Post has attachment
Ondernemer in het zonnetje: Lifestylewinkel en Food Raak Multi Store in Egmond aan Zee

Voor het ultieme vakantiegevoel raden we je aan om af te reizen naar Egmond aan Zee. Heerlijk genieten van zee, strand en .... van Raak Multi Store. Dit is een winkel met het echte Ibiza gevoel. Hier vind je een keur aan producten alles even kleurrijk of juist lekker basic. Raak bied je een assortiment van lifestyle, kleding en food. Zo vind je hier de prachtige lijn van Sal de Ibiza als ook de koekjes van Cartwright & Butler of de zuivere olijfolie van la Cultivada. Kortom gewoon lekker bezoeken deze winkel en snuffelen want er is altijd iets van je gading bij.


https://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/lifestyle_winkel_met_delicatessen.html
Photo

Post has attachment
Winkelier in het zonnetje: Noten & Zo in Zutphen

Zutphen is zo'n stad waar je al naar toe gaat voor de schoonheid van de stad en de idyllische plek langs de IJssel. Maar er is nog meer. Je kunt er namelijk ook nog eens lekker shoppen bij Noten & Zo in de Lange Hofstraat. Martijn Droog is de man achter Noten & zo en weet u te verrassen met een zeer uitgebreid assortiment aan noten en mooie delicatessen. Geniet en ervaar deze mooie zaak in het hartje van Zutphen.

https://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/noten_en_delicatessenwinkel_noten_zo_in_zutphen.html
Photo

Post has attachment
Ondernemer in het zonnetje: Hinkelman in Utrecht

Je waant je in New York, Parijs maar nee het is Utrecht. Loes Varwijk is de grondlegger van het eigentijdse concept Hinkelman gevestigd in één van de mooie straten van Utrecht. In de winkel van Hinkelman is alles gebaseerd op de Nederlandse keuken. De liefde voor mooie Nederlandse producten, de liefde waar oma's en moeders mee koken, is het idee van het ontstaan voor een winkel waarin de ode hieraan wordt teruggebracht, alles in een eigentijdse twist.
Deze unieke stek heeft alles wat de foody zich kan wensen, een zalige koffie om aan één van de tafels te drinken, vergezeld met iets lekkers uit de keuken, maar ook voor een bijzondere lunch kan je terecht. En dat is nog niet alles, de winkel is een walhalla om te shoppen voor Nederlandse producten.

https://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/
Photo

Post has attachment
Ondernemer in het zonnetje: Dresswaar in Numansdorp,

Je verwacht het altijd in de steden, maar niets is minder waar ook in dorpen vind je soms bijzondere pareltjes. Zo ook in Numansdorp waar moeder Miriam en dochter Merel een historisch pand hebben omgetoverd tot een winkel vol brocante, gecombineerd met horeca waar je tegelijk ook voor lekkere delicatessen terecht kunt. Dit is zo'n heerlijke winkel waar je lekker kunt rondsnuffelen en ondertussen geniet van een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. En natuurlijk neem je altijd weer wat moois of lekkers mee naar huis.

https://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/horeca_en_delicatessenwinkel_dresswaar_in_numansdorp.html
Photo

Post has attachment
Winkelier in het zonnetje: Gasterij Leyduin in Vogelenzang

Gasterij Leyduin is de ontmoetingsplek voor vrienden / familie maar ook zakelijke relaties. Verscholen in een prachtig natuurgebied vind je hier een bijzondere plek waar recreëren, eten, slapen maar ook winkelen hand in hand samen gaan. Hier ga je naar toe om te genieten van de natuur en af te sluiten met een hapje en drankje zo mogelijk gekoppeld aan een overnachting en natuurlijk gaat er dan altijd iets lekkers uit de winkel mee naar huis.

https://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/horeca_en_delicatessenwinkel_gasterij_leyduin_in_vogelenzang.html
Photo

Post has attachment
Ondernemer in het zonnetje: Le Chocolat in Doorn

In de prachtige omgeving vind u midden in Doorn de winkel Le Chocolat. Zoals de naam doet vermoeden vindt u hier een uitgebreid assortiment aan bonbons, repen, maar ook thee, noten en andere zalige delicatessen om van het leven te genieten. Ook de beroemde Skitaart in 1978 uitgevonden door Banketbakker Ruud van Oort is hier te verkrijgen.
Bij Le Chocolat is men constant op zoek naar bijzondere en lekkere producten. Geniet van een dagje in de omgeving en sluit af met een bezoek aan le Chocolat.

