Post has attachment
Dagens 👍
Photo

Post has attachment
Ærlighet varer lengst
Photo

Post has attachment
Ikke greit nei 🤔
Photo

Post has shared content
En interresant Poll da operatørene ikke tar data rollover til bedrifter, hvor stor andel har bedrifts abn og privat abn?
Har du mobil abn betalt av bedriften? (Bedrifts abn)
18 votes
-
votes visible to Public
56%
Ja
44%
Nei

Det er siste gangen jeg gidder å være hyggelig mot fremmede altså...! Jeg så en kortvokst person i dag, tidligere kaldt dverg, bære på en stor flatskjerm... Hjelpsom og høflig som jeg er, spurte jeg om jeg skulle hjelpe han med å bære flatskjermen bort til bilen... Svaret jeg fikk var: "Drit å dra ditt rasshøl, det er en iPad for faan!!!". Makan til utakknemlig liten kødd!!

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment
Troms, Nordnorge 
Photo

NOEN SOM KAN HJELPE??
Da uvedkommende i løpet av helgen , har dirket opp låsen i min ulåste garasje, og tatt hele min luftgitarsamling,samt tatt med en tom fryser inneholdende Torskelår ,kaninvinger og lungemos av gjedde, etterlyses følgende: Hvit kassebil i rød metallikk av typen cabriolet med kort lasteplan. Denne ble kjørt av to kossovo albinoer, hvor alle fire hadde samisk /afroamerikansk utseende. Opplysninger som fører til løsning av saken innen forrige onsdag til samme tid, belønnes med luftgitar for lettmetall, samt helgeopphold for 16 personer på enkeltrom i luftslott. Ta kontakt med nærmeste mannslemskontor om du har oplysninger som kan gjøre saken mer forvirrende.
Et forsinket takk på forhånd ønskes dere alle!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded