Post has attachment
Varför har det blivit på detta vis? Vem är skyldig? I Tv snackar man bara om hur bra det är med utlänningarna och islamisterna nu. Det liksom finns inga svenskar längre. Svenskar är otäcka att prata med tycker Journalister på TV.

När det gäller Svenskarnas Nationaldag, så är det utlänningarna man frågar hur dom tycker. Detta ger fel signaler till den svenska befolkningen. TV, kanske tror att vi skall börja tycka det är bra med alla islamister? Reaktionen blir den motsatta. Svenskar känner sig åsidosatta. Och många känner på sig att de är hatade av TV.

De svenskar som har pengar har köpt hus och lägenheter utomlands, för att undvika konfrontationen med muslimer, och de äldre som inte har råd blir kvar i eländet. Och de yngre är i arbetslöshet, och i chocktillstånd när ca 22% är arbetslösa, medan utländska ungdomar prioriteras för att få jobb.

Hur kommer det att sluta? Hur ser framtiden ut när man siar lite?
Jag har kollat Polisens händelserapporter, och det ser mycket oroväckande ut.
Konsekvens är ett ord som regeringen har glömt vad det betyder. Konsekvenserna som blir är de stora motsättningarna mellan Svenskar och muslimer.
Muslimer vill införa Sharialagar och påtvinga svenskarna, muslimernas lagar, beteende, och konstiga kultur. Och det tycker Svensk TV är bra, men har ingen aning om konsekvenserna.

Svensk TV styrs nu på samma sätt som nazisternas Joseph Goebbels, gjorde, uteslöt judarna, medan svensk TV utesluter, och ignorerar 2,5 miljoner Svenskar, som tänker på ett annat sätt, som vill bevara Sverige svenskt, som inte vill att muslimer skall styra Sverige, som motsätter sig sharialagar, som tror att Sverige styrs på alldelses fel sätt, genom att ett mycket litet parti miljöpartiet har så stor makt.

Att det är på detta vis, betyder att vår egen regering föraktar oss svenskar, är ondskefulla, är otroligt elaka mot oss som arbetat hela livet och betalat in skatt. Att man till den milda grad är så fruktansvärt ojust, så oförskämd, så förbannad, så man tror inte det är sant. Men lika väl är det förbanne mig helt riktigt och sant. Ingen regering i hela världen skiter i sin egen befolkning såsom Sveriges regering gör. Det finns ingen skam, i vår Socialdemokratiska regering som regerar tillsammans med med det ännu sämre och fruktansvärt lilla parti som miljöpartiet representerar.
Att ett sådant litet parti som knappt har några väljare skall regera, vara vice statsminister, och hantera viktiga frågor, inhysa imamer som vill utradera alla svenskar som inte vill tro på deras gud.

För länge sedan insåg jag och min fru hur hemskt det är och gick med i Sverigedemokraterna för att om möjligt få ett slut på detta. Det är synd att så få människor har upptäckt bedrägeriet.

Många Sossar sover i samma ställning, som sina förfäder. Många av sossarna upptäcker för sent när deras dotter blir våldtagen, när deras hus blir söndertrasat av muslimska ungdomar som endast vill ha tag på guld och värdesaker. Eller när deras bilar blir uppeldade. Eller när de blir misshandlade på öppen gata. Eller kanske inte ens då upptäcker dom, att Sverige är totalt förändrat. Förändrat till det sämre. Där vårt Sverige nu är totalt genomruttet. Ett Sverige där svenskarna flyr ifrån. Ett Sverige som nu av brottslighet eskalerar till oigenkännlighet.
Detta är skrivet av Thore Hult
Photo

Post has attachment
Statestik hur Sverigedemokraterna fortsätter att bara öka, medan der andra partierna går kräftgång eller rakt ned
Kolla här
http://status.st/

Post has attachment

Post has attachment
Dagens Länkar den 2015-12-26
Dagens länkar 2015-12-26

Tino Tino Sanandaji
http://www.tino.us/2015/12/professor-i-nationalekonomi-v-s-henrik-schyfferts-populistiska-myter/Die Bosniakische Handschar Division - Bosnjacka Handzar Divizija
https://www.youtube.com/watch?v=_xT1aHlCXF8

The Islamisation of Sweden
https://youtu.be/wP7_yY9m5GM?list=PL2HmSy7AqQ01gcpnKciuEflit1n9Hjg2d

https://www.youtube.com/watch?v=wP7_yY9m5GM&feature=youtu.be&list=PL2HmSy7AqQ01gcpnKciuEflit1n9Hjg2d


Isis i Sverige?
https://youtu.be/i0VW3wCu3Jg


sök på YouTube islamsk terror

(S)äpo varken kan eller vill bekämpa IS - Avslöjande granskning

https://youtu.be/8I7b87tU6iwSökning på, Terrorist gets to stay in Sweden

Brother Mohamed Hoblos in Denmark & Sweden this December | (The Heavens Have Squeaked!)


2 timmar och 36 minuter lång intressant dokumentär på YouTube.

https://youtu.be/WhARM6QfIEIHemligt Dokument.
Från, Bakom kulisserna

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/hemligt-dokument-bevisar-s-samarbete-med-islamister-sedan-1999-lovade-lagstifta-muslimska-helgdagar/
ligt dokument bevisar S-samarbete med islamister sedan 1999 – lovade lagstifta muslimska helgdagar
25.12.2015 21:38
Ibland kan svensk slaskmedia ta fram bra nyheter, de är dock sällsynta. Detta är en av de få som expressen.se avslöjar i dag. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.
 
I dokumentet som Expressen i dag kan avslöja finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.
Socialdemokraten Carina Hägg har bland annat kritiserat sitt egna parti angående just detta samarbete med islamisterna. Det var därför som Carina Hägg häromdagen raderades från riksdagens valbara lista. Något vi tog upp häromdagen om här.
Men före det avslöjades det i december att Carina Hägg misstänkte att nedflyttningen, som först gjordes, av henne på riksdagslistan berodde på att Islamiska förbundet påverkat valberedningen. Detta avvisades så klart av både Socialdemokraterna och Islamiska förbundet. Men nu står det helt klart att Hägg inte varit ute och cyklat.
Bakgrunden var enligt Hägg att hon alltså kritiserade valet av Islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa till partistyrelsen. Efter det har Carina Hägg i en artikel på Expressen påstått att Carin Jämtin, (S), legat bakom en kampanj mot henne efter Häggs kritik mot valet av Mustafa. Det blev droppen för partiet och i måndags raderade S alltså Carina Hägg helt från riksdagslistan.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/hemligt-dokument-bevisar-s-samarbete-med-islamister-sedan-1999-lovade-lagstifta-muslimska-helgdagar/Knivattack under bråk på flyktingboende

http://www.expressen.se/gt/knivattack-under-brak-pa-flyktingboende/Richard Dawkins destroys arguments of crazy, potentially retarded religious fanatics

https://youtu.be/hzoZuHtJ0EI

Post has attachment

Post has attachment
Nedåtgående tendens för de rödgröna och Alliansen.
Det är på väg eller är redan katastrof för dem.
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded