Nu e scris in Legea voastra ca “Eu am zis: dumnezei sunteti?”
See all
Members (96)
Cristian Tepes's profile photo
Florina iordache's profile photo
ADRIAN CONSTANTIN's profile photo
DENISA POPA's profile photo
Alexandra Tolnaci's profile photo
Alexandrina Spinu's profile photo
cristina bordeianu's profile photo
Elena Mihaila's profile photo
ionuz filaton's profile photo
Cristina Scacun's profile photo
Florian Nedelcu's profile photo
elena lili's profile photo
Andreea Schiopu's profile photo
Feng Shui Market's profile photo
Event N's profile photo
Annie Ann's profile photo
Gabriel Ciobanu's profile photo
bereghi andreea's profile photo
Bianca Bota's profile photo
jean-philippe Vallee's profile photo
Butu Iosif's profile photo
Cata Link's profile photo
Cristian Racovita's profile photo
Leahu Cosmin Ionut's profile photo

Stream

Join this community to post or comment
 
 
Biserica și dogma ei te învață că eși mic, slab, păcătos și că trebuie să te supui cuiva. Și lista celor cărora trebuie să te supui este cam lungă. Interminabilă aș zice, dar cu siguranță tu nu ești pe propria ta listă. În același timp, spiritualitatea vine și-ți spune că ești nelimitat, puternic și pur în esența ta și că nu trebuie să te supui decât Iubirii care TU EȘTI. Cam greu de pus una lângă alta.

Biserica și dogmele ei te limitează, iar spiritualitatea îți redă aripile care ți-au fost cu bună știință tăiate. Una te înlănțuie, cealaltă te înalță. Una îți spune că ești un muritor nevolnic, cealaltă îți spune că ești o minunată Ființă de Lumină Eternă pentru care moartea nu există. Una urmărește să te îngenuncheze, cealaltă să te elibereze.
 ·  Translate
Va fi din ce în ce mai greu pentru cei care au pornit pe calea trezirii lor, pe calea evoluției lor spirituale și care mai sunt încă profund legați de/supuși dogmelor bisericii. Trezirea și evoluția presupun întoarcerea indiv...
View original post
3
Stoian Ovidiu's profile photo
 
Asa e.
Add a comment...
 
 
  Pentru că până acum am privit corpul uman ca pe un autovehicul, pe care, atunci când ceva nu merge, îl repari, am creat medicamentele. Acestea sunt niște substanțe chimice pentru a repara un corp „chimic”. Noi gândim că, fiind vorba de un corp fizic, e suficient să punem în el chimicale, pentru a-l repara. Într-adevăr, corpul nostru este ca o maşinărie. Are părţi fizice, molecule, reacţii chimice etc. Dar elementul care a fost lăsat afară e „șoferul”. Corpul nostru are un șofer! Este mintea noastră! Mintea este şoferul invizibil al maşinii. De ce e important de știut? Dacă eu vă dau o maşină, dar dv. nu aveţi nicio calificare, deci nu ştiţi să conduceţi, o veţi lovi și o veți strica. Şi atunci ar trebui ca tot timpul să reparaţi la maşină. Dar dacă învăţaţi să șofați, mașina va funcționa și vă va servi timp îndelungat. Ce vreau să spun? Dacă nu oferim minţii noastre o „şcoală de şoferi” pentru a fi capabilă să ne conducă vehiculul, atunci ea îl poate distruge. Aceasta este adevărata problemă cu care ne confruntăm în lume, deoarece până acum, ştiinţa şi medicina au vorbit despre minte ca despre ceva invizibil și, conform principiilor newtoniene, numai lumea fizică este cea pe care trebuie s-o studiem. Medicina a exclus mintea din ecuație, spunând: „Dacă ceva nu merge bine în corpul tău, înseamnă că acel ceva s-a stricat”. Acum am aflat că lucrurile nu stau aşa. De fapt mintea controlează biologia.

http://dinamikro.blogspot.com.es/2015/05/remember-duminical-bruce-lipton-natura.html
 ·  Translate
View original post
2
Add a comment...
 
