Post has attachment
Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

#Jobs #Marketing #SocialMedia #Työ

Post has attachment

Olisin kiinnostunut kuulemaan opettajina työskenteleviltä miten Hallituksen kärkihankkeiden tämä osio (Osaaminen & Koulutus, kärkihanke 1, Toimenpide 3) näkyy teillä. Itselleni on pelkkää paperia kun en opettajana toimi. Onko iso murros tulossa?:

"Toimenpide 3: Kehitetään korkeakoulujen digitaalisia oppimisympäristöjä, verkko-opetus-tarjontaa ja digitaalista koulutusyhteistyötä palvelemaan opintojen sujuvoittamista ja nopeampaa korkeakoulutukseen siirtymistä
- Luodaan alan yhteistä opetustarjontaa tai materiaaleja korkeakoulujen väliseen käyttöön yhteistyössä.
- Lisätään monipuolista digitaalisten välineiden hyödyntämistä opetuksessa, monipuolistetaan arviointikäytänteitä digitaalisin menetelmin, varustetaan opetustiloja tukemaan digitaalisia opetusmenetelmiä ja korkeakoulujen välistä opetusyhteistyötä
-Parannetaan opetushenkilöstön digitaalista osaamista, kehitetään oppimisanalytiikkaa tukemaan opiskelua ja ohjausta
-Kehitetään avoimia (MOOC -tyyppisiä) kursseja vapaaseen käyttöön opetuksessa hyödynnettäväksi, esimerkiksi toisen asteen opiskelijoiden ja oppilaitosten käyttöön."

Ryhmään tulleet vaalimainokset on poistettu. Sen sijaan sosiaalisen median opetuskäyttöön ja muuhunkin koulu&TVT -aihepiiriin liittyvät viestit ovat tervetulleita. :)

somesomesomesome..... pääni leviää sometuksen ihmeellisestä maailmasta... somesomesomesoooomeeee....

Post has attachment
Herätys kaikki te, jotka aiotte osallistua SomeTime2015 -tapahtuman suunnitteluun/järjestämiseen, tai olette muuten kiinnostuneet tapahtumasta!

Osallistu sekoukseen ensi viikon perjantaina, 3.10.2014 klo 12.00 alkaen verkossa tai klo 11.45 alkaen livenä Helsingissä Cafe Köketin tiloissa Senaatintorin laidalla, osoitteessa Aleksanterinkatu 12, 00170 HKI. Cafe Köket on siis Balder-talon toisessa kerroksessa.

Tiloissa toimii wlan, mutta toivon että liveosallistujat saapuvat silti paikalle ajoissa virittelemään kuka mitäkin teknistä rakkauttaan...Cafe Köketistä lisätietoja täältä: http://cafekoket.fi/sijainnit

TOIMINTAOHJE:

1. Ilmoita minulle, Susannalle, mahdollisimman pian tai ainakin kohtuullisessa ajassa, osallistutko paikan päälle livenä, jotta osaan varata tilan TARPEEN, enkä toiveen mukaisesti, kiitos!

2. Jos osallistut verkossa, niin sekin on suotavaa tietää siinä mielessä, että ei turhaan viritellä minkäänlaista striimiä, jos ketään ei ole linjoilla. Ymmärräthän?

3. Vaikka et osallistuisi sekoukseen, on silti sallittua ja toivottavaa esittää tuoreita, rakentavia ja asiasisällöltään viitekehykseen sopivia ajatuksia, ideoita, ynnä muita ehdotuksia, jotka voisivat mielestäsi edesauttaa tapahtuman järjestämisessä entistäkin paremmaksi!

Ja lopuksi ihan parasta perjantaita sulle & tavataan viikon päästä! Ja muista vinkata ja jakaa sekoukseen liittyvää tietoa muille hyville tyypeille! :)

Post has attachment
Avoimet oppimateriaalit -tapahtuman 15.5.2014 tallenne ja tapahtumassa jaetut linkit ovat Sometun wikissä http://sometu.wikispaces.com/Sometun+kuukausitapahtumat

Post has attachment
+Vesa Linja-aho ja +Tarmo Toikkanen alustavat avoimista oppimateriaaleista huomenna torstaina 15.5. klo 14 - 16 Sometun kuukausitapahtumassa. http://sometu.wikispaces.com/Sometun+kuukausitapahtumat

Tervetuloa mukaan!

Jos osallistut netissä, niin varmistathan, että päätelaitteesi mikrofoni toimii. Voit myös muutaman kollegasi kanssa perustaa paikallisen kokoontumistilan (toimiva päätelaite ja mikrofoni sekä nettiyhteys), jossa voitte keskustella ja työskennellä kasvokkain.

Avoimet oppimateriaalit maailmalla ja Suomessa; missä ollaan ja mihin jatketaan? Alustuksia, keskustelua ja ryhmätöitä Sometun kuukausitapahtumassa ensi torstaina 15.5. klo 14 - 16 http://sometu.wikispaces.com/Sometun+kuukausitapahtumat

Alustajina Vesa Linja-aho ja Tarmo Toikkanen.

Tervetuloa mukaan paikalliseen kokoontumistilaan tai nettiin! 

Jos osallistut netissä, niin varmistathan, että päätelaitteesi mikrofoni toimii. Voit myös muutaman kollegasi kanssa perustaa paikallisen kokoontumistilan (toimiva päätelaite ja mikrofoni sekä nettiyhteys), jossa voitte keskustella ja työskennellä kasvokkain.

Post has attachment
Kommentoi uuden OPSin perusteiden luonnoksia http://www.oph.fi/ops2016/perusteluonnokset 15.5. mennessä. Tutustu tallenteeseen Sometun kuukausitapahtumasta 24.4., jossa Jukka Tulivuori alusti ja sometulaiset keskustelivat uudesta OPSista http://otavanopisto.adobeconnect.com/p79ni02udgr/
Wait while more posts are being loaded