Kan man få länken till bracketen, tack!

När kommer matchschemat upp? Första spelen är innom ett dygn...

VIKTIGT

När ni letar lag eller letar spelare på detta forum, tänk på att lagledaren sen måste anmäla fem (5) spelare med informationen

För och EfterNamn, Klass, Gamertag och SteamID

Det här är alltså information som ni bör ha med då ni också postar meddelanden då ni letar lag/spelare.

Post has attachment
Insomnolence16 är en av de första e-Sports turneringarna i Finland som är organiserad och driven av ett utbildningsinstitut! I själva verket är en stor del av evenemanget organiserat av studenterna själva, de som ingår i skolans fritt valbara kurspaket "e-Sport". (Kursen är just nu endast tillgängligt i Borgå)

Yrkesinstitutet Prakticums e-Sport satsning har en naturlig plats i skolans tävlingsverksamhet och ingår i Team Prakticum.

Syftet med e-Sport som fritt valbar kurs är att må bättre, förstå vikten av att ta hand om och vårda sin kropp för att i slutändan bli en bättre e-idrottsman. Att studerande förstår sambandet mellan fysisk träning och effektivare skärmtid, för att bli bättre måste man troligen minska det aktiva spelandet för att istället röra sig mer (tänka på kropp och hälsa, rutiner och sömn). Dessutom ingår idrottspsykologi, mental träning såväl som målsättning och måluppfyllnad. Problemanalyser, dokumentering och rapportering.
Wait while more posts are being loaded