Assalammu'Alaikum kepada semua sahabat dan kenalan, khususnya kepada mereka yang pernah atau ingin berurusan dengan Kewaja. Setelah begitu ramai induvidu mengadu dan melaporkan kepada kami, Maka dengan ini dimaklumkan, pihak kami tidak melantik sesiapa jua sebagai wakil untuk meminta derma, sumbangan atau bantuan dalam bentuk kewangan dari sesiapa selama Kewaja beroperasi selama 25 Tahun sehingga sekarang. Kami dapat maklumat ada induvidu yang menggunakan nama Kewaja, sama ada bekas sukarelawan, kakitangan atau pelatih Kewaja, merayu dan meminta bantuan daripada orang ramai.
Antara sumber maklumat yang kami perolehi, kami menghubungi beberapa orang untuk meminta bantuan, mereka memaklumkan mereka telah dihubungi oleh seseorang, mereka bekas kakitangan kami, merayu memohon sumbangan atau bantuan.
Untuk makluman juga, sejak Tahun 2012, semua kakitangan Kewaja adalah orang baru, kakitangan Kewaja yang dikenali sebelum itu, tidak lagi bertugas dengan kami. Sebarang bantuan dan sumbangan sila hubungi kami di talian 013-3384868, terlebih dahulu.
HARAP MAKLUM, T.KASIH

Assalammu'Alaikum; Kami di KEWAJA masih bersedia mengurus, menerima dan menyelamatkan & melindungi mereka yang menghadapi #masalahsosial   #hamilluarnikah  atau #pregnant  tanpa suami yang sah. Kepada yang memerlukan bantuan dan pengurusan amsalah anda, sila hubungi WeChat yah6816 atau Whatsapps 0133384868

Post has attachment
TIADA MAKSIAT ~ TIADA ZINA ~ TIADA HAMIL LUAR NIKAH ~ TIADA PEMBUANGAN BAYI #pregnant #hamilluarnikah
Photo
Wait while more posts are being loaded