Anda dijemput untuk mengiklankan produk anda di sini...
See all
Members (588)
Abdul Aziz's profile photo
TILAM BABY BEAR CUTE, TOTO NARITA, KELAMBU KHEMAH MODEN DAN KELAMBU GANTUNG ROMANTIKA's profile photo
360 Effect Organic's profile photo
77 longhai's profile photo
Aieyna dess's profile photo
Amsyahril Syahril's profile photo
AHMAD FAIROS TAJRI's profile photo
AIDA TOURS's profile photo
ANDRIY SHEVCHENKO's profile photo
AR RAPID SAFE TRANSPORT's profile photo
Aji Mumpung's profile photo
AROMA EO SHOPPE SOUTHERN REGION's profile photo
Amirul Fikri's profile photo
Abd Gafur A Wandan Husain's profile photo
Amirul Hakimi's profile photo
Ameeruhil Aznie Ruhil Hayati's profile photo
Abu Talhah Pauji's profile photo
Aisyah Arif's profile photo
Adibayor Saputra's profile photo
Afandi Zakaria's profile photo
Akmal Hafizuddin's profile photo
Ali MasrumTV's profile photo
Ahmad Qushairi Mohd's profile photo
Ahmad Munaim's profile photo

Stream

Join this community to post or comment

Kari Zell

Perbincangan  - 
 
Belum cuba, belum tahu..
Tak cuba, takkan tahu..
Mari cuba, atau sekurang2 nya 'ambil tahu' dr duk perhati dan 'buat tak tahu' 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Sapa nak? Tinggalkan no wassap anda..Cara yang cukup mudah..modal kecik, pulangan besar dan BEST!!!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ingin tahu lebih lanjut sila tinggalkan no Wassap anda..Mungkin ini peluang untuk anda berubah..Siapa tahu?
 ·  Translate
1
Wan Baihaqi's profile photo
 
Nk tahu lbih lnjut. 010-9009809
Add a comment...
 
#omega   #omega3   #omega3fattyasid   #omegaguard    #minyakikan  

- Diekstrak daripada ikan laut air sejuk di sekitar jepun

- Bukan daripada hati minyak ikan

- 3x lebih tumpat daripada hati minyak ikan.

- Ketulinan omega guard shaklee berbanding produk lain kerana mempunyai rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi seperti EPA, DHA, Ala dan sebagainya.

- Menggunakan kaedah ultratulin bergred farmaseutikal teknologi terkini - proses penyulingan proprietari tiga melekul utk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan semulajadi.

- Tiada bahan toksid berbahaya : plumbum, merkuri, asenik, kadmium, dioksin dan pcb

#bazaarniaga   #bazaarpaknil   #bazaarmalaysia   #bazaaronline   #bazaar   #bazaarbelibelah   #yuzivitaminsshop  
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
#ostematrix  
#bukansekadarkalsiumbiasa  

sebelum tidur, wajib pekena ostematrix dulu
insya Allah , hilang #lenguhbadan   #sakitsendi   #lemahbadan  
#tidurlebihlena  
alhamdulillah
yang syoknya .. #melawaskan  setiap pagi plak tu
memang tak leh miss amik

- 1000mg (100%) pengambilan harian unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semulajadi
- 400mg (100% pengambilan harian) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
- 400IU (100% pengambilan harian) vitamin D untuk merangsang pengerapan kalsium

** Pengambilan secara konsisten dengan diet yang seimbang, dapat mengurangkan osteoporosis

#bazaarniaga   #bazaarmalaysia   #bazaarpaknil   #bazaaronline   #kalsium   #yuzivitaminsshop  
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
BAJU KURUNG AMNEE (PEPLUM)

RETAIL : RM59
HARGA PROMO : RM50
(BAYARAN SEBELUM 19HB APRIL)

# HARGA TAK TERMASUK POS #

ETA : END MAY/EARLY JUN

***************************
Ingin order?
sms/wassup : 017 8355030

#bazaarpaknil   #bazaarniaga   #bajukurung   #yuzicutiekidzshop  
 ·  Translate
1
Add a comment...

About this community

Anda dijemput untuk memeriahkan komuniti Ruangan Iklan 1 Malaysia dengan turut serta mengiklankan produk anda di sini. Kerjasama semua amat dihargai...
 
#mengantuk  nya mata
pekena secawan #cinchenergyteamix  
pasti terbuntang biji mata
hahaha
bru la kerja boleh siap on time
...............................
KELEBIHAN
- Selamat, penggalak tenaga (tidak mengantuk)
- Menigkatkan tenaga dan ketahanan badan
- Pilihan terbaik menggantikan minuman berkafein

#bazaar   #bazaarniaga   #bazaarmalaysia   #bazaaronline   #bazaarpaknil   #yuzivitaminsshop  
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Prabayar Yang Lebih BEST!!!! Ingin tahun lebih lanjut, sila tinggalkan no Wassap anda..Jadilah antara yang TERAWAL 
 ·  Translate
1
Add a comment...

ida bag ida

Perbincangan  - 
 
Pm saya jika berminat
 ·  Translate
3
Add a comment...

Kari Zell

Perbincangan  - 
 
Salam sejahtera semua..
anda mungkin pernah dengar tentang simkad ni tapi tak berapa ambil berat sangatkan..?

Saya dulu pun macam tu.. Tapi bila difikirkan saya sebenarnya sudah memiliki peluang yang amat besar untuk menjana pendapatan berterusan dengan cara sangat mudah.. 100% saya buat secara online.!!! Kalau tak percaya anda boleh tengok kedai online saya ni ;

http://tonexpress.com/Karizell

Jika anda boleh rasa apa yang saya rasa sekarang, mungkin kita ada sifat positif yang sama.. Anda juga boleh berhubung terus ditalian

+60105240070 ( Nazmee @ Kari )

untuk bertanya mengenai perniagaan ini . Kedai online itu pun anda boleh dapatkannya secara percuma.. Semua sistem itu telah disetkan..

Hanya perlu 'berani' klik, 'berani' bertanya aja..^^ 
 ·  Translate
227522 :: Wed,15,Apr,2015. izzati95 :: Wed,15,Apr,2015. deeja :: Wed,15,Apr,2015. mohdkamal80 :: Wed,15,Apr,2015. mr.papa :: Wed,15,Apr,2015. mizznur :: Wed,15,Apr,2015. azirafaizul :: Wed,15,Apr,2015. ckyamada :: Wed,15,Apr,2015. Alporto :: Wed,15,Apr,2015. ridzal :: Wed,15,Apr,2015 ...
1
Add a comment...
 
suka sgat dengan #herbalbland  ni
sebab krim ni xde #steroid  
Xde #bahancampuran   #merbahaya  
terjamin selamat
terjamin berkesan
100% bahan semulajadi
 ·  Translate
1
Add a comment...

Kari Zell

Perbincangan  - 
 
Nazmee @ kari
+60105240070
1
Wan Baihaqi's profile photoKari Zell's profile photo
5 comments
 
+Wan Baihaqi sudah sy pm ke no tersebut tuan/puan..~

Terima kasih didahulukan ^^
 ·  Translate
Add a comment...