Post is pinned.Post has attachment
Forever Living Products/Compania Aloe Vera.
Produse pentru sănătate și frumusețe cu Aloe Vera, de cea mai înaltă calitate.
Cheia succesului nostru este angajamentul pentru calitate și puritate. Pornim de la 100% gel pur din interiorul frumzei de aloe și adăugăm doar ingrediente atent selecționate, pentru a le oferi consumatorilor noștri produse remarcabile.
Vrei să le înceri și tu? Dă-mi un mesaj la nr +37368837799 și revin cu detalii.
Photo

Frumos

Post has attachment
Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.
Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.
După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.
Pentru detalii produs, preț și cum poți obține o reducere de 15 % te aștept cu un mesaj pe email- nadea.croitoru@gmail.com
Photo

Post has attachment
Având dureri de spate am mers la medic pentru consultație. Mi sa depista Hernie de disc. Medicul mi-a recomandat intervenția chirugicală, dar din motiv că am fost martorul a multor cazuri în care această intervenție e , mai mult, un factor negativ decât pozitiv am decis să apelez la produsele Forever.
Le cosum în decurs de o luna, și care credeți că e rezultatul?!
Durerea de spate nu o mai simt, am mai multă energie, mă simt mai puternică, și mereu în voie bună.
Deci cred că, de fapt nu, sunt convinsă că am făcut alegerea corectă. Ceea ce îți recomand și ție. Nu importă ai probleme de genu sau nu. Pur și simplu nu strică să faci o mică profilactică și pentru sănătatea oaselor și articulaiilor tale.
Îți doresc o zi de luni plina de energie cum e și a mea.
Photo
Photo
16.05.2016
2 Photos - View album

Post has attachment
Aparatul digestiv, organele lui și felul în care funcționează par subiecte mai puțin interesante. Poate că devii preocupat de el abia atunci când multele diete pe care le-ai încercat au eșuat. Sau când vomiți și ești curios să afli ce nu funcționeaza cum trebuie. Însă este foarte important să știi cum se produce digestia, ce înseamnă ca ea să funcționeze ”cum trebuie”. Un aparat digestiv sănătos te ajută să trăiești mai bine, să arăți și să te simți mai tânăr.
Un început de săptămână cu informații utile. Să fii sănătos poate fi și o alegere!
Pentru mai multe detalii vă aștept pe skype nadinc8
https://www.youtube.com/watch?v=6gOUhHpo51E

Post has attachment
Fie că e lung și bogat, sau scurt și rebel, vopsit sau natural, părul este cu siguranță cea mai frumoasă podoabă pe care a avem.
Îngrijirea lui este un ritual obișnuit pentru multe doamne, însă puține știu că expunerea la soare, schimbările bruște de timp, și chiar produsele pentru îngrijire pe care le folosim influențează foarte mult sănătatea și aspectul părului.
Produsele #Forever din gama #Sonya realizate după o formulă unică, îmbogățită, conferă părului hidratare și strălucire, și îți simplifică foarte mult ritina de îngrijire a podoabei capilare.
Pentru detalii dă-mi un mesaj în privat.
Photo

Post has attachment
Produs în esență identic cu sucul obținut din frunza de aloe, din interiorul careia izvorăsc calitațile minunatei plante. Gelul translucid se absoarbe rapid, este un emolient al epidermelor sensibile, conține agenți de hidratare, umectanți și are efect de calmant. Pentru detalii vă aștept la nr +37368837799
Photo

Post has attachment
Omul contemporan are ritmul vietii atat de activ, ca intotdeauna necesita o sursa adaugatoare de energie.Noi vrem sa impartasim cu tine secretul energiei pozitive de la Forever Living Products - Forever Active Boost! Savureaza gustul acestui produs si acumuleaza energie!
Photo

Post has attachment
"Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăieşti." Jim Rohn.
Photo
Wait while more posts are being loaded