Post has shared content
BILA ANDA NAK TURUNKAN BERAT BADAN KENAPA PERLU KONSISTEN !!

MZT Fungsinya mengawal selera makan dan mencairkan lemak.Peringkat awal selalunye awal penurunan tu disebabkan water loss / fluid loss. Sebab itu disarankan minum air kosong cukup, dari situ, badan kite remove water retention dalam badan kite so air-air yang tersimpan tu dibuang.

Lepas sebulan consume , penurunan akan perlahan sedikit , waktu itu lah baru betul-betul penurunan lemak @ pembuangan lemak dalam badan.Umpama kita cuci daki yang degil kita buang yang mudah-mudah dahulu.Kemudian konsisten 3 bulan berturut2 ( minimum) dan fokus.InsyaAllah anda akan dapat berat badan ideal anda.

Photo
Photo
2/3/17
2 Photos - View album

Post has attachment
RENOVATION DAN PLUMBING
PERHIDMATAN KAMI:0129777586

-BINA/UBAH SUAI RUMAH/PEJABAT dsb
-BUAT PORCH / PARKING dsb
-KERJA - KERJA PAIP & WIRING dsb
-PASANG TILES dsb
-PASANG PARTATION dsb
-BUAT PLASTER CEILING dsb
-BUAT PAGAR / TEMBOK dsb
-BUAT KABINET / TABLE TOP dsb
-CAT RUMAH / PEJABAT dsb
-BAIKI ATAP BOCOR BUMBUNG dsb
-TUKAR / CUCI TANKI AIR dsb
-BAIKI TANDAS SUMBAT dsb
-PASANG PINTU / TINGKAP dsb
-BUAT GRILLE / AWNING dsb
-BERKUALITI & BERPATUTAN

Call/whatsApp:0129777586
-WASSALAM


Telephone No.: 0129777586-0193526003

Photo

Post has attachment

tolong subscribe say di youtube type RaniaLu dan subscribe k

Post has attachment
buat Shabbat "g"Bila mau tour atau mau datang je medan,,,Kami travel pesona sumatera siap membantu perjalanan bapak dan ibu,,,dari transport,hotel,tour,dapat telopon saya:082166979204,wsp,sms call atau 081376297852,sms call emergency,,D2F35044,pin bbm,,
PhotoPhotoPhoto
17/01/17
3 Photos - View album

Post has attachment
Cantik kan Telekung Kanak-kanak ZARA Kids.
Murah jer..Kain Lycra lembut selain warna2 yg menarik untuk anak2.

Like page FB kami di Safira Kids Collections. Banyak lagi pilihan warna menarik.

Harga Telekung ZARA Kids,

Saiz S (3-5 Tahun) RM33
Saiz M (6-9 Tahun) RM36
Saiz L (10-13 Tahun) RM39

Caj Postage:
1 pasang - RM 7 (RM10 SS)
2 pasang - RM 10 (RM15 SS)

Whatsapp kami untuk proses pembelian
di 017 3492518. 
Photo
Photo
14/01/2017
2 Photos - View album

Post has attachment
Buat tuan and puan Bila nak melancong bandar medan,tasik toba,brastagi,Kami pesona Sumatra travel agency,siap manjakan hari cuti tuan and puan,,dapat bagi tahu lalu saya tilopon:082166979402,wsp,sms,call,,081376297852,sms,call emergency,,D2F35044,pin bbm,,,
PhotoPhotoPhoto
10/01/17
3 Photos - View album

Kami menyediakan perhidmatan seperti
-buat/ubah suai rumah
-mengecat
-pasang tiles
-plaster ceiling
-partition
-buat kabinet/table top
-buat pagar
-water proofing
-baiki lantai bocor
-baiki lantai bilik air bicor
-baiki atap/bumbung bocor
-kerja-kerja paip
-Baiki saluran paip tersumbat
-dll.
Harga kami sangat berpatutan dan kami juga memberi warranty satu tahun pada kerja yg kami buat di rumah tuan puan.
Kepuasan hati tuan puan adalah misi kami.
Sila hubungi kami MOHD RIZAL
0172880549
Terima kasih.

Post has attachment

KERJA-KERJA KAMI MELIPUTI :
========%===================

★ BINA DAN UBAH SUAI RUMAH/ PEJABAT
★PEMASANGAN TILE / JUBIN
★PEMASANGAN PINTU /TUKAR PINTU
★PLASTER SILING
★MENGECAT RUMAH / PEJABAT
★BAIKI BUMBUNG RUMAH & PEJABAT ANDA YANG BOCOR
★BAIK PULIH SALURAN PAIP, TOILET, DAPOR YANG TER SUMBAT
★PLUMBING SERVICES0192540377
PhotoPhotoPhoto
12/18/16
3 Photos - View album

Post has attachment
Skg ni Mmg ramai org melayu miskin
Photo
Wait while more posts are being loaded