Karma meditation
Connect with the energy of the moment.
2
1
Ioan Bobocia Ion's profile photoMarcela Ioana Rusu's profile photo
2 comments
 
Energia inseamna viata miscare....libera....
 ·  Translate
Add a comment...
4
Ioan Bobocia Ion's profile photo
 
Felicitari....continua...asa progresam...cu minunatii ca voi...lumina iubire pace armonie
 ·  Translate
Add a comment...
 
 
Cum se împacă ceilalţi cu ceea ce îţi este dat ţie nu este treaba ta, ci a lor. Pentru a putea începe să înveţi, orice, trebuie să laşi la o parte siguranţa pe care ţi-o dă ignoranţa. Tu eşti cel care a cerut să fie lăsat aici, pe acest pământ, astfel încât să poţi face ceva remarcabil, ceva care contează pentru tine, pe care nu ai fi putut să-l faci nicăieri altundeva şi nici altcândva. Singurul lucru care contează cu adevărat la sfârşitul sejurului tău pe acest pământ, este: “Cât de frumos ai iubit? Care a fost calitatea iubirii tale?”
 ·  Translate
Învăţături pentru suflete avansate de Richard Bach Garanţie pentru o viaţă grea şi fericită: 1. Află ce iubeşti să faci mai mult pe acest pământ. 2. Fă-l, indiferent de ce îţi stă în cale. 3. Dăruieşte ceea ce ai câştig...
View original post
1
Add a comment...

Cristian Tepes
owner

Discuţie  - 
1
Add a comment...

Cristian Tepes
owner

Discuţie  - 
2
Add a comment...

Sana C.

Discuţie  - 
 
Lasa-te condus. 22.05.2015
1
Add a comment...
 
