Post has attachment
A legstrapabíróbb abroncsok a Lexus legújabb sportautóin...

Belső luxus, hihetetlen kényelem, kifinomult elegancia, és persze elképesztő gyorsaság. Ezek a tulajdonságok jellemezik a Lexus legújabb sportkupéit, melyeknek megjelenése a közeljövőben várható!

#lexus #autógumi #nyárigumi

Post has attachment

Post has attachment
Tudta Ön, hogy Horvátország a legnépszerűbb autóval felfedezhető tengerparti ország? #horvátország #autózás #nyaralás #autópálya

Cikkünkből megtudhatja, hogy melyek Horvátország legnépszerűbb és legolcsóbb régiói, amelyeket autóval is meglátogathat, és ennek megfelelően szó esik az autópálya díjakról is.

https://autotudos.hu/horvatorszag-legnepszerubb-autoval-felfedezheto-tengerparti-orszag

Post has attachment
A Continental autógumi gyártó cég idén májusban kétszer is örülhetett, hiszen a sportos és SUV kategóriában is kiemelkedő teszteredményeket értek el, méghozzá két különböző országban.

#nyárigumi #tesztek #continental #sportgumi

https://autotudos.hu/continental-sikeres-nyari-gumi-tesztjei/

Post has attachment
Az autóvásárlás tipikusan az a helyzet, ahol nem érdemes szerelem-első-látásra elv alapján dönteni. Elsősorban közlekedési eszköz, de egy rossz választás időpazarláshoz és vaskos szerviz számlákhoz vezethet.

#autóvásárlás #tanácsadás #autózás

Post has attachment

Post has attachment
Elképesztő megoldásokkal állt elő a Hankook autógumi gyártó cég. Intelligens gumiabroncs, amellyel javíthatják a mindennapi közlekedést, akármilyen járműről legyen szó. Nézze meg a hangulatos videót, amelyben rácsodálkozhat Ön is egy lehetséges jövőre.

#autógumi #okosgumi #jövő #trend

Post has attachment

Post has attachment
Mennyire ismeri az autógumi oldalán található jelöléseket? Bejegyzésünkből most sokat megtudhat:

#autógumi #nyárigumi

Post has attachment
A használt nyári gumi iránt érdeklődők példaértékű magatartása nem csupán a pénztárcájukat, hanem a környezetüket egyaránt kímélő habitusként ecsetelhető.

#nyárigumi #használtgumi #autógumi
Wait while more posts are being loaded