Post is pinned.Post has attachment
Un exemplu de cerere pentru un loc de munca
(domnul X-ulescu cauta un loc de munca in domeniul .....)

   Dupa cum se observa sablonul pentru cardul Find Job a fost completat cu numele solicitantului; informatiile referitoare la pregatire profesionala sunt in profilul Google+ si mai complete in CV daca e cazul.

https://plus.google.com/+CristianMotoiu/posts/UaMHGMCmVZ5
#findjob   #locuridemunca  
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
4Life ofera cel mai bun antibiotic natural, recomandat la cancer, hepatita, diabet, HIV, infectii etc
Daca aveti probleme de sanatate, sau daca aveti cunostinte cu astfel de probleme, va recomand sa acordati atentia necesara acestei informatii.
Site comp. http://www.4life.com
Urmariti informatiile si testimonialele din acest site ro: http://www.factori-de-transfer.blogspot.ro
Produsele se comercializeaza in sistem multilevel, sunt suplimente alimentare patentate, sunt pentru toate varstele (precum si pentru animale) si nu au contraindicatii.
Produsul de baza "Transfer factor plus", in romana: factori de transfer - poate creste imunitatea cu 437%, practic este un antibiotic natural.
Dupa o luna de tratament cu siguranta analizele vor iesi bune, iar dupa cateva zile pacientul se simte mai bine.
Medicii rusi afirma ca produsele americane de la 4Life sunt cele mai bune si ajuta in majoritatea afectiunilor, asta in urma studiilor clinice facute si de catre ei - http://docdro.id/MybxHBf
Prezentare 4Life: http://docdro.id/f5BJcK0
4Life, cu produsele ei ajuta la cele mai grave afectiuni https://www.docdroid.net/mNjQD6A/afectiuni-produse-recomandate.docx.html
Daca doriti, va puteti face cont, dar este mai bine sa ma contactai sa va sprijin atat la realizarea contului cat si la o eventuala comanda, pentru ca sunt mai multe posibilitati.
Link inscriere: http://www.4life.com/8850993
Pentru persoanele interesate sa devina distribuitori, avem depozit in romania, saptamanal se fac prezentari online in care puteti participa cu invitatii dvs-tra, deasemenea avem un reprezentant al companiei cu care putem vorbi permanent in limba romana, sau prin e-mail.
Daca doriti sa devaniti distribuitor va acord sprijin, veti avea un blog ca si cel de sus, evident cu datele dvs-tra de contact pe el, veti avea si cataloage, carti vizita etc, pentru a putea transmite informatia/recomanda atat online si offline.
Stima, Marcu G., Tel. 0745.032640, 0762.269453, Skype/Fb/Ymess: MarcuStGheorghe
Alte afaceri multilevel profitabile cu produse / servicii deosebite www.afaceri-de-success.blogspot.ro

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Looking for a job!!! Work at home on the Internet! Start FREE, no obligation, and no purchase requirements ever. Join today win $250 in cash drawing!
Interested?
SIGN UP by click on link

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded