Post has attachment
Ma is röpködtem kicsit, megcsináltam a munraszállás és a visszatérés tutorialt. Holnap lehet belekezdek a saját rakéta építésbe, science módban (ebben a játékmódban nem áll rendelkezésre minden alkatrész, folyamatosan kell kifejleszteni őket, de ehhez tudomány pontokat kell gyűjteni, amit a meglévő alkatrészekből készített rakétákkal végzett felfedezésekért lehet kapni).
Photo

Post has attachment
Pár év kihagyás után visszatértem :-)

A legjobb dolog, hogy végre raktak nagyon jól követhető tutorialokat a játékba, így nem kell közben a netet bújni és Scott Manley videókat nézni! Nagyon jól végigvezetnek az alapokon, a rakétaépítéstől a bolygó körüli pályára állásig, majd pedig még a bolygóközi utazás alapjait is bemutatják.

Szóval pár óra játék után a tutorial számára előregyártott rakétával ismét képes voltam Mun körüli pályára állni. MIvel itt a tutorial elengedte a kezem, rám bízva a landolást, csúnya robbanás lett a vége, de nem is ez a lényeg.

És közben végig szól az a nagyon atmoszférikus és megnyugtató zene... az egész játék nagyon megnyugtató és kellemes.

Remélem ismét jó sok órát fogunk együtt tölteni.
Photo

1.1 - Szerintetek véletlenül el lehet rontani így egy update-et? Ehhez már tehetség kell nem kevés... :(

Üdv mindenkinek valaki megtudná mondani hogy akerbalban miért nem nyilik ki a az ejtőernyő? Az ejtőernyőikonya pirosra vált mikor 3000 méteren megnyomom a space -t  és természetesen lezuhan a habin ! És az a brobléma hagy nem tudom sehogyan sem megoldani

Post has attachment
Szép lila a légkör :)
Photo

Kaphatnék egy kis segítséget a MechJeb2-2.5.2.0-ás verziójához?
Nem igazán értem mit és hogyan lehet benne alkalmazni

Post has attachment
Tegnap újrakezdtem a játékot, teljesen nulláról, Science módban (egyelőre ezt akarom végigvinni).

Első körben a 0.9-es verziót raktam fel, és rögtön telepítettem a Space Engineer mod-ot. Lehet, hogy a MechJeb-et is felrakom, de még picit gyakorolni akarom a manőverezési pontok kézi beállítását.

A rakétaépítés viszonylag gyorsan ment, visszajöttek az emlékek, sikerült is Kerbin-körüli pályára állni, gondoltam megeresztek egy űrsétát és hát ahogy az tavaly is történt Jeb megint kint ragadt. Most nem fogok mentőűrhajókat küldeni (pedig az űrbeli randevúkat is újra be kell gyakorolnom), inkább újrakezdtem azt a missziót.

A mai feladat annyi science-et összeszedni, hogy meglegyenek az alkatrészek egy esetleges Mun küldetésig. 
Photo
Photo
2015-01-25
2 Photos - View album

ksp hibával tud valaki segíteni? a mostani update óta azt csinálja hogy miután elindítottam feljön egy ablak, ami bezáródik, és 10-15 mp után elkezd szólni a főmenü zenéje, de ablak nincs. A folyamatok között szerepel, megeszik másfél giga ramot, és cpu-t is használ, de kép nincs.

Valakinek van valami segítő ötlete?

Post has attachment
Így kell hajtóműveket tesztelni, Kerbal módra :-)

Post has attachment
Jebediah Kerman üdvözletét küldi a Duna felszínéről :-)

A visszatéréssel még vannak gondok, legrosszabb esetben bolygó körüli pályán fogja megvárni a mentőűrhajót :D
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
KSP - Duna
15 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded