Post has attachment
kész vagyunk a házival!
Photo

Post has attachment
Már csak egy kell...Köszönöm!! :)
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Kirándulás a Nemzeti színházban
Photo

FÜZETCSOMAG INGYEN! --> http://gplus.to/pestszentimre 

Post has attachment
BOLDOG KARÁCSONYT és ÚJ ESZTENDŐT a #szenczisek  részére! Utcakép két toronnyal... a 7b-s +Jézus gitár kör ötlete alapján a fotót +Henrik Takacs retusálta. 
Photo

Post has attachment
Photo

Nincs szégyenre okunk

"Ne félj, mert nem vallasz szégyent" (Ézs 54,4).
Nem szégyenülhetünk meg hitünkben. A szőrszálhasogatók és kritikusok támadhatjuk a Szentírást, hitünk alapját, az Úr azonban évről évre világosabbá teszi, hogy ebben a Könyvben nincs tévedés, sem túlzás, sem hiányosság. Nem szégyen egyszerű hívőnek lenni. Az egyszerű hit, amely csak Krisztusra néz, a dicsőség koszorúja a hívő fején, és többet ér, mintha bármilyen rendjelet viselne a mellén.
Nem szégyenülhetünk meg reménységünkben. Minden pontosan úgy lesz, ahogyan az Úr megmondta. Ő táplál minket, vezet, megáld és megnyugtat. Urunk eljön egyszer újra, és akkor vége lesz a siralom napjainak. Hogy dicsőítjük majd akkor az Urat, aki először élő reménységet adott nekünk, azután beteljesítette reménységünket.
Nem szégyenülhetünk meg szeretetünkben sem. Jézus Krisztust mindenek felett szeretjük, és soha nem kell szégyenkeznünk azért, amiért szívünket neki szenteltük. A dicsőséges Szeretett meglátása majd igazolja az iránta való leglelkesebb ragaszkodást is. Senki sem kárhoztatja majd a mártírokat, mert meghaltak Érte. Ha majd Krisztus ellenségeit az ítélet sújtja, az Úr Jézus szeretteit magasztalni fogják a megdicsőültek, mert "nagyobb gazdagságnak tartották Egyiptom kincseinél a Krisztusért való gyalázatot" (Zsid 11,26).
Wait while more posts are being loaded