 
Și totuși...Cine sau Ce este Dumnezeu? Pentru a înțelege și pentru a putea pune în practică învățăturile acumulate din Curs avem nevoie de o reprezentare plastică a Lui. Avem nevoie să înțelegem cum lucrează, cum vede și cum știe tot ce gândim și ce facem. Cum poate interveni și cum ne poate călăuzi pe fiecare în parte și pe toți în același timp. Se vorbește în ultimul timp despre un câmp cuantic, despre un câmp energetic spiritual, despre o matrice divină, dar îmi place și exercițiul de imaginație din Geneza lui Allan Kardec de la începutul secolului XIX. El ne îndeamnă să recunoaștem că omul, în starea lui încarnată obișnuită, se află în imposibilitatea de a înțelege cu simțurile esența Divină. De aceea propune să ne imaginăm un fluid destul de subtil pentru a putea pătrunde toate corpurile, fluid pe care el îl numește fluid perispiritual. Chiar dacă nu este vizibil și detectabil, acest fluid poate fi material, dar este în același timp vehiculul gândirii, al senzaților și percepțiilor Spiritului. De fapt, acestea nu pot fi separate de fluid și par a face corp comun cu acesta, la fel cum sunetul pare a face corp comun cu aerul, în așa fel încât nu am putea să-l materializăm cumva. Pornind de la această presupunere, mai departe, Allan Kardec spune:
"Dacă lucrurile stau la fel sau nu în cazul gândirii lui Dumnezeu, adică dacă ea acționează direct sau prin intermediul unui fluid, pentru a ne ușura înțelegerea, atunci să ne-o reprezentăm sub forma concretă a unui fluid inteligent care umple universul infinit, care pătrunde în toate compartimentele creației; întreaga natură este cufundată în acest fluid divin; or, în virtutea principiului că părțile unui întreg sunt de aceeași natură și au aceleași proprietăți ca întregul, atunci fiecare atom al acestui fluid ar fi înzestrat cu gândire, cu atributele esențiale ale lui Dumnezeu, iar acest fluid întâlnindu-se pretutindeni, totul se supune acțiunii sale inteligente, prevederii și solicitudinii sale. Orice ființă, oricât de mică ar fi ea, va trebui să fie impregnată cu acest fluid divin. Astfel, noi ne aflăm în mod constant în prezența divinității; nici o activitate de-a noastră, cât de mică ar fi ea, nu se poate sustrage controlului divinității; Gândirea noastră se află în permanent contact cu gândirea divină și nu fără dreptate se spune că Dumnezeu poate să citească până în străfundul inimii fiecăruia. " Noi suntem în el, la fel cum el este în noi ", spune Iisus. Pentru a-și întinde solicitudinea asupra tuturor creaturilor sale, Dumnezeu n-are nevoie deci, să măture cu privirea pământul din ceruri; rugăciunile noastre, pentru a fi auzite de el, nu au nevoie să străbată spații imense, nici să fie urlate, căci, neîncetat, gândurile noastre se repercutează în ființa lui, el fiind în noi. Gândurile noastre seamănă cu dangătele unui clopot care fac să vibreze toți atomii din aerul înconjurător.
Departe de noi gândul de a-l materializa pe Dumnezeu; imaginea unui fluid inteligent universal nu este, evident, decât o comparație în stare de a ne face o idee mai exactă despre Domnul, decât acele picturi care-l reprezintă sub formă omenească; comparația are drept scop să ne facă să înțelegem faptul că Dumnezeu se află în toate și se ocupă de toate."
Mai mult despre cum am înțeles eu lecțiile 165-166, în link-ul atașat.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
"... cand ai o multime de oameni acolo, care se plang ca lucrurile au scapat de sub control, eu spun Da, dar nu ai nevoie decat de suficienti oameni care sa stie asta, pentru a spune: hai sa cream, IN MOD CONSTIENT, o alta lume. Si atunci nu suntem victimizati de lumea in care ne aflam, pentru ca putem sa manifestam lumea pe care o vrem. Fiecare dintre voi reprezinta o constiinta care, impreuna cu celelalte constiinte, poate sa schimbe lumea". 
 ·  Translate
View original post
4
1
George Anghel's profile photo
Add a comment...
 
Janosh live webcast in aceasta seara, de la 23.00.
1
1
Marcela Ioana Rusu's profile photo
Add a comment...
 
Activarea constiintei christice.
Connect with the energy of the moment.
3
Add a comment...
 
"Sunt așa cum m-a creat Dumnezeu-Sfânt e într-adevăr cel care îşi însuşeşte aceste cuvinte, trezindu-se cu ele în minte, amintindu-şi-le în cursul zilei şi ducându-le cu el noaptea, când adoarme. Visele îi sunt fericite, odihna ocrotită, siguranţa certă şi trupul vindecat, pentru că doarme şi se trezeşte mereu cu adevărul dinainte. EI va mântui lumea, pentru că dă lumii ce primeşte de fiecare dată când exersează cuvintele adevărului."
 ·  Translate
 
      “Parintele Galeriu, cand comenta pericopa evanghelica, era un univers. Nu stiu ce nu atingea parintele cand comenta. Eu, ascultandu-l cu foarte mare receptivitate, tot ce mi-a spus a intrat in mine. Spre exemplu, spunea ca pana si in ultimul…
 ·  Translate
      "Parintele Galeriu, cand comenta pericopa evanghelica, era un univers. Nu stiu ce nu atingea parintele cand comenta. Eu, ascultandu-l cu foarte mare receptivitate, tot ce mi-a spus a intrat i...
View original post
2
Ioan Bobocia Ion's profile photo
 
Eu si tatal una sintem...ce are tatal am.si eu...ce e sus e si jos aici pe pamint....noi sintem extensiile mainilor lui dumnezeu tatal...
 ·  Translate
Add a comment...

Cristian Tepes
owner

Discuţie  - 
3
Add a comment...

Cristian Tepes
owner

Discuţie  - 
2
Add a comment...