Anda dijemput untuk mengiklankan produk anda di sini...
See all
Members (1,108)
TILAM BABY BEAR CUTE, TOTO NARITA, KELAMBU KHEMAH MODEN DAN KELAMBU GANTUNG ROMANTIKA's profile photo
Abdul Aziz's profile photo
Miss Chinonet's profile photo
Mazuan Mat Hussin's profile photo
Kids' Stuff, Childhood Joys's profile photo
Hypervenom Chieye's profile photo
rosanne goh's profile photo
Produk Kecantikan Wanita's profile photo
Rinaldi Cescfabregas's profile photo
Mohamad Firdaus's profile photo
Salmah Ahmad's profile photo
shn siti's profile photo
Yelli Cazalon's profile photo
張凱文's profile photo
jozan plumbing's profile photo
Nurlynisha Lynisha's profile photo
Muhammad Aizwan's profile photo
Briey sab's profile photo
Mukena Lukissolo's profile photo
khairul Kairul's profile photo
Din Wazzuupp's profile photo
Opti Berry's profile photo
mahyudin halim's profile photo
Kari Zell's profile photo

Stream

Join this community to post or comment

Mat Bulat

Perbincangan  - 
 
CR7 tidak bertatu rupanya.
 ·  Translate
Seperti yang telah diketahui, penggunaan tatu adalah berdosa dan haram bagi agama Islam, bahkan ia menyakitkan ketika membuatnya. Oleh yang demikian, penyerang Real Madrid yang menjadi kesukaan ram…
1
Add a comment...

yazlina yazz

Perbincangan  - 
 
ASSALAMUALAIKUM
YG KOMITED ....YG SERIUS....NAK TAMBAH INCOME???
MODAL MURAH...X PERLU JUAL BARANG
 ·  Translate
1
1
yazlina yazz's profile photo
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
 
Assalaimuaikm.guna stevia sambil menjana pendapatan dirumah .harga promosi iaitu 6 botol stevia 300 ringgit. 5 botol stevia bgi kt kami utk dijualkn di pasaran luar negara anda cuma kaut keuntungan je..pulangan semula anda akn dpt 300 ringgit akn kami postkn kt alamat rumah anda beserta 1 botol stevia. Bln lain anda bleh pilih keuntungan mana anda nk dpt utk diterima cth jika anda pilih 1200 akn dpt bln ke- 7,,,jka cba fikir untung kn..kesihatan terjamin duit pn dpt..
 ·  Translate
1
Add a comment...

YUZI ASLINDA

Perbincangan  - 
 
😻BEDSHEET SET😻
😸HELLO KITTY😸
.
PRE ORDER ITEM
ETA : END MAC
.
🔷SINGLE SET🔷
RM89 x masuk pos
.
✔Saiz : 1.6m x2.3m
✔1 sheet conferter
Saiz : 1.6m x 2.1m
✔1 sheet pillow
.
🔷QUEEN SET🔷
RM109 x masuk pos
.
✔Saiz : 2.3m x2.3m
✔1 sheet conferter
Saiz : 1.6m x 2.3m
✔2 sheet pillows
.
nak order?
💬 017 8355030
.
http://yuzicutiekidzshop.blogspot.my/2016/01/bed-sheet-set-cadar.html?m=0
.
#hellokitty #bedsheet #cadar #cadarbudak #cadarkartun #cadarkaton #cadarhellokitty #cadarhk #sarungtilam #sarungtilamkartun #sarungtilamkaton #sayajual #sayajualmurah #jombeli #bazarpaknil #bazaarpaknil
 ·  Translate
1
Add a comment...

mat top

Perbincangan  - 
 
INGINKAN PROJEK YANG SEUMPAMA MESIN ATM?
http://goo.gl/skK38N

 ·  Translate
Bukan niat saya untuk menunjuk-nunjuk, tetapi sekadar untuk membuktikan sistem ini benar-benar berkesan menjana pendapatan lumayan di internet. Anda mungkin tidak akan kaya raya atau menjadi jutawan sekelip mata, tetapi sistem ini mampu membuat anda tersenyum puas setiap hari.
1
Add a comment...

Asri Bro

Perbincangan  - 
 
Jom sertai media sosial baru WowApp. Lawati di laman peribadi saya.
https://wowapp.com/w/nurahirsa/Asri-Harun
 ·  Translate
1
1
Asri Bro's profile photo
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
2
1
Akh Bar's profile photo
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
1
Add a comment...

eyfa writer

Perbincangan  - 
 
"Kisah isteri yang sedih melihat suaminya MENDERITA akibat kencing manis"

"Suami sy dah putus asa nk pergi hospital dah,sekian lama ulang alik dan bergantung ubat,badan jadi lemah,sampai terpaksa berhenti keje..ye la..siapa yg nak ambil pekerja yg sakit kronik mcm suami sy ni..satu hari kawan baik yang dah lama tak jumpa,maklum lah suami sakit dan ada berniaga di rumah,sbb tu lah jarang dapat keluar,satu hari tu kawan sy tu datang rumah,selepas melihat keadaan suami saya,dia perkenal kan produk kapsul peria plus yang membantu merawat serta menurun kan kadar gula dalam darah,masa tu memang duit belanja hasil niaga kecilan ada,waktu tu saya nekad utk ikhtiar guna cara lain,maka sy pn mngirim kan pada kawan sy tu utk dapat kn produk kapsul peria plus..
ALHAMDULILLAH,.Pada minggu ke tiga saya bawa suami ke hospital dan lihat bacaan gula dalam darah menurun,dan selepas tu suami sy terus mengamal kan lagi makan kapsul peria plus ni..sehingga lah suami saya dapat jalani kehidupan normal kembali seperti sedia kala..sekarang kami berniaga sepenuh masa tau...

Saya syor kan pada anda yg ada kencing manis,darah tinggi,gout,migrain,utk ikhtiar dengan Kapsul Peria Plus ni,.

Bagi yang sihat pun boleh amal kan sebab boleh melancar kan peredaran darah,menstabil kan kandungan gula,ye lah kita ni makan macam macam kan,kandungan gula dalam makanan atau minuman dah tentu ada jadi elok sangat utk kita menstabil kan kandungan gula dalam darah dengan mengamal kan #kapsulperiaplus ini.

 ✅Produk Bumiputra Muslim
✅Kapsul HALAL( Halagel )
✅Lulus Ujian Makmal USM
( Ref no: PRN 2015/425 )
✅Insyaallah Berkesan & Selamat
✅Tindak Balas Seawal 7Hari

MEMBANTU :
✅Mengawal & Mencegah kencing manis
✅Mengawal & Mencegah tekanan darah tinggi
✅Melancarkan peredaran darah
✅Menambah Tenaga & Stamina Badan
✅Mengawal Kolestrol
✅Melawaskan kencing & Sembelit
✅Melegakan Gout, Sakit Sendi & Urat saraf
✅Melegakan Migrain
___________________
Artikel Rujukan Produk Sila Lihat Di Sini : http://goo.gl/AIU3TP
___________________
HARGA -
1 botol Rm31.90 s/m
Rm33.90 s/s
(Sila tambah Rm5-kos penghantaran)
____________________
HARGA PROMOSI !!!
HARGA PROMOSI !!!
HARGA PROMOSI !!!

BELI 2 BOTOL(KOMBO)
Rm64.00 s/m Rm67.00 s/s

PERCUMA KOS PENGHANTARAN!!
_____________________
MACAM MANA NAK ORDER?

DIRECT WHATSAPP -

017 - 9003854
017 - 9003854
017 - 9003854


 ·  Translate
1
Add a comment...

