Ik heb de app Topo GPS geïnstalleerd op mijn ONEPLUS ONE. Maar ik kan de map niet terugvinden als ik hem zoek via ES file Explorer, zoek nml de submap waar de data wordt opgeslagen, net zoals bij Oziexplorer of Androzic. Iemand een idee hoe ik het vinden kan?

Is er een goede manier om je telefoon aan te roepen in het Nederlands zoiets
Als bel. ....
Of zoek. .. . 
Het gaat om een Samsung galaxy s5

Na het terugzetten van mij toestel naar fabrieksinstellingen worden mijn apps en instellingen niet automatisch vanuit de Google backup hersteld. Heeft iemand enig idee wat hier de oorzaak van kan zijn? (toestel: Samsung Galaxy S2)

Post has attachment
Gave tablet met Android 4.4 kitkat. Hoe denken jullie over deze tablet en het besturingsssysteem? Aanrader of niet?

Post has attachment
Heb je batterij issues na de update naar Android 4.4? En lijkt Google Play services de boosdoener? 
Had (heb?) ik ook. En meer mensen blijkbaar (zie link). Er zit iets niet lekker in de play store. Google location services polled blijkbaar continu wifi om je locatie te bepalen. Mijn Samsung Galaxy S4 die het eerst bijna twee dagen volhield hield het plots nauwelijks een dag uit,

De oplossing:
1. drastisch: location services naar GPS only zetten. Spaart erg veel batterij. Nadeel: het duurt flink langer voor je telefoon weet waar je bent. 
2. even geduld hebben. Google rolt momenteel versie 4.5.10 van de play store app uit en die schijnt het probleem te verhelpen. Ik heb die versie net binnen gekregen, zal kijken of het nu inderdaad beter is. 

Als je niet wilt wachten staat hier al een .apk (installeer op eigen risico!)

Weet iemand hier hoe je via het standaard google search widget kunt zoeken via advanced filters? Ik krijg het niet voor elkaar. Ik heb overigens een Samsung S3. Bedankt.

Ik heb een HTC One X+, en ik wil daar een custom rom op zetten. Ik heb alles geprobeerd wat ik op internet kon vinden, mijn toestel is unlocked en rooted, maar telkens als ik een custom rom wil installeren, verschijnt er een oranje driehoek met een uitroepteken op mijn scherm. Zou het iets te maken hebben met het feit dat mijn toestel geen SD slot heeft?

Post has attachment
Voor de nieuwkomers die niet weten dat je een screenshot (foto van je scherm) met je telefoon kan nemen, de volgende trucje

De menu knop ingedrukt houden + volume knop beneden tergelijk tijd ingedrukt houden. (Screenshot terug te vinden in afbeeldingen) #androidNL
Photo

Post has attachment
Aangezien de accu van mijn Samsung S2 het maar iets van 6 uur volhoudt vroeg ik mij af welke app kan weergeven welke app het meeste stroom heeft verbruikt. De app "Wheres My Droid Power" (zie afbeelding) geeft alleen aan wat de grootverbruikers op dat moment zijn en niet het verbruik over een bepaalde periode. Wie weet raad?
Photo

Duolingo: Learn Languages Free
Met Duolingo kun je spelenderwijs een vreemde taal leren. Je leert namelijk door je vaardigheden te verbeteren, obstakels te overwinnen en verdien een beloning bij verbetering.

Download

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duolingo&referrer=utm_source%3Dandroidworld.nl%26utm_content%3Dbatch
Wait while more posts are being loaded