Post has attachment

Post has attachment
Romania XXI, haideți să începem cu rezolvarea cadrului în care să intre noi partide, chiar și R21 :), și anume Parlamentul României, și mai exact mici modificări statutului deputaților și senatorilor, iar pentru asta vă aduc la cunoștință inițiativa i74: www.i74.ro.
O MODIFICARE LEGISLATIVĂ INIȚIATĂ DE CETĂȚENI...s-a mai făcut asta, prin vară chiar, codul muncii a fost modificat în acest fel.
Eu am semnat fizic, și oficial sunt și voluntar i74, dacă vreți să semnați și vă e mai ușor decât să ajungeți la sediul lor, ne putem întâlni. Dacă sunteti din alt oraș, puteți alege să fiți voluntari, și să primiți electronic formularele, și să vă ocupați de strângerea de semnaturi, începând chiar cu a voastră.
Este un meci greu, doar poate fi un semnal major!

Post has attachment

Post has attachment
Profesorul Larry Lessig revine: https://www.youtube.com/watch?v=PJy8vTu66tE

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Îl luăm și pe Sorin să ne ajute cu reformarea clasei politice?

În primul rând, la mulți ani tuturor! Revenind la ale noastre, pe 10 ianuarie este plănuită o întâlnire în București a mai multor grupuri de inițiativă ce au în plan strângerea de semnături pentru crearea unui nou partid. Am fost invitați să participăm și noi, să susținem cu un scurt discurs principiile R21 și motivele pentru care credem noi că metodele propuse ar fi bune pentru schimbarea scenei politice.
Sunt 2, 3 persoane din București dintre dumneavoastră doritoare să participe la această întâlnire? Dacă da, vă rog să lăsați aici mesaj și vă vom anunța când locul și ora întâlnirii îmi va fi comunicată.

Post has attachment
La propunerea prietenului +Gerald-Dan Popa  ca exercițiu de dezmorțire a spiritului, deschid aici un post pentru colectarea TUTUROR propunerilor dumneavoastră ca denumire pentru partidul ce va promova metodele de selecție în partid și în administrație descrise pe saitul www.r21.ro . Nu vom vota aici popularitatea lor, le vom colecta și apoi le vom ordona alfabetic și le vom propune spre vot în următoarea postare. Deci LIBER LA IMAGINAȚIE, scrieți doar numele complet al partidului și după aia și inițialele, să vedem cum sună! Las prietenului Dan onoarea de a deschide el propunerile! 

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded