Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
Motocultorul O-Mac 750-S este ideal pentru suprafeţe mai mici de 1 hectar. Acest produs va răspunde nevoii tale de a lucra terenurile agricole în mod eficient și rapid.

Produs aflat în PROMