Hej allesammen :-)
Jeg var på Kreta for ca. et år siden med min mand og vores to drenge. Vi var alle enige om at det skulle bestemt ikke være sidste gang, så nu overvejer vi at tage derned de sidste to uger i februar. Vi er godt klar over at det ikke er tiden til badeferie, men det er heller ikke formålet. Er der nogen her på dette forum som kan fortælle om vi vil skulle forberede os på noget som minder om det danske efterår med rusk og regn eller om det vil være vejr til at nyde øens smukke natur uden at det vil ende med kolde fingre og våde tær hver eneste dag?
På forhånd tak og fortsat god dag :-)
Hilsen Sigrid

Post has attachment
Første gang vi kom til Georgioupoli ind ad denne flotte allé med ny malede hvide træstammer, desværre stoppede man med at køre denne vej ind og i dag køre busserne ind fra national road.
Hvis man vil se denne smukke allé skal man dreje af før man kommer til Georgioupoli (hvis man kommer fra Chania) eller man skal komme fra Vrisses, sidst vi var forbi var træerne ikke helt så nymalede desværre.

Læs mere: http://www.kretaforum.dk/byer-pa-kreta/georgioupolis 
Se billeder: http://www.kretaforum.dk/galleri/category/24-georgioupolis

Post has attachment
Man kan nu se Webcams fra flere forskellige områder på Kreta på Kretaforum.dk, hvis I har kendskab til flere Webcams på Kreta må I meget gerne sende det til mig.

Post has attachment
Imbros Kløften (Imbros Gorge)

I 2011 fik jeg overtalt min kone til at gå Imbros kløften, en noget kortere og nemmere tur end Samaria kløften fortalte jeg hende.
Første del gik fint med taxi fra Georgioupoli, vi stoppede ved en taverne hvor der var indgang til kløften, de første 100 meter gik ned i kløften hvor man betaler for at gå ind i kløften, pengene går til rengøring og vedligeholdelse af kløften lige som i Samaria kløften.
Vi mødte stort set ingen mennesker i kløften og der hvor der var pauseplads med dyre ambulance så vi ingen mennesker eller dyre ambulance, skiltningen var stort set ikke eksisterende og alligevel var der skilte men noget misvisende skilte.
Turen igennem kløften var fantastik og noget der var uforglemmelig sagde min kone trods at 8 km. godt kan føles lang, klipperne rejste sig højt op over os nogle steder og andre steder var der ikke 1.50 meter fra klippe til klippe.
Efter en god hård tur ventede vores taxi på os i bunden af kløften hvor vi efter stabasserne trængte til en fortjent køretur hjem.
Denne tur bør prøves og den er ikke så hård som man kan læse det flere steder.  

Post has attachment
Står I og mangler transport til og fra lufthavnen når I er på ferie på Kreta kan Kretaforum.dk anbefale Taxi Service

Post has attachment
Dette er det første indlæg i gruppen, denne gruppe er et supplement til hjemmesiden Kretaforum.dk og facebookgruppen Kretaforum.dk.
Du kan på hjemmesiden Kretaforum.dk læse om Kreta, byer på Kreta, deltage i forummet og se en masse billeder.
Wait while more posts are being loaded