Post has shared content
Hyvää ystävänpäivää muusikoille. Tässä hieman teemaan sopivaa soitantaa :).

Post has attachment
Olen itseoppinut musiikintekijä. Musiikkini on pääasiassa rauhoittavaa ja tunteellista. Musiikin säveltämiseen olen käyttänyt Logic Pro -ohjelmistoa. Suurin osa musiikistani on tyyliltään sinfonista. Voit tutustua tekemääni musiikkiin Youtube kanavallani:
https://www.youtube.com/channel/UCR3YYVczhP9oBnUS0EhbwPw
J. Oskar
J. Oskar
youtube.com

Sanoisin eläväni monipuolista taiteilijaelämää.

Minä kun olen soittanut lapsuudesta lähtien koskettimia, rumpuja, kitaraa, ukulea, nokkahuilua, tinapilliä, huuliharppua ja erilaisia rytmisoittimia. Bassoa osaan myös soittaa jonkin verran. Musiikkiterapiassa olen opetellut improvisointia koskettimilla sekä joidenkin kappaleiden säestystä. Nykyään käyn laulu- ja soittotunneilla mutta olen myös jonkin verran opiskellut itse kitaransoittoa verkkokurssien avulla. Improvisointi on myös yksi työtavoista jota käytän toimiessaan säveltäjänä. Olenkin improvisoinut jonkin verran koskettimilla mutta enemmän kitaralla. Melodiatynkää syntyy helposti niin ohjelmoinnin kuin koskettimien avulla. Lisäksi olen esiintynyt niin tanssiesityksissä, näytelmissä kuin muutamissa laulukuoroissa. Tällä hetkellä teen musiikkia omissa musiikkiprojekteissa sekä muille artisteille. Myös sooloartistina olen julkaissut musiikkia netissä ja tehnyt keikkoja.

Kirjoittajana olen tehnyt joitakin proosatekstejä sekä runoja mutta enemmän syntyy mietelauseita sekä sanoituksia. Lisäksi tekeillä on kaksi kirjaprojektia ja aikomuksena olisi osallistua myös yhteen kirjaprojektiin toimittajana. Olen ruvennut myös tekemään käsikirjoituksia teatteriesityksille ja tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu käsikirjoitusten tekeminen myös musiikkivideoille sekä erilaisille radio- ja tv-ohjelmille.

Koska olen tehnyt myös kuvataidetta lapsesta lähtien ja myöhemmin jatkanut sitten kuvataiteen tekemistä tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös kuvataiteilijana ja graafisena suunnittelijana oleminen. Lisäksi kangaskuoseja olisi kiva myös hahmotella mm. fanituotteille. Kuvataiteilijana voisin tehdä kansikuvia kirjoille ja CD-levyille. Yhden maalaustyön tein tilaustyönä Kansan Raamattuseuralle.

Post has shared content
Pieni improvisointi a-mollissa. Testissä uusi piano-ääni. Pianoteq on kyllä loistava. Jos etsii parasta vastinetta akustiselle niin eipä tuon lähemmäksi varmasti pääse soitettavuudessa sekä soundissa.
Testing the new #Pianoteq piano Model B:

Post has shared content
Hyvää alkavaa vuotta plussa-muusikoille!

Post has attachment
Hei!

Hei kaikki!

Olen perustanut uuden hyvänmielen SUP-vuokraamon, Hakuna Matata SUP Rentalin Töölönlahdelle!

Ensi Sunnuntaina open-mic Töölönlahden rannassa. Tule vetämään musiikkia mielesi mukaan. Rannassa valmiina piano ja backline. Tuo oma kitara tai muu soitin ja tule tunnelmoimaan!

https://www.facebook.com/events/825742064174633/

Post has attachment
Tässä tänään julkaistua materiaalia. Artistina Sophie Aittola, sanat minun kynästäni ja säveltäjinä Nelli Milan ja Lauri Hämäläinen. Mitä fiiliksiä herättää?

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Vu6rYxs0ZDc

Soundcloud: https://soundcloud.com/hel…/irti-paastetty-by-sophie-aittola

Post has attachment
Hei!

Hyppäsin mukaan tänne uuteen muusikot-yhteisöön. Olen kylläkin lähinnä laulutekstien tekijä, mutta pianolta syntyy välillä joku melodianpoikanenkin taitavammille soittajille eteenpäin työstettäväksi. Biisinäytteitä löytyy linkin takaa blogistani:

Laitetaan nyt omakin esittely tähän. Eli koskettimia soittelen pääasiassa. Silloin tällöin myös ukulelea.

Musiikkimaku on aika laaja, klassisesta ja jazzista kasaridiscoon. Hyvää musiiikkiahan löytyy vaikka mistä. Sellaiset lyyriset melodiat ja mollisoinnut iskevät eniten. Varmaan melko yleistä meidän suomalaisten ja slaavien keskuudessa.

Musiikkia ja soittamista olen opiskellut itsenäisesti, vaikka hyvän opettajan kanssa varmasti olisi mennyt nopeampaa ja oikea tekniikkakin löytynyt.

Teen pääasiassa omia sovituksia kaikenlaisista kappaleista. Nuotteja en lue kovin hyvin ja usein tykkään improvisoida ihan omiani. Näitä sovituksiahan ei kai saisi laittaa julkisesti esille, jos on tekijänoikeudet voimassa. Aika moni näin kuitenkin näyttää tekevän... Eli vähän tällaista harmaata aluetta. 

Post has attachment
Tässä sitä nyt lauleskellaan karaokea!
Photo
Wait while more posts are being loaded