Anda dijemput untuk mengiklankan produk anda di sini...
See all
Members (1,198)
TILAM BABY BEAR CUTE, TOTO NARITA, KELAMBU KHEMAH MODEN DAN KELAMBU GANTUNG ROMANTIKA's profile photo
Abdul Aziz's profile photo
Miss Chinonet's profile photo
siti masitah abdullah's profile photo
zaiful hisham's profile photo
Hypervenom Chieye's profile photo
rosanne goh's profile photo
jozan plumbing's profile photo
riefen Prabowo's profile photo
Kari Zell's profile photo
Pinjaman Wang Berlesen Sanjung Sinar Resources Petaling Jaya Loan Peribadi's profile photo
Salmah Ahmad's profile photo
Yelli Cazalon's profile photo
CV Gajah Seger / Gajah Seger Limited Partnership's profile photo
張凱文's profile photo
Din Wazzuupp's profile photo
Nurlynisha Lynisha's profile photo
Muhammad Aizwan's profile photo
sham yusoff's profile photo
Mukena Lukissolo's profile photo
mahyudin halim's profile photo
khairul Kairul's profile photo
Rinaldi Cescfabregas's profile photo
Opti Berry's profile photo

Stream

Join this community to post or comment

ana Sue

Perbincangan  - 
 
 
Ramai yang terjatuh hati pandangan pertama pada KOLEKSI MALADY COUTURE , dengan 5 design menarik ;

✔ ALLURE (Kurung Moden)
✔ MODISH, FOXY & GLADE (Jubah Dress)
✔ SASSY (Long Cardigan atau Abaya)

Bermula dengan KOLEKSI BLACK PEARL, diikuti dengan KOLEKSI BLUE BEAUTE, kemudian KOLEKSI GREEN DAY dan terkini KOLEKSI RED ROSE.

Buat peminat warna Merah, jika ada diantara 5 design ini yang menjadi idaman hati. Cepat-cepat order sebabnya KOLEKSI RED ROSE ni LIMITED sahaja tau. Kalau terlambat melepas nanti.

Whatsapp "RED ROSE" ke 019 2513447
Whatsapp "RED ROSE" ke 019 2513447
Whatsapp "RED ROSE" ke 019 2513447

#anamarzaboutique #agenmaladycouture #blackseries #jubah #kurungmoden #jubahmerah #raya2016 #koleksi2016
 ·  Translate
1
Add a comment...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
 
Pernah tak usha2 jubah pastu bila dah berkenan tapi bila tengok harga terus berbelah bahagi antara nak beli atau tak sebab harganya agak mahal ?

Pernah tak terfikir bila berhadapan dengan situasi diatas terus terdetik tunggu SALE la baru beli?

Ya & Ya... jika ini lah jawapan kalian apa kata kalian rebut tawaran di bawah ni;

Clearance Sale (18hb mei - 22hb Mei)
1. Juani Jubah RM 90
2. Radinka Jubah RM 90
3. Qaisara Jubah RM 90
4. Atilia Jubah RM 90
5. Tiara Kurung RM 100

Stok tak banyak dah yang tinggal tau. Kalau nak cepat2 whatsapp ya

Whatsapp "SALE" ke 019 2513447
Whatsapp "SALE" ke 019 2513447
Whatsapp "SALE" ke 019 2513447

#anamarzaboutique #sayajual #jubah #jubahmurah #clearancesalejubah
 ·  Translate
1
Add a comment...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
Mungkin ada yang terfikir perlu ke ada set lengkap pinggan mangkuk yang cantik dan disimpan hanya untuk kegunaan tertentu sahaja.. Mungkin bagi sesetengah orang set pinggan mangkuk yang tersimpan itu hanya membazir sahaja. Ba...
1
Add a comment...

PAJAK GADAI

Perbincangan  - 
 
Nilai gadaian yg lebih tinggi. Terima jam rolex; Emas. Pajak gadai berlesen. BUKA 7 HARI; Sila hubungi kami 0102192323
 ·  Translate
4
Add a comment...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
Bagi kaum adam yang sedang mencari jubah, dibawah ni ada 3 design jubah yang menarik untuk kalian. Untuk kaum hawa juga, boleh la usha-usha jubah dibawah ni untuk si suami. Jika mahu bergaya sedondon boleh pilih jubah wanita ...
1
Add a comment...

