Post has attachment
Deep Blue Analysis Compass Group

Compass Group er et internasjonalt konsern og verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester med en omsetning på £ 16,9 milliarder. Konsernet har 509 000 ansatte i over 50 land og leverer service i verdensklasse på 50 000 steder rundt om i verden.

I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, Eurest konferanse og selskap, Medirest og ESS. Vi er ca 2 600 ansatte, har 2,2 milliarder i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse. Les mer om våre tjenester nedenfor.

Eurest
Eurest er en av Norges ledende aktører innen servering av måltidstjenester. Vi har over 300 serveringsenheter i Norge og serverer mer en 100 000 mennesker hver dag. Med over 40 års erfaring fra servicenæringen har vi en kunnskap som gjør oss i stand til å sette seg inn i våre kunders behov og utvikle gode løsninger.

Eurest Services
Eurest Services utfører alle støttetjenester som gjør hverdagen enklere for kunden. Sterke, egenutviklede konsepter garanterer en høy kvalitet i leveransen. Våre servicetjenester er basert på hotellkonsept med ansvarlig Site Manager som til enhver tid er tilgjengelig for kunde og medarbeidere.

ESS Support Services AS
ESS Support Services AS er landets ledende selskap innen offshore- og anleggsforpleining. ESS Support Services AS sysselsetter 1 250 ansatte og er etablert med kontorer i Asker, Stavanger og Bergen. 

Eurest Konferanse & Selskap
Eurest Konferanse & Selskap driver flere konferansesentre sentralt i Oslo. Våre konferansesentre har hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere som vet hva som skal til for å gjennomføre et vellykket arrangement. Vi serverer alt fra enkle måltider til eksklusive retter samt at vi har alle fasiliteter for å gjennomføre alt fra små konferanser til store seminarer.

Medirest
Medirest utfører pasienthotellservice for offentlig og privat sektor. Mer enn 10 års erfaring innen drift av pasienthoteller og behandlingssentre har tilført oss den bredde og nødvendige kompetanse til å være en ressurs innen helse og velferd, og for å ivareta kvalitativ drift og omsorg på en god måte.
Wait while more posts are being loaded