Nu e scris in Legea voastra ca “Eu am zis: dumnezei sunteti?”
See all
Members (19)

Stream

 
Un film "cutremurator" despre mintea umana: Lo Sfidante.
 ·  Translate
1
1
Marcela Ioana Rusu's profile photo
Add a comment...
1
1
Marcela Ioana Rusu's profile photo
Add a comment...
 
 
Încetaţi cu politica, naţionalismul, patriotismul, spiritul strămoşesc, religia sau istoria voastră justificată politic. Nu are nicio importanţă cum se numeşte ţara în care te-ai născut, ori cine şi cum îi va schimba numele. Este irelevant faptul că se vor schimba denumirile judeţelor sau că se vor "reaşeza" pe hartă.
Renunţaţi să vă mai irosiţi energia pe astfel de concepte false şi nesănătoase (boli). În schimb, focalizaţi-vă atenţia asupra voastră, asupra copiilor voştri şi asupra persoanelor din jurul vostru. Începeţi să lucraţi cu voi înşivă.
Fiecare om deţine, în interiorul lui, un sistem de autoeducare şi regenerare, atât psihic cât şi fizic. Nu vă mai lăsaţi impresionaţi şi conduşi de profesori, politicieni, preoţi şi psihologi de tot felul, ori aşa numiţii "oameni de ştiinţă".
Te-ai născut în România, eşti român şi eşti gata să mori pentru patria şi religia ta? Dacă te năşteai în Turcia erai gata să omori pentru patria şi religia ta! Gândeşte! Este gratuit!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Alberto Bacoi

Discuţie  - 
 
Truth and Healing
(etape de vindecare) Cea mai rapidă şi mai eficientă cale pentru a te vindeca de rănile din trecut, dar, care te afectează în prezent, este să justifici (să scuzi) reacţiile celor care ţi-au „greşi...
1
Add a comment...