A Juhari

Perbincangan  - 
 
How Many Of These Cartoons From Your Childhood Do You Remember?
http://hbk19997.sharethisstory.net/my-634463-8712?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
1
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
1
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
2
Add a comment...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
Note : Untuk Pengumuman Promosi Sale , lihat di bahagian bawah entry Kalian suka bergaya dengan baju atau jubah hitam? Tercari-cari jubah dan baju kurung moden warna hitam yang minimalis , simple tapi masih tampak elegant? ...
1
Add a comment...

About this community

Anda dijemput untuk memeriahkan komuniti Ruangan Iklan 1 Malaysia dengan turut serta mengiklankan produk anda di sini. Kerjasama semua amat dihargai...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
Farah Asyikin bukanlah nama asing dalam dunia seni hiburan di Malaysia. Terkenal dengan suara merdu yang mempersonakan, wajah manis dan tenang yang dimiliki ibu muda ini menjadi pilihan Malady Couture kerana imej baru dan per...
1
Add a comment...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
 
7 tips penjagaan TUDUNG BAWAL SERENA PARFUM (Scented Fabric) ;

1. Kalau mahu bau wangi tudung kekal , seeloknya rendam , bilas dan terus sidai je.
2. Sebaiknya tudung bawal serena ini dibasuh berasingan dari tudung yang lain .
3. Selepas dibasuh jemur ditempat berangin dan tidak terdedah kepada cahaya matahari yang terik
4. Jangan biarkan tudung didalam bakul terlalu lama dan bertindih dengan pakaian lain, bagi mengelakkan tudung terlalu renyuk dan susah digosok
5. Selepas tudung diangkat dari jemuran, terus lipat atau gantung.
6. Jika anda menggunakan brooch pada tudung, pastikan jarum brooch betul-betul tajam dan tidak berkarat.
7. Untuk mengelakkan benang tudung dari tertarik , letakkan potongan kecil gelang getah pada hujung bahagian dalam jarum brooch sebelum digunakan.

Semoga bermanfaat!!

#sayajual #anamarzaboutique #tudungbawal #bawalprinted #bawalwangi #scentedbawal #printedbawal
 ·  Translate
1
Add a comment...

Mohd Sadri

Perbincangan  - 
 
Jom tukar reabiliti kepada pendapatan.

Ketahui rahsia renew insuran n roadx percuma.

Renew insuran n roadx percuma!!!!. Pelek ke tp sy dah rasai. X minat x pa teruskan membayar setiap tahun. Hanya yg ingin berubah ke percuma jom bersatu dgn sy. www.p5g.my/sadrie
 ·  Translate
Daftar Ahli P5G. Keahlian P5G terbahagi kepada dua jenis. Anda boleh lihat perbezaan 2 pakej di bawah sebelum membuat pendaftaran. Rakan Pang5. RM20; Tiada Kad Eksklusif; Tiada Komisyen; Platform Perniagaan; Tidak boleh daftar ahli; Layanan biasa. Pang5. RM100; Kad Eksklusif; Komisyen Penuh ...
1
Add a comment...

Siti Ashalina

Perbincangan  - 
 
 
Assalamualaikum & salam sejahtera ..

GOOD MORNING ...~~ 

Dah sarapan belum ye ?  ^^
 ·  Translate
1
1
Add a comment...

Zul hassan

Perbincangan  - 
 
KOMUNITI IKHLAS (Hanya Rm30!!!)

MEMPERKENALKAN PROJEK GMU NETWORK MARKETING TELAH BERUSIA SEHINGGA 4TAHUN TELAH TERBUKTI TESTIMONINYA DENGAN PERNIAGAAN APLIKASI ANDROID


KELEBIHAN PROGRAM
✅ANDA TIDAK PERLU MENAJA

✅anda akan menerima sms setiap kali komisyen anda masuk keakaun anda

✅Auto withdraw 30hb

✅PIHAK SYARIKAT BERDAFTAR DGN ( GOOGLE ) MENJALANKAN PERNIAGAAN APPLIKASI ANDROID DAN KEUNTUNGANNYA DIBAHAGI KEPADA AHLI

Income Passive

Bulan1. rm5
Bulan2. rm25
Bulan3. rm125
Bulan4. rm625
Bulan5. rm3125
Bulan6. rm15625
Bulan7. rm78125

PONTENSI PENDAPATAN TANPA MENAJA

KESELURUHAN DALAM MASA 14BULAN ADALAH RM97655.