Zuraida Lazim

Perbincangan  - 
 
 
Antara kelebihan Vitamin C Shaklee

1. Satu tablet vitamin C shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren. Adakah anda yakin dan mampu untuk makan sebanyak itu sehari secara konsisten? Jika ya, anda tidak memerlukan vitamin c sebagai supplement tambahan.

2.Vitamin C Shaklee berbentuk sustained release. Sustained release bermaksud vitamin C dilepaskan perlahan-lahan dalam badan yang mana ia menjamin vitamin c sentiasa ada dan kekal dalam badan.Ianya bersamaan dengan 1 setengah biji oren dilepaskan setiap jam selama 5 jam. Perlu diingat badan kita tidak berupaya menyimpan vitamin dalam badan dan inilah perlunya sustained release vitamin C.

#pengedarsah
#cantikdansihatvitaminc

Wssp:0173779149
 ·  Translate
1
Add a comment...

About this community

Anda dijemput untuk memeriahkan komuniti Ruangan Iklan 1 Malaysia dengan turut serta mengiklankan produk anda di sini. Kerjasama semua amat dihargai...

Asri Bro

Perbincangan  - 
 
Investment Terbaik Masakini...

http://www.lexusfx.net/iz4tty
 ·  Translate
iz4tty :: Tue,02,Feb,2016. nurahirsa01 :: Tue,02,Feb,2016. richhunter :: Tue,02,Feb,2016. yrahim :: Mon,01,Feb,2016. zulhisham :: Mon,01,Feb,2016. hujan01 :: Mon,01,Feb,2016. Zackffar :: Mon,01,Feb,2016. azimat01 :: Sun,31,Jan,2016. rudyringgo-A :: Sun,31,Jan,2016. IDAYU79 :: Sat,30,Jan,2016 ...
1
1
Asri Bro's profile photo
Add a comment...

Asri Bro

Perbincangan  - 
 
Jom atasi dr gawat...
bit.ly/1ZVkvde
1
Add a comment...

Amirul Hakimi

Perbincangan  - 
 
🏡KEKOSONGAN RUMAH SEWA SEKSYEN 20 SHAH ALAM🏡
Assalamualaikum..ade sape2 yg brminat nk jd housemate or kawan serumah lieya..??kemasukkan segera..untuk perempuan sahaja..Ade yg miinat bley pm lieya ok..umur 21thn keatas yer..

Sewa sbln RM250 termasuk bil elektriik n bil air..
Ade dapur, n peti ais..
area sec20 blkg hospital kpj..flat pkns blok 3..umh tngkt bwh sekali....ade 2bilik..1bilik share 2owg jew..
Perempuan only..
21thn keatas..
Melayu.
Boleh hubungi lieya di talian 0178857698

#TolongMembe2
 ·  Translate
1
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
2
Emilia Syamimi's profile photoAsri Bro's profile photo
2 comments
 
Add a comment...

Zam Zam

Perbincangan  - 
 
 
Wooowww....separoh harga sekarang....cash boleh loan pun boleh...0143963235....sah sehingga 15/02/2016...rawatlah air anda...minumlah air yang bersih...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
1
Add a comment...

Emilia Syamimi

Perbincangan  - 
1
Add a comment...

ina Mat Rahim

Perbincangan  - 
 
Tujuan Urut Zakar Dengan sixtynine Oil :

✅ Untuk membesarkan dan memanjangkan zakar. Menurut ilmu tabib Cina, zakar boleh ditambah saiz sehingga 1 hingga 2 inci. Namun rawatan urut Melayu dan kitab-kitab Arab mencatat bahawa saiz boleh ditambah sehingga 4 inci. Malahan ahli Yoga India ada yang mampu memanjangkan zakar sehingga 14 inci.

✅ Bagi mengubati tanda-tanda awal penyakit mati pucuk dan lemah tenaga batin.

✅ Untuk mengatasi masalah pancutan awal atau ejakulasi pramatang.

