Post has attachment
Photo

Post has attachment
JOM JANA PENDAPATAN MINGGUAN BERSAMA KOMUNITI XBUDDYZ
➡MODAL RM40
➡100% ONLINE
➡X PERLU JUAL BARANG
➡X PERLU JUMPA ORANG
➡HANYA SHARE LINK JE
➡BONUS DI BAYAR MINGGUAN
➡DAPAT BONUS RM29,160
RAMAI YANG DAH DAPAT..BUKTI BOLEH DI TUNJUKKAN..JANJI NAK JOIN
NAK CUBA
Wasap laju laju ke 0105252869
www.xbuddys.com/?=nikmat64
Photo

Post has attachment
JOM JANA PENDAPATAN MINGGUAN BERSAMA KOMUNITI XBUDDYZ
➡MODAL RM40
➡100% ONLINE
➡X PERLU JUAL BARANG
➡X PERLU JUMPA ORANG
➡HANYA SHARE LINK JE
➡BONUS DI BAYAR MINGGUAN
➡DAPAT BONUS RM29,160
RAMAI YANG DAH DAPAT..BUKTI BOLEH DI TUNJUKKAN..JANJI NAK JOIN
NAK CUBA
Wasap laju laju ke 0105252869
Photo

Post has attachment
JOM JANA PENDAPATAN MINGGUAN BERSAMA KOMUNITI XBUDDYZ
➡MODAL RM40
➡100% ONLINE
➡X PERLU JUAL BARANG
➡X PERLU JUMPA ORANG
➡HANYA SHARE LINK JE
➡BONUS DI BAYAR MINGGUAN
➡DAPAT BONUS RM29,160
RAMAI YANG DAH DAPAT..BUKTI BOLEH DI TUNJUKKAN..JANJI NAK JOIN
NAK CUBA
Wasap laju laju ke 0105252869
http://www.xbuddyz.com/?ref=nikmat64

Post has attachment
SIMPANAN UNTUK MASA DEPAN KITA

Jika ramai yg sanggup tunggu setahun lagi (2018) utk :
📉ASB untung 7.5% setahun
📉Unit Trust 25% setahun
📉Saham Amanah 10% setahun
📉Deposit Tetap (FD) 4% setahun
Mengapa tidak sanggup menyimpan
BITCOIN( matawang digital ) di ETHTRADE

Modal minimum RM60.00
Maksimum RM150k
Hari2 profit masuk (kecuali Sabtu & Ahad) sebanyak:
0.5%-1.5% per Hari @
15%-25% per Bulan

Yaa terima hari2 terus ke akaun ETHTRADE anda .

Harga btc 👇🏻
📈 2008 1 BITCOIN = RM 0.40
📈 2009 1 BITCOIN = RM 2.50
📈 2012 1 BITCOIN =RM 200.00
📈 2014 1 BITCOIN =RM 1050.00
📈 2017 1 BITCOIN =RM 110000++
📈 2018 1 BITCOIN =RM ??

Nak tau lebih lanjut
Whatsapp/PM saya Info_Ethtrade

DAFTAR FREE AKAUN ETHTRADE 👇🏼
https://ethtrade.org/@126035

Untuk akaun luno daftar sini http://www.luno.com/invite/PNHCP

Post has attachment
Bayangkan Kehidupan Anda Selepas Mendapat Aplikasi Ajaib Ini

Sebelum saya membongkar rahsia aplikasi saya ini, cuba bayangkan kehidupan anda yang paling sempurna. Tutup mata anda, tarik nafas panjang keluar dan masuk dan mula bayangkan….

Apabila anda bangun pagi, anda klik MULA pada butang di aplikasi rahsia anda. Itu sahaja yang perlu dilakukan. Kemudian seperti biasa anda makan nasi lemak dan minum Nescafe dan membaca suratkhabar.

Sejam kemudian login ke dalam akaun Maybank2U anda dan wow anda lihat transaksi tidak henti-henti duit masuk!

Kemudian, anda keluar bersenam di taman sampai lah pukul 10 pagi. Habis jogging, buka telefon bimbit dan lihat Maybank2u, pendapatan masuk lagi tak henti-henti.

Kemudian, anda mandi dan keluar tengok wayang apa-apa filem kegemaran. Habis wayang, login ke dalam Maybank2u dan lihat duit masuk lagi.

Anda pun ke mesin ATM Maybank dan keluarkan duit tersebut dan belanja sakan.
Dengan aplikasi ajaib hebat saya ini, anda tak perlu lakukan apa-apa lagi dah dalam hidup anda selain dari login ke Maybank2u melalui telefon bimbit anda dan lihat duit masuk sahaja.

Anda telah mencipta satu mesin mencetak duit siang dan malam, tanpa henti dan tanpa keluar setitik peluh sekalipun!
http://bit.ly/Apliduit2017

Post has attachment
SUAMI TERKEJUT BILA DAPAT TAHU ISTERINYA TERIMA DUIT SETIAP BULAN SELAIN DARI NAFKAH!!
.
.
ini kisah suri rumah yang tidak sangka menerima pendapatan setiap bulan hasil daripada sistem autopasif ini. Tonton video ini jika anda nak tahu rahsia suri rumah bergaji. http://autopasif.com/abbys64
https://www.facebook.com/projekdudukrumahdapatduit/videos/1658852667749180/

Post has attachment
ETHTRADE sebuah syarikt pelaburan yg sah berpusat di Hong Kong dn ada kelab Ethtrade di Malaysia..
Ethtrade bukan forex,bukan MLM,bukan rolling money,bukan saham,bukan pelaburan emas dn bukan skim cepat kaya..tpi 💯% Real Investment..