ANDA JUGA AKAN DIBERIKAN BONUS TAMBAHAN RM10 SEKIRANYA ANDA MEMBUAT TAJAAN

SETIAP AHLI HANYA LAYAK MEMBUKA (1 lot Rm30) sahaja

SEPERTIMANA APPLIKASI WECHAT,WHATSAPP DAN APPLIKASI YANG LAIN MEMPEROLEH KEUNTUNGAN YANG BESAR KERANA RAMAI YANG MENDOWNLOAD APPLIKASI TERSEBUT
BEGITU JUGA DENGAN KOMUNITIKHLAS TETAPI KEUNTUNGAN YANG PIHAK KOMUNITIKHLAS PEROLEHI AKAN DIBAHAGIKAN KEPADA SEMUA AHLI KOMUNITIKHLAS

Daftar sekarang menjadi ahli utk jana pendapatan hebat disini.
Klik👉🏿 komunitikhlas.com/zulhassan

Wassap ☎ 0196631714

cuba baca????
 ·  Translate
2
1
Nur Syafiqah Nadhirah's profile photoZul hassan's profile photo
2 comments
 
+Nur Syafiqah Nadhirah salam..klik link sya tu...dan didlm ada info..atau wassap sya 0196631714.tq
Add a comment...

Nani Muhammad Omar

Perbincangan  - 
 
Cuaca panas terik.
Badan mudah sakit
Ruam, ekzema,jerawat,jeragat masalah kulit dirawat dengan sabun hijau marine essence yang cantik dan body wash marine essence

Bila panas terik,
Kepala jadi sakit, 
Kelemumur, gatal,rambut gugur dan kutu mula melekat
Jom ambik jalan singkat
Bersyampu dengan syampu marine essence yang hebat

Bila gigi sakit
Rasa macam nak menjerit
Ditambah dengan masalah bau, bernanah dan berdarah yang perit
Kita kasi setel dengan ubat gigi marine essence yang merawat

Jom dapatkan set marine essence untuk kesihatan anda
Pm/whatsapp
0133255721

#ProjekSTG_SeribuSeminggu
#BeijingKamiDatang
#TheMagicOfPartTime
#TuisyenBisnesOnline
#GreatApprenticeEmpire
 ·  Translate
1
Add a comment...

mat top

Perbincangan  - 
 

Klik-klik Dapat Komisyen!
Mula Daftar Sekarang!

http://www.niagaklik.com/hop.php?ref=easy2u

 ·  Translate
1
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
1
Add a comment...

ana Sue

Perbincangan  - 
 
Mungkin kalian pernah mengalami situasi dimana "terpaksa" memakai t-shirt (Tajaan atau selainnya) yang bersaiz pendek (singkat) dan tidak menutup bahagian punggung. Walau kalian merasa tidak selesa untuk memakai t-shirt terse...
1
Add a comment...

Har Race

Perbincangan  - 
 
As Salam dan Selamat Sejahtera

Khidmat membaiki dan service terus ke rumah.

Alat elektrik yang di baiki dan service:-
peti sejuk/peti ais
mesin basuh
chiller 1 pintu,2 pintu,3 pintu (kebiasaannya kedai)
freezer

Sintom2 yg dihadapi--
MESIN BASUH
>air tak masuk/air tak keluar
>tak boleh wash atau spin
>air melimpah keluar dari drum mesin
>replace pcb board
>spin bergegar
>replace gearbox drum
>drum pusing slow time spin
>masalah lain2

PETI SEJUK/CHILLER/FREEZER
>sensor room rosak
>replace timer digital-chiller
>replace pcb board peti sejuk
>kurang sejuk
>bahagian beku sejuk tapi bahagian chiller xsejuk/kurang sejuk
>replace blower inside/fan kondensor
>cooling coil penuh ais/tak defros senpurna
>replace heater/replace getah pintu peti
>replace kompresor(gas baru,tukar filter,welding valve dan cooper,vakum cooper,setting gas)
>service kondensor dan topup gas(r134a/r22/r404)
>dan masalah2 lain

*kawasan selangor dan kuala lumpur(nyatakan)

Untuk sebarang pertanyaan tentang kerosakan yang dihadapi

WhatsApp/Sms/Call
012 288 4575 (Harrace)
(atau sms kan nombor phone sahaja dan kami akan hubungi anda dgn kadar segera)
 ·  Translate
1
Add a comment...