Post has attachment

Windows Azure Pack brengt webapplicaties naar werkplek
                                       
Het Windows Azure Pack van Microsoft maakt het eenvoudig om webapplicaties voor de werkplek te maken en deze in de cloud te beheren. Het maakt niet uit op welke server de webapplicatie draait. De applicatie kan op de lokale server (on-premises) draaien of net zo gemakkelijk in de cloud gehost zijn.

Het Windows Azure Pack integreert met Windows Server 2012 zodat webapplicaties beschikbaar zijn voor elke werkplek en/of binnen het intranet. Het Windows Azure Pack geeft bedrijven een self-service portal in handen voor de clouddiensten die zij gebruiken. Deze ontwikkeling, zoals Microsoft eind juni 2013 heeft onthuld, maakt dat veel bedrijven de voordelen van webapplicaties en cloudopslag nu heroverwegen.
                                                         
Windows Azure Pack voordelen
                       
Het Windows Azure Pack is in de cloud getest en combineert Windows Azure technologieën die in de cloud succesvol zijn gebleken. Applicaties binnen het Windows Azure Pack kunnen on-premises draaien vanwege de integratie met Windows Server 2012 en System Center 2012 R2. De IT workload is daarbij te optimaliseren via datacenters die privé, openbaar of extern gehost kunnen zijn.
                                       
Windows Azure Pack als beste cloudoplossing
                       
Zoals het schema laat zien, is het mogelijk om cloudapps en datastromen via self-service te beheren via het Management Portal. Het Windows Azure Pack past in de IT trend om via standaardisatie tot betrouwbare en schaalbare cloudoplossingen te komen. IT managers hebben daarbij de vrijheid om te kiezen waar de eigen data staat, bijvoorbeeld in een private cloud. Dataopslag in de cloud reduceert kosten, reduceert de tijd voor beheer en biedt het grote voordeel van schaalbaarheid.
Wait while more posts are being loaded