💥JIKA ANDA INGIN MELABURKAN WANG.. ETHTRADE ADALAH PLATFORM YG PALING TEPAT UTK ANDA PILIH
💥

💥🔥PROJEK JUTAWAN ETHTRADE
🔥💥
✅Dividen harian 0.35%~1.5%

Dividen bulanan 15%~25%

✅Dividen tahunan lebih 200%

✅Modal minimum RM120

✅Modal maksimum RM150,000


🌠USD20@RM120
100 hari=RM200
1 Tahun=RM734
2 Tahun=RM6,028
3 Tahun=RM49,507
4 Tahun=RM406,547
5 Tahun=RM3,338,526


🌠USD30@RM180
100 hari=RM300
1 Tahun=RM1,100
2 Tahun=RM9,039
3 Tahun=RM74,220
4 Tahun=RM609,493
5 Tahun=RM5,005,010


Syarikat Ethtrade dah bertapak di 77 buah negara seluruh dunia.


🔮Cawangan di Malaysia :

1.ZEMC Management Sdn.Bhd.Klang,Selangor.


2.Center Ethtrade,Jln.Padi Emas,Bandar Baru UDA,Johor Bahru.


✔💥JOM !!! MENJANA INCOME BERSAMA ETHTRADE YG TRUSTED
💥😃🚀🚀🚀💥🚀

Boleh daftar free dulu https://ethtrade.org/@126035
☎whtsap 0105252869

Apa khabar
Sahabat?

Harapan saya anda berada dalam keadaan sihat
hendaknya

Bagaimana persiapan raya untuk tahun ini yer?

Faham-faham
sajalah, dengan keadaan ekonomi yang nazak
sekarang ni, ramai yang
pakat buat biz sampingan untuk
belanja raya..

Sahabat

Dewasa ni banyak
aplikasi sampah yang dijual
kat internet kononya
boleh menjana wang dengan mudah

Padahal bila join habis duit macam tu sahaja
sebab
aplikasi tu tak lain tak bukan untuk mengkayakan
pemiliknya
sahaja

Tapi tahukah anda
terdapat sebuah aplikasi yang benar
benar bekerja untuk anda dengan tugas anda hanya
install
sahaja pada telefon
anda..

Dah biasa dengar kan?

Tapi bukan
seperti anda fikirkan..

Aps ini memang
benar2 bekerja untuk anda..

Aplikasi ini akan menggunakan robot untuk

mencari lubang-lubang dengan sendirinya
melalui sistem yang
direka khas
untuk menarik duit kepada anda..

>>>>>>>>>https://tinyurl.com/Appduit2017<<<<<<<<<<
(kalau x dapat
klik copy paste jer link kat atas)


Anda hanya perlu muat turun dan aplikasi ini
akan bekerja untuk
anda..

Malah pemilik aplikasi ini tidak segan silu
mendedahkan dirinya dengan keluarganya
sendiri
pada laman web untuk membuktikan kebenaran aplikasi
ini

Malah testimoni
berbentuk video yang diberikan jelas nyata
dan mustahil
untuk diedit..


Seperti yang saya nyatakan tadi, rupa
aplikasi ini mungkin
sama seperti aps sampah yang lain..

Sahabat


Tetapi
yang membezakannya adalah "lubang" atau fungsi
yang digunakan
sahaja..

Inilah satu2nya peluang yang cerah untuk anda
mula
mengumpulkan wang raya dengan mudah..

Sementara waktu masih
awal, anda perlu pantas bertindak

Lihat testimoni "hidup"
yang ada pada laman web aplikasi
ini..

Anda boleh
membezakannya..


>>>>>>>>>https://tinyurl.com/Appduit2017<<<<<<<<<<
(kalau x dapat
klik copy paste jer link kat atas)



Yang ikhlas
berkongsi


Syed Ramzi Syed Bakar

Kuala Lumpur

Post has attachment
Ethtrade - Road to Millionaires:
🔵Jom jana pasif income, pecahkan investment anda. Modal serendah $10 SAHAJA.

🔵Jadi, jom join Ethtrade, pulangan 15%-25% sebulan.

🔵Jadikan modal serendah 10usd @ RM60 menjadi $163.97 dalam masa setahun
atau biarkan menjadi $2,688.65 dalam masa 2 tahun
atau biarkan menjadi $44,086.17 dalam masa 3 tahun
atau biarkan menjadi $225,380.68 dalam masa 3 tahun 7 bulan
YA, anda JUTAWAN dalam masa 3 tahun 7 bulan dengan hanya modal $10 SAHAJA!
$225,380.68 x 4.5 = RM1,014,213.06

🔵Sering Margin Call dalam trading forex?
Pening kepala analisa forex?
Selesaikan dengan Ethtrade, biar mereka yang trade dan kita dapat pulangan harian.

🔵Join channel Ethtrade, anda akan diajar cara-cara:
1. Buka akaun Ethtrade
2. Buka akaun e-wallet Luno (Bitcoin)
3. Deposit ke Ethtrade
4. Withdraw dari Ethtrade ke Luno (Bitcoin->RM: Local bank, maybank/cimb)

*semua transaksi anda lakukan sendiri, tiada orang ketiga, tiada exchanger luar diperlukan
*channel hanya pemudahcara anda untuk berjaya

🔵Channel Ethtrade - Road to Millionaires..

Mai register free dlu.. .

1. https://ethtrade.org/@126035 (klik link ni)
2. Hubungi sy / whatsapp @0105252869. Kita aktifkan akaun anda..

Tq..majulah ethtrade. 😄
Wait while more posts are being loaded