Post has attachment
De eerste stap naar een succesvolle ondernemerstoekomst start op 8 en 9 februari 2014 in het Hilton in Rotterdam. Tijdens het 2-daagse exclusieve evenement Business Summit zullen verschillende bekende sprekers (o.a. Annemarie van Gaal, René Savelberg en Pa Joof) ondernemers en bedrijven inspireren, innoveren en trainen naar een perfecte landing in de huidige crisistijd.

Post has attachment
DAB+ dat staat voor Digital Audio Broadcast is een nieuwe netwerk in Nederland. U kunt hiermee digitaal radio luisteren. Het netwerk is echter nog niet optimaal ingesteld. Luistert u naar Radio 538 dan kan het zijn, afhankelijk van uw instelling van uw autoradio opeens luistert naar Radio 1

Post has attachment
De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren tijdens een controle op de A-12 bij Zevenaar een 23-jarige man uit Frankrijk aangehouden. In de auto van de man lag 86 kilo qat.

Post has attachment
Een kattenverjager verjaagd niet alleen katten maar ook kleine kinderen, dus ongewild ook een kinderverjager. Zij lopen dan opeens met hun vingers in de oren in de tuin.

Post has attachment
De man is op verzoek van de Duitse autoriteiten door de Marechaussee aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en zal, als de rechtbank de overlevering toestaat, worden overgedragen aan de Duitse autoriteiten. Aanstaande vrijdag 27 december zal hij worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Post has attachment
Vanaf nu is er een compleet overzicht op Startpagina van de allerbeste heftruckleveranciers in Nederland.
Heftruck.startpagina.nl  bestaat uit een compilatie van links naar de beste adressen voor bijvoorbeeld nieuwe heftrucks, gebruikte heftrucks en heftruckbatterijen. Op deze pagina vindt u niet alleen de beste adressen maar ook relevante technische informatie. Er zijn ook enkele nieuwsblokken die elke dag nieuwe persberichten over heftrucks en intern transport laat zien. Bent u een leverancier van heftrucks of intern transport materiaal? dan is er voor u ook de mogelijkheid om een link te plaatsen op de website. Vraag geheel vrijblijvend eens naar de voorwaarden.

Post has attachment
Op Persberichten Startpagina vindt u handige tips bij het schrijven van persberichten en persberichten sites voor het verspreiden van persberichten. U wilt meer media aandacht, verstuur dan eens een persbericht, bij het schrijven van een persbericht komt heel wat kijken, u moet zich in de huis kruipen van een journalist. Hier vindt u interessante artikelen over, persbericht schrijven, persberichten publiceren, persberichten trucs, persberichten tips en persberichten sites.

Post has attachment
In het moderne tijdperk waar we nu in leven, koopt iedereen laptops. Deze laptops koopt men meestal blind op gevoel zonder reviews over laptops te lezen; zo weet je natuurlijk nooit zeker of je de juiste laptop koopt die aan jouw eisen voldoen.. Daarom is er een laptop review blog die allerlei laptops van onder andere Acer, Asus, Apple, Samsung, etc. reviewt.

Post has attachment
De Stichting HoorProfs en KIND HOREN hebben een overeenkomst gesloten om daarmee vorm te geven aan een toekomstige nauwe samenwerking. HoorProfs zet hiermee verdere stappen in het uitbreiden van de professionele dienstverlening aan haar ruim 200 leden.

Post has attachment
Hongerige mensen die via Thuisbezorgd.nl online eten bestellen, kunnen nu ook betalen met bitcoins. De site Thuisbezorgd.nl accepteert de virtuele munt sinds dinsdag als betaalmiddel.
Wait while more posts are being loaded