Post has attachment
Ο Κολομβιανός Πρόεδρος Μανουέλ Σαντος. Φωτογραφία αρχείου
Πόλη του Μεξικού, 19 Σεπτεμβρίου - РИА Новости. Ο Κολομβιανός Πρόεδρος Χουάν Μανουέλ Σάντος είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο το θέμα μιας πιθανής στρατιωτικής εισβολής στη Βενεζουέλα για την ανατροπή του καθεστώτος του Nicolás Maduro δεν είναι στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης των χωρών της Λατινικής Αμερικής.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/09/blog-post_19.html

Post has attachment
Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Sigmar Gabriel. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 30 Αυγούστου - RIA Novosti. Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Zigmar Gabriel ζήτησε την απόσυρση Αμερικανικών πυρηνικών όπλων από τη χώρα, ανέφερε η Frankfurter Allgemeine Zeitung [1] (FAZ)
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_950.html

Post has attachment
Δελτίο ειδήσεων για την εκτόξευση των τριων μικρής εμβέλειας βαλλιστικών πυραύλων στην Σεούλ. 26 Αυγούστου 2017
WASHINGTON, 27 Αυγούστου - RIA Novosti. Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Rex Tillerson, δήλωσε ότι δεν ήξερε εάν η Ουάσιγκτον έκανε λάθος στις εκτιμήσεις της για τις ενέργειες της ΛΔΚ στο πλαίσιο των επόμενων εκτοξεύσεων βαλλιστικών πυραύλων της Βόρειας Κορέας.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/tillerson_41.html

Post has attachment
Ο Στρατός των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Φωτογραφία αρχείου
WASHINGTON, 23 Αυγούστου - RIA Novosti. Οι ΗΠΑ μπορούν να δημιουργήσουν τον στρατό του Αφγανιστάν μόνο υπό την προϋπόθεση της συνεχιζόμενης παρουσίας τους στη χώρα, επομένως η Αμερική θα πρέπει να ασχοληθεί με τη «διαμόρφωση κρατικής κυριαρχίας», δήλωσε ο πρώην αναλυτής του Υπουργείου Άμυνας του Τσάκ Σπινί στο RIA Novosti.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_527.html

Post has attachment
Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
ΜΟΣΧΑ, 22 Αυγούστου - RIA Novosti, Αντρέι Στάναβοφ. Ακριβώς πριν από 55 χρόνια, στις 22 Αυγούστου 1962, η ΕΣΣΔ δοκίμασε [1] ένα αντι-πλοίο cruise K-10 με πυρηνικό φορτίο 10 κιλοτόνων. Η εμφάνιση μιας νέας κατηγορίας όπλων μετέτρεψε την ισορροπία των δυνάμεων της θάλασσας – τα αεροπλανοφόρα των Η.Π.Α. σταμάτησαν στην πραγματικότητα να είναι μια άφθαρτη επιθετική δύναμη και άρχισαν σταδιακά να εισέρχονται στην κατηγορία των ιδιαίτερα ευάλωτων μεγάλων στόχων.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_564.html

Post has attachment
Άθρωποι με φόντο την Αμερικανική σημαία. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 10 Αυγούστου – RIA Novosti . Ο επικεφαλής ψυχίατρος του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Yevgeny Brun δήλωσε ότι η διαδοχική, μακρόχρονη πολιτική της χώρας αυτής, η οποία κατευθύνεται προς την εκτεταμένη εισαγωγή προγραμμάτων υποκατάστατης θεραπείας για τα εξαρτημένα άτομα από τα ναρκωτικά φάρμακα και στην νομιμοποίηση των λεγόμενων Ελαφρών ναρκωτικών, οδήγησε στην επιδημία των ναρκωτικών παρασκευασμάτων-οπιούχων στις ΗΠΑ.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_66.html

Post has attachment
Μια άποψη της Πύλης του Βρανδεβούργου στο Βερολίνο, Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 4 Αυγούστου - RIA Novosti. Οι Γερμανοί πολιτικοί θα δηλώσουν διαφωνία με τις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούν, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Αλέξανδρος Rahr.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_35.html

Post has attachment
Ο Γερουσιαστής John McCain. Φωτογραφία αρχείου
WASHINGTON, 3 Αυγούστου - RIA Novosti. Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής John McCain σχολίασε τη θέση του Αμερικανικού Προέδρου Donald Trump σχετικά με το νομοσχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/mccain-trump.html

Post has attachment
Σύλληψη από Αμερικανό στρατιώτη. Ο πόλεμος του Βιετνάμ
Vladimir Ardayev, αρθρογράφος του RIA Novosti
Η καταστροφική χιονοστιβάδα, που παίρνει τα πάντα στο δρόμο της, μπορεί να αρχίσει με την πτώση μιας πέτρας. Ένας από τους μακρύτερους, σκληρούς και αιματηρούς τοπικούς πολέμους του παρόντος - του Βιετνάμ - ξεκίνησε με το ασήμαντο περιστατικό στον κόλπο Bakbo (Tonkin ή Κόλπος του Tonkin) στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, που συνέβη ακριβώς πριν 53 χρόνια - στις 2 Αυγούστου , 1964.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_3.html

Post has attachment
Το κτίριο της κρατικής Δούμας στην Okhothy Road στην Μόσχα. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 1 Αυγούστου - RIA Novosti. Ο συντονιστής της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας με τη Βενεζουέλα, ο Βουλευτής της Κρατικής Δούμας Μιχαήλ Γιεμελιάνοφ (από το κόμμα Δίκαιη Ρωσία) καταδίκασε την παρέμβαση των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας, αφού σημείωσε ότι σε αυτή τη χώρα προσπαθούν να διεξάγουν «πορτοκαλί» επανάσταση με το σενάριο της αντιπολίτευσης.
https://tokoutsavaki.blogspot.gr/2017/08/blog-post_34.html
Wait while more posts are being loaded