Fedora Flet Shqip
See all
Members (34)
Fedora Albania's profile photo
Kelly Swor's profile photo
Gim's profile photo
Vasel Shkreli's profile photo
Denisa Ruçaj's profile photo
Jinsina K V's profile photo
Vin Diesel's profile photo
José Cazalon's profile photo
alana alana's profile photo
Leonidas Kakouriotis's profile photo
David Va's profile photo
Shahid IT Academy's profile photo
Shqiptar Albania's profile photo
gottam rajulu's profile photo
Melodi's profile photo
Zeenat jahan's profile photo
Perëndia ka erdhi brenda tim trup, si një trup. time madhësia e përkryer's profile photo
Keith Judd's profile photo
auction cuts's profile photo
Mohammed Mohammed's profile photo
GeriHasa's profile photo
Jona Azizaj's profile photo
Çelmani's profile photo
Agron Selimaj's profile photo

Stream

Join this community to post or comment

Kelly Swor

Discussion  - 
1
Add a comment...

Kelly Swor

Discussion  - 
1
Add a comment...
 
HOW TO USE LINUX PASSWORD EXPIRY COMMAND CHAGE
http://bit.ly/1VUOOjt
User Password Aging Information Welcome guys with our new and exciting article. In this tutorial we will learn how to manage linux password expiry settings. We are going to use commands “ch…
1
Add a comment...
 
LINUX FILE COMPRESSION AND ARCHIVING USING BZIP2, GZIP AND ZIP PART1
http://bit.ly/1XrpOS3
Compress and Archive Part 1 Hello and welcome to our another new tutorial. In this tutorial we will discuss about compressing and archiving Linux file. Linux users will never have enough disk space…
1
Add a comment...
 
Perëndia ka hyrë brenda trupit tim, si një trup. Madhësia e mia njëjtë. Pagëzimi i Frymës së Shenjtë. Perëndia më tha se liqeni i zjarrit është e rreme. Perëndia donte për të trembë. Unë dua seks me Perëndinë brenda trupit tim. Perëndia i do. Unë shoh Jezusin si ai ka një orgazmë ulëritës. Fryma e Perëndisë është një ngacmim dhe gënjyer shpirt. Perëndia i thotë gënjeshtra dhe teases mëkatarët, dhe Perëndia i torturon dhe deformon dhe shëmton shërbëtorët e tij. Perëndia është e urrejtur dhe sulmet dhe godet fëmijët e tij. shikojnë Perëndia bien. Perëndia ka rënë nga fjala e tij. Perëndia premton shumë gjëra, por nuk do të mbajë fjalën e tij. le Jezu Krishti ju gënjejë dhe të shkatërrojnë ju. Unë jam personi i vetëm në tokë që ka Perëndinë brenda trupit tim. një miliard njerëz kërkojnë këtë, por unë vetëm ka pagëzimin e Frymës së Shenjtë. kjo është provë Perëndia është një gënjeshtar. kur unë fle natën dhe unë ëndërroj. Jezusi shfaqet në ëndërr. Jezusi e hap gojën dhe gjuhën e tij të gjatë të kuqe rrotullon nga goja e tij. Jezusi Licks trupin tim dhe shkopinj gjuhën e tij në prapanicë tim. Jezusi heq rrobat e tij dhe ka marrëdhënie seksuale me mua.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jinsina K V

Discussion  - 
 
 
Learn Python Programming!
Subscribe, Share and Support!
#python #tutorial  
1
Add a comment...

Jinsina K V

Discussion  - 
 
Learn Python Programming!
Subscribe and Share!
#python #tutorial
1
1
Add a comment...

Agron Selimaj

Discussion  - 
 
 
Good job Italy!!
1
Add a comment...

Created by

Kelly Swor

Discussion  - 
 
1
Add a comment...

Kelly Swor

Discussion  - 
 

1
Add a comment...
 
LINUX SYSTEMD AND SYSTEMCTL TUTORIAL http://bit.ly/21GRTHD
Linux systemd and systemctl tutorial Greeting guys, In this tutorial we will talk about linux systemd and how to use manage it using systemctl. We will give brief introduction about systemd and its…
1
Add a comment...
How to install and configure NFS Server In this tutorial we will learn how to install and configure NFS server. Network File System (NFS) is basically developed for sharing folders and files betwe…
1
Add a comment...

Jinsina K V

Discussion  - 
 
#python #tutorial
Subscribe and share
 
Learn Python Programming!
Subscribe Share and Support!
#python #tutorial
1
Add a comment...
Linux Users The concept of permissions and user rights in Linux may sound too confusing but once you have enough control on the topic, you will definitely enjoy using it. In this article, we are go…
1
Add a comment...

Agron Selimaj

Discussion  - 
 
A keni vështirësi ti mbani mend komandat e reja në systemd? Ja lista për të mbajtur mend më lehtë.
http://linux.xvx.cz/2014/06/systemd-cheatsheet.html
 ·  Translate
Recently I started to use the new init system called systemd. I decided to write a simple "pdf" cheatsheet which helps me to print it and learn it. See the (svg) example: Here is the PDF: systemd_cheatsheet.pdf Here is the S...
1
Add a comment...