Post has attachment
Grans tardes de derby ciutadà...

Post has attachment

Post has attachment
El Llevant Unió Esportiva (Levante Unión Deportiva, SAD és la denominació oficial) és un club de futbol de la ciutat de València, que té un especial arrelament entre els seus barris marítims i també en el centre històric del cap i casal.
Pel que fa als seus orígens, se li atribueix la fundació a l'any 1909, sent considerat el club de futbol degà del País Valencià, fundat 10 anys abans que l'històric rival de la ciutat de València, el València CF. L'equip pren el nom de la platja de Llevant (actualment coneguda com Les Arenes), on es situava el seu camp de joc a començaments del segle XX.

Post has attachment
Així  és rep a l'equip en un desplaçament de màxima rivalitat...

Post has attachment
Grans moments viscuts a la graderia granota...

Post has attachment
La penya llevantinista Tòtil

La Penya Llevantinista Tòtil es troba registrada oficialment des-del mes de març de l'any 2004 i en l'actualitat forma part de la "Delegació de Penyes Llevantinistes". Som un grup d'amics granotes (actualment ja vora 50) que ens juntem els caps de setmana per a passar-ho bé animant al Llevant UE,  club degà i centenari del futbol valencià, fundat l'any 1909.
Hem sigut uns dels principals impulsors  per a que la copa  guanyada pel Llevant FC l'any 1937 fòra reconeguda als mateixos efectes que les que han guanyat altres equips. De moment hem aconseguit el reconeixement polític per unanimitat al Congrés dels Diputats i seguim lluitant per a que algun dia s'ens reconega també a nivell federatiu.
Quan anem a l'estadi ens situem darrere de la porteria del fons d'Alboraia però tenim penyistes per tot arreu: Picanya (on es troba la seu social), Cullera, Sueca, València, Paiporta, Potries, Torrent, Meliana, Patraix, Benimaclet, Godella,  Pedreguer, Chulilla, l'Eliana, Montserrat, Benilloba, Tavernes de la Valldigna... fins i tot a les Terres de l'Ebre i a Cerdanyola del Vallés.
Què volem? Gaudir i patir amb el nostre equip al nostre estadi; fer desplaçaments seguint al Llevant UE per tot arreu (hem estat a Jerez, Lleida, Girona, Eibar, Madrid, Barcelona, Bilbao, Donosti, Vila-real, Cartagena., Irun, Iruña...); i per supost passar-ho bé en sopars, dinars i altres activitats de la penya.
Què pensem? Som seguidors de l'equip del poble, i allà on anem intentem comprometre'ns amb aquelles activitats i fets en defensa del nostre territori, la nostra llengua i la nostra cultura.  Per això s'hem adherit a diverses campanyes i hem fet comunicats de premsa demanant una major valencianització del Llevant Unió Esportiva.
Rebutgem qualsevol plantejament feixista i racista, així com qualsevol mostra de violència i només entenem el futbol com una forma de passar-ho bé entre amics.
Photo

Post has attachment
La copa que ens va robar la dictadura i que la democràcia no ha sigut capaç de restituir...

Post has attachment
Lliure: el cantautor granota...

Post has attachment
Una penya valenciana, d'un club de primera de la ciutat de valència, amb domini .cat...

Post has attachment
Lliure: "La copa és nostra!".
Wait while more posts are being loaded