Post has attachment
Ons Concept Document

Post has attachment

Post has attachment
Capture Card van ons concept
Photo

Post has attachment
Overzicht met diverse punten in rotterdam gerelateerd aan WW2

Post has attachment
Ter voorbereiding op het bouwen van de web-app hebben we een Functioneel Ontwerp opgesteld.

Post has attachment
Conceptpresentatie zoals gehouden voor de klant en docent

14 Mei

Campagne
Door middel van een campagne willen wij de doelgroep waarop ons project zich focust bekend maken met de gebeurtenissen van 14 Mei 1940.

Visie
De doelgroep binnen Rotterdam is bekend met de gebeurtenissen op 14 Mei 1940. Om dit te herdenken kunnen zij binnen een relatief korte tijd een persoonlijke boodschap of handeling digitaal uitvoeren. Het is niet perse de bedoeling dat mensen langdurig nadenken over de herdenking. Het is vooral van belang dat mensen zich bewust zijn van de gebeurtenissen en hier gezamenlijk aan terug kunnen denken.

Touchpoints
Mensen moeten in hun dagelijks leven geconfronteerd worden met de campagne over de 14 Mei herdenking. Via deze touchpoints moet de interesse van mensen worden gewekt naar het onderwerp.

Herdenkingspunten
De herdenkingspunten staan centraal in de manier van herdenken. Op deze plaatsen zijn dingen gebeurt die Rotterdam hebben gemaakt zoals het nu is. De monumenten zijn herkenbaar, maar niet altijd zijn de verhalen hierachter bekend.

Persoonlijke actie
Het is de bedoeling dat de mensen die met de herdenking te maken krijgen hun persoonlijke medeleven kunnen tonen. Dit kan digitaal worden gedaan, hierdoor hoeft het hen niet perse moeite of geld te kosten, maar kunnen zij wel aantonen dat ze aan de gebeurtenissen van 14 Mei 1940 denken.

Post has attachment
Uitslag van het doelgroep onderzoek.

Post has attachment
Een redditor gedenkt zijn opa Weston Emmart als WW2 veteraan met een serie cartoons.
Wait while more posts are being loaded