Post has attachment
Hållbarhet

Cykelfabriken bygger solida robusta cyklar av fosfaterat stål som pulverlackeras. Alla rörliga delar är av rost behandlad, RVS stål eller aluminum, kedjan är från KMC (rostfri). Träskivorna i lådan är vattenavvisande med förseglade kanter.
Photo

Post has attachment
Vi bygger Bakfiets / lådcyklar för att dem ska användas, men också för att de ska bli älskade. Våra kunder har ett öga för detaljer och en passion för kvalitet.
Photo
Photo
2017-10-05
2 Photos - View album

Post has attachment
– Design och utveckling av Cykelfabrikens cyklar som utökar funktionerna i deras cykelupplevelse och gör daglig cykling så attraktiv som möjligt. Vårt växande utbud av cyklar är utformad i fabriken och framställs av små, kvalitetsinriktade tillverkningspartners i Nederländerna och Sverige. Vi strävar efter att erbjuda de bästa allmännyttiga cyklar så möjligt för realistiska, överkomliga priser.
Photo

Post has attachment
– Partihandel med De Fietsfabriek, Nijland, Workcycles, och naturligtvis Cykelfabrikens cyklar genom återförsäljare. Dealer förfrågningar är välkomna.

– Cykelfabriken erbjuder allt från ”normala” cyklar till särskilt utrustade leveranscyklar. Bland våra kunder finns otaliga både små och multinationella företag och vi är lika glada för att bygga en eller flera hundra cyklar.

– Besök den bästa cykelaffären i Stockholm, där du alltid är välkommen för reparationer, försäljning, uthyrning och expertråd. Du hittar de flesta av våra modeller på display och kommer att guidas genom de många ”a la carte” alternativen. Du kommer att visas långt mer än vad det är möjligt att vi kan beskriva på denna webbplats.
Photo

Post has attachment
Om Cykelfabriken

” Our bikes are definitely influenced by Stockholm and its environment. Cykelfabriken builds convenient and reliable bicycles. Bicycles for commuting that are easy to maintain and work in the summertime and in deep winter. Still, they should look good ”

Cykelfabriken är ett svenskt cykelmärke med specialisering på lådcyklar – bakfiets – lastcyklar, företagscyklar och handbyggda stadscyklar i holländsk tradition. Vi är kända för vår tidlösa design, höga kvalitet och goda service. Vi är innovativa och utvecklar nya lösningar, gärna tillsammans med våra kunder. Vi är verksamma inom flera områden:
Photo

Post has attachment
Cykelfabrikens filosofi

Vårt motto är “en cykel för alla”. Vi får inspirationen från småbarnsföräldrar, stadscyklister, djurägare och vanliga cyklister. Vi främjar vardagscykling bland individer, familjer och företag genom att leverera de mest praktiska, vackra och prisvärda cyklar som möjligt och genom att ge en oöverträffad nivå av service.
Photo

Post has attachment
– Cykelfabrikens service är mest känd för att reparera, uppgradera eller ändra din Bakfiets, men vi arbetar faktiskt med de flesta cyklar. Vi är mycket stolta över vår kompetens, professionalism och kapacitet: ståltillverkning med TIG och MIG-svetsning, bearbetning av trä, service växelnav… vi kan göra det. De flesta tjänster är klara samma dag – ring för att boka tid.
Photo

Post has attachment
Säkerhet

Säkerhet för dig och för dina barn är vår högsta prioritet. Därför använder vi endast kvalitetsmaterial och våra cyklar är utformade för att vara 100% säkra. Våra cyklar har: Dubbla ramrör mellan bak- och framdel på lådcyklar. Fotbroms och trumbroms fram (handbroms) för maximal säkerhet. Extra brett och stabilt fotstöd på lådcyklarna, med trekantig form så cykeln alltid är stabilt parkerad när barnen ska kliva i och ut ur cykeln. En pakethållare som klarar 80 kg. Dubbla styrstänger som inte böjs eller bryts, ger stabilitet och säker cykling. Kedjeskydd av stål, lätt att demontera och oförstörbar. Vinkelprofiler gör lådan mer stadig och tålig mot stötar. Alla standardcyklar har dubbelt fotstöd, så att den inte faller när den är parkerad eller är instabil när du lyfter på barnen.

Photo

Post has attachment
Anpassning

Vi tillåter sann individanpassning av cyklar med bl a namn, text eller logotyper i ramen, kedjeskyddet eller i lådan. Vi förespråkar inte klistermärken utan använder laser för att sätta namnet i stålet i cykeln. Det är också möjligt att välja egen färg för varje cykeldel (vi har 38 standardfärger) och att klä cykeln med användbara tillbehör.
Cykelfabriken
Cykelfabriken
flickr.com

Post has attachment
Unika cyklar

Sedan 2009 tillverkar och säljer Cykelfabriken unika handgjorda cyklar med hög kvalitet. Vill du skilja dig från resten? Är du trött på masstillverkning och vill ha en helt egen cykel? I så fall är det dags för en cykel skapad just för dig av Cykelfabriken.
Cykelfabrikens cyklar är lätta att känna igen, ändå är varje exemplar ett unikt konstverk.
Cykelfabriken är den enda tillverkaren som gör cykeln på det sätt som du vill. Se denna korta filmen om Fabriken.
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded