Post has attachment
Хипстърите са прочути с много неща: иронични модни аксесоари, претенциозно отношение и внимателно курирано присъствие в социалните медии.
Те притежават постоянно обновяваща се фонотека от слабоизвестни банди, които да харесват, когато сегашният им фаворит стане твърде популярен, за да бъде готин.

Post has attachment
Храната и сексът имат дълга и сложна история заедно. От години слушаме, че това, което консумираме, има сексуален ефект, работещ и на психосоматично, и на физиологическо ниво.

Post has attachment
Независимо колко добре сте научили и прилагали на практика рецептите от "Да овладееш изкуството на френската кухня", има някои френски ястия, които извън Франция просто нямат същия вкус.
Ето 9 храни, които в никакъв случай не бива да пропускате, когато пътувате из тази прекрасна страна.

Post has attachment
Да станеш на 40 в България през 21 век е един от кошмарите на модерната бг-уомън. Моят беше да стана на 38 и оттам нататък го взимах по-леко, като все пак трябва да кажа, че много лампи за неизбежния ход и неизчерпаемост на човешката глупост ми светнаха и през годините, в които ми предстоеше да стана на 41 и на 42.

Post has attachment
До скоро хората от интернет индустрията познаваха Тони като криейтив директор във водеща дигитална агенция. 
В менюто на Goodlife той влиза с новото му начинание - бизнеса с био храни, трансформацията му в TOni Ginger, който води кулинарен вегански блог и страстта му към каяка.

Post has attachment
Най-старият тип суши в Япония има вкус на сирене

Post has attachment
Ако сте почитатели на Града на светлините, разходете се отвъд метрополиса.
Ако пък Париж не ви допада, имате късмет.
От плажове и селца до богата природа, ето 14 места, които си заслужават да ги посетите.

Post has attachment
Бурдейн ни е дал предостатъчно изпълнени с алкохол шедьоври на мъдростта през многото си години в телевизията (и в "Без задръжки", и в "Непознати части"), както и в книгите си ("Полусурово" и "Поверително от кухнята").

Post has attachment
Когато не сте в пространството на собствения си дом, обикновено е желателно да демонстрирате известен винен етикет.
Етикетът е сред нещата, които на пръв погледт изглеждат ненужни, но са мощен и ефективен инструмент.

Post has attachment
Зависимостта от смартфоните вече е реалност. Типична сцена в ресторант – пристигате преди вашия приятел и си изваждате телефона.
Wait while more posts are being loaded