Post has attachment

Post has attachment
И ви можете постати сарадник блога "Деца и омладина - Наша будућност" извештавајући о активностима ваше установе/организације у којој радите или чији рад пратите ако:
Напишете прилог о активностима установе/организације са и за децу и омладину
Прилог је написан на ћирилици
Прилог је илустрован барем једном фотографијом
Ваш прилог је афирмативан са становишта задовољавања развојних потреба деце и омладине
Попуните упитник на адреси
После верификације вашег идентитета добићете мејл са позивом да будете сарадник овог блога. Прихватите позив и пратите инструкције.
Напишите свој први пост.
Постаните сарадник
Постаните сарадник
blog.decaiomladina.navezi.info

Post has attachment
2013-10-05: Школа цртања Бојана Маринковића
Леп јесењи дан и добро расположење за стваралаштво на које инспирише били су довољни разлози да час Школе цртања Бојана Маринковића буде одржан у дворишту КУД Абрашевић у Смедеревској Паланци.
Погледајте како је било.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
2012-09-02: Почела је нова школска година у ОШ "Херој Радмила Шишковић"
Данас је почела нова школска година за све ученике наше школе. Пријем ученика првог разреда организован је у дворишту школе пригодним програмом ученика школе и обраћањем директора и наставника разредне наставе који ће предавати нашим новим ученицима.
Некоме је распуст био кратак, некоме дуг, неко би волео да је још мало потрајао, неко се одморио, неко још увек није…. Различити су утисци о распусту али по ђацима се види да су свежији, одморни, спремни за акцију и нову школску годину.
ЈОШ ЈЕДНОМ СВИМА ЖЕЛИМО СРЕЋАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ!
#школа #основнашкола #ОШ #ХРШ #образовање #просвета #васпитање #СмедеревскаПаланка #прваци 

Post has attachment
Веб- место које ће пробудити вашу радозналост, навести на   истраживање и помоћи вам да интегришете технологију у учионицу и наставу! Веб-место настало је као омаж покојном Горану Стојковићу, једном од наставничких  пионира у електронском учењу у школама Србије. Замишљено је као енциклопедија веб-алата разврстаних по намени, где се можете обавестити о њиховим основним обележјима, а затим закорачити у испитивање и примену у образовању.
Почев од 2012. године сваког месеца представљамо алате по категоријама са кратким описом, примерима примене у образовању, линком до упутства ако постоји. Користите мени испод заглавља за упознавање страница овог веб-места.
#образовање #просвета #школа #ресурси #портал #знање #вебциколопедија

Post has attachment
Сарадња са школама
У оквиру пројекта "Деца и омладина - Наша будућност" преко блога пројекта спремни смо да свим основним и средњим школама на подручју општина Смедеревска Паланка, Велика Плана и Жабари понудимо могућност публиковања информација о активностима школа. Сарадња би се реализовала у виду коауторства садржаја блога који се аутоматски редистрибуира на канале социјалних мрежа (Фејсбук страна, Гугл+ страна, Твитер). Садржаје постова би уређивао сарадник кога овласти школа. Да би се то остварило потребно је попунити приложени упитник. Обавезно је коришћење адресе епоште на Гуглу.
#школа #просвета #пројекат #децаиомладина #образовање #упитник #сарадња

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded