Post has shared content
 
Fantastican video u kome vas prijatni glas i fina muzika vode do stanja divne opustenosti uma i tela..poslusajte jednom..slusacete uvek :-) ja..sigurno!
Dragi prijatelji,
samo za vas napravili smo svoju prvu audio-video prezentaciju u kojoj vas vodimo do stanja potpune relaksacije uma i tela. Uz finu muzičku podlogu, slušajte jednostavna uputstva za lagano stezanje i opuštanje odredjenih grupa mišica i, nakon toga uživajte u stanju duboke opuštenosti!

Na našem youtube kanalu,poslušajte jednom i, sigurni smo, slušaćete još mnogo puta, jer je od srca urađeno za sve nas
Duboka relaksacija uma i tela

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Oriflame vam nudi tri načina za zaradu

 Zaradite novac na uštedi prilikom kupovine Oriflame proizvoda
Kao Konsultant  imate popust prilikom kupovine Oriflame proizvoda i na taj način štedite novac za vas  i vašu porodicu. 
 Zaradite novac pokazujući katalog i zarađujući na popustu od vaše prodaje
 U Oriflame-u imate priliku da postanete konsultant i da istog dana pokažete katalog prijateljima, susedima i kolegama, napraviti porudžbinu i odmah zaradite novac. Već sutra možete pozvati druge da postanu konsultanti i tako započeti izgradnju svog tima i uživati u mogućnosti neograničene zarade. Kod nas uvek imate slobodu izbora; - zaraditi dodatni prihod ili ostvariti karijeru. Nema ograničenja, nema rizika, izbor je vaš!
 Zaradite novac pozivajući druge da vam se pridruže
Zaradite novac pozivajući druge da vam se pridruže i gradite tim kako biste zaradili zajedno. Uživajte u neograničenim zaradama uz prednosti koje vam nudi Oriflame plan uspeha.
Photo

Post has attachment
Mirisljava krema za stopala (ribizla) i piling (malina) - moja preporuka!
U ovom katalogu, na extra snizenju!!! 122 dinara - clanska cena, jer...ne zaboravite da mozete postati nas clan i za sebe kupovati sa 30% ustede u odnosu na kataloske cene! Budite žena koja kupuje pametno i uvek jeftinije!!!
Javite se,
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Perfect Fusion tečnipuder
Sanjate o laganom i savršenom prekrivanju...

  Pitajte bilo koju ženu šta želi od svog pudera i sve će vam odgovoriti isto: savršeno prekrivanje koje prija koži. Oriflame ih je poslušao i rezultat je Perfect Fusion tečni puder – prilagodljiva, hidrirajuća formulacija koja pruža savršeno prekrivanje i dopušta koži da diše.
Photo
Wait while more posts are being loaded