https://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/chocoladewinkel_le_chocolat_in_doorn.html
Photo

Post has attachment
Winkelier in het zonnetje: Noki in Roeselare

Noki is een uniek concept rond (buiten) koken: steeds meer mensen genieten van samen thuis zijn, samen koken en gezellig tafelen met familie en vrienden.
Met Noki, het Swahili voor "houden van, passie", helpen zee u graag om die beleving compleet te maken. In onze NokiShop vindt u een zéér uitgebreid gamma unieke buitenkeukens, BBQ's, allerhande accessoires voor zowel binnen als buiten, lifestyleproducten en kruiden, marinades, kookboeken ...
Dit geheel wordt aangevuld en ondersteund met recepten op onze site, seizoensthema's zoals www.zomergrillen.be en www.wintergrillen.be, en leuke workshops in onze NokiAcademy die ervoor zorgen dat werkelijk iedereen het bakken van een ei kan overstijgen, ten volle kan blijven experimenteren, ontdekken, leren en vooral ... genieten !
Een buitenkeuken, BBQ, origineel cadeautje, plezante workshop alleen of met vrienden ? ... met Noki kunt u HEERLIJK LEKKER (BUITEN) KOKEN !

http://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/delicatessenwinkel_in_roeselare.html
Photo

Post has attachment
Winkelier in het zonnetje: ZONNIG ZUID DELICATESSEN & INGREDIËNTEN in Schagen

Puur, lekker en verantwoord eten, dat is waar wij bij Zonnig Zuid van houden.
U proeft onze liefde voor eten.

Krijgt u ook altijd dat speciale gevoel als u een delicatessenzaak binnenloopt? Wij ademen de sfeer van lekker lang tafelen met vrienden, aan een uitgebreid gedekte tafel. Kom voor een Big Green Egg, een heerlijk kaasje of een tongstrelende wijn. Al onze producten zijn met zorg uitgekozen. Geen tijd om langs te komen? Bestel wat u nodig heeft in onze webshop. We verzorgen ook catering.
U kunt ons ook vinden in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen, bij de Ruïnekerk, vindt u de conceptstore PT Post. Luxe, comfort, eigentijds en anders dan anders: dat is PT Post. Zonnig Zuid heeft hier een shop-in-shop, een proviandkast gevuld met een smaakvol en bijzonder delicatessenassortiment.

http://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/delicatessenwinkel_zonnig_zuid_in_schagen.html
Photo

Post has attachment
Winkelier in het zonnetje: L'Epicerie du Pape in Den Haag

Dertig vierkante meter Frankrijk in Den Haag.
Stap over de drempel bij L'Epicerie du Pape en waan u bij de kruidenier in het midden van de twintigste eeuw. Dan neemt eigenaar Jasper Gramsma u mee op een kleine reis langs de mooiste Franse delicatessen en streekproducten, zijn grootste liefhebberij. De winkel biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke smaakbeleving. Loop langs voor een blik confit de canard voor het geval u onverwacht bezoek krijgt. Verrijk uw maaltijden met herbes de Provence die u herinneren aan uw favoriete zomervakanties. Stel een assiette de fromage samen met kazen uit alle windstreken en kies daar vooral één van de biologische wijnen bij. Combineer een van de vele sardinevarianten met een ovenverse baguette voor een smakelijke lunch. Of verras een vriend met een panier cadeau vol heerlijkheden. Kortom, er is altijd wel een goede reden voor een bezoek.

http://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/franse_delicatessenwinkel_lepicerie_du_pape_in_de_den_haag.html
Photo

Post has attachment
PersePolis Utrecht in Utrecht

PersePolis is de winkel in de wijk Lombok waar je heen gaat voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor als je wat bijzonders zoekt. Mehdiefadie, die 25 jaar geleden vanuit Iran naar Nederland is gekomen, runt samen met zijn 2 broers de winkel in de Kanaalstraat in Utrecht. Daarnaast hebben zij ook een vestiging in de Twijnstraat.
In de wijk staan ze bekend als de winkel waar iedereen graag zijn boodschappen doet. En dat niet alleen vanwege de producten maar ook de warme ontvangst die ze je bieden. We zijn er dan ook trots op dat een gedeelte van onze delicatessen hier verkrijgbaar is.

http://www.bommelsconserven.nl/verkooppunten_bommels_conserven/delicatessenwinkel_annex_supermarkt_persepolis_in_utrecht.html
Photo
Wait while more posts are being loaded