week kansloos ten onder ging tegen hele matige tegenstanders.

Dat is geen visie, daar ontbreekt letterlijk alles in. Op de ochtend van deze wedstrijd tegen Roda JC maakte Eric Gudde het helemaal erg door te zeggen dat Feyenoord volgens de clubleiding geen supporters heeft maar klanten...

Olie op het vuur. Waar iedereen van de club en de overheid een orgie van geweld verwachte reageerde het Feyenoord Legioen rustig en ludiek. Was dat even jammer. Viel er helemaal niets te hakken door de politie, en de clubleiding had geen enkel vingertje om te gaan wijzen.

Een fantastische protest actie met maximaal effect. En dankzij het bizarre ingrijpen van de politie is de geest nu echt uit de fles. Tussen de 5000 en 8000 supporters die vreedzaam wilde protesteren werden geconfronteerd met een erg agressieve politiemacht. Die op hun beurt weer werd begroet met hoongelach.

Foto's van de protestmars die via de #GUDDEWEG op de #ALLEMAALWEG strandde:
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12-03-16
20 Photos - View album

Post has attachment
Feyenoord thuis. Gekkenhuis. Tenminste... Op 22 november 2015 was het leven van een Feyenoord-supporter nog te gek. De smouzen uit de beker geknikkerd en ook nog eens 5-0 winnen van FC Twente.

Voor de wedstrijd ontvouwde zich op de Stadiontribune nog een prachtige sfeeractie. Genieten!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12-03-16
25 Photos - View album

Post has attachment
Feyenoord - SC Heerenveen. Met een uitstekende Erwin Mulder in de goal van Heerenveen verloor Feyenoord wederom kansloos. 1-2.

Wat zijn wij hier ziek van aan het worden zeg!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12-03-16
8 Photos - View album

Post has attachment
Na een glorieuze bekerwedstrijd tegen de smouzen in eigen huis mocht het meest bedroevende Feyenoord-elftal uit de geschiedenis van onze club (sorry mensen, 5 keer op rij verliezen in de competitie is echt een dingetje dat wij niet gaan pikken, daar moeten wegen voor opengebroken worden!) aftuigen naar Kerkrade voor de volgende wedstrijd in het bekeravontuur. Wederom dus een Eredivisie club, en zoals de afgelopen 15 jaar werd ook deze wedstrijd weer een complete volksverhuizing!

Maar laten we alsjeblieft niet doen alsof het voetbal goed wat. Maar who cares? Dat is bekervoetbal! Het 90 + 5 team had deze ronde nóg meer tijd nodig om tot scoren te komen en deed dat dan ook. Waar Eric Gudde compleet werd uitgekotst was juist zijn naamgenoot Eric Botteghin de matchwinner. Oh ironie. En dan hoor je vandaag ook nog eens van aanvoerder Dirk Kuijt dat de doodsbedreigingen ervoor hebben gezorgd dat het elftal veel hechter is geworden… Was al die drama, poespas en zwartmakerij van Eric Gudde en de Telegraaf van alle Feyenoord-supporters toch niet voor niets.

Kortom: Met een stijf uitverkocht uitvak en nog vele honderden supporters op losse kaarten werd het a night to remember.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12-03-16
18 Photos - View album

Post has attachment

Tom duijndam

Post has attachment
Rennen in je eigen stad? O:)
Photo
Wait while more posts are being loaded