✅ Untuk meningkatkan keampuhan dan keupayaan zakar, supaya zakar anda menegak lebih tegar dan galak, condong ke atas dan timbul urat-urat zakar serta kepala zakar kembang dengan garang seperti singa apabila menghadapi isteri ketika persetubuhan.

✅ Untuk meredakan gejolak nafsu terutama kepada lelaki bujang atau suami yang berjauhan dari isteri (tanpa mengeluarkan air mani) serta mengelak dari maksiat zina.

✅ Sebagai latihan untuk menghadapi situasi sebenar persetubuhan. Urut batang dengan latihan pernafasan tertentu boleh membantu lelaki mengawal kepala zakar untuk mengembang dan menguncup untuk kepuasan jimak pihak isteri. Sekaligus, amalan urut ini berfungsi membantu suami tahan lama ketika bersetubuh.

Untuk mendapat kebaikan dan kelebihan mengurut zakar dengan baik dan berkesan.

Oleh yang demikian, minyak urut untuk zakar lelaki yang paling berkesan yang disyorkan adalah Sixtynine 69 oil.

Untuk order :
Whatsapp 0123540635
 ·  Translate
1
Add a comment...

eyfa writer

Perbincangan  - 
 
 Assalamualaikum Wbt,.selamat petang semua,saya nak buat survey ada tak di antara anda semua atau keluarga atau rakan yang ada masalah sakit seperti di bawah ini? Jika ada,harus untuk ikhtiar kan dengan produk halal keluaran bumiputra muslim yang mendapat kelulusan makmal,telah ramai yang sudah dapat manfaat dari kapsul peria plus ini.

MASALAH KANDUNGAN GULA DALAM DARAH NAIK?MASALAH DARAH DIABETIS?DARAH TINGGI?GOUT??DLL...

KAPSUL PERIA PLUS PENAWAR TERBAIK UNTUK ANDA IKHTIAR UNTUK MERAWAT SERTA MENCEGAH.

Kapsul Peria PlusFormula Kombinasi 100% herba!

Kapsul Peria plus adalah Produk Bumiputera Muslim  dan Lulus Ujian MAKMAL USM

( REF NO. PRN 2015/425 ) 

#review #produkkesihatan #kapsulperiaplus #malaysia #kencingmanis #darahtinggi #diabetis #migrain #gout #melancarkandarah #jomsihat #ikhtiar
___~~____~~__~~__
Harga PROMOSI SEKARANG BELI 2 BOTOL PADA HARGA RM64.00 s/m-RM67.00 s/s

PERCUMA KOS PENGHANTARAN!!

WHATSAPP: 017-9003854
____________________
Nak lebih keterangan boleh rujuk di sini ya :

http://ohpilihanku.blogspot.com/2016/01/cari-ubat-kencing-manis-darah-tinggi.html
____________________
Jika berminat boleh tempah dari kami ya :)

Terima kasih kerana sudi membaca tentang produk ini,maaf jika mengganggu,kami hanya berkongsi kebaikan,semoga anda sekeluarga Berkati dan Di Rahmati,InshaAllah Ameen,.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Dyang Lawa

Perbincangan  - 
 
GC MAX STOCK BARU YE HARGA BARU 
 RM70
 01111946501

GC Max Fat Burner Wajah Baru
...
Memperkenalkan GC MAX FAT BURNER produk keluaran Malaysia,
membantu anda menurunkan Berat Badan
Idaman dengan cepat dan berkesan !!
KELEBIHAN DAN MANFAAT GC MAX FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN
✔ Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan
✔ Memadai 1x sehari untuk kawal selera makan / detok / mengekalkan berat badan ideal.
✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari
✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa
dalam proses penurunan berat badan
NOTES
Produk Buatan Malaysia
Boleh diambil lelaki dan wanita TETAPI tidak disarankan untuk pesakit GASTRIK
 ·  Translate
1
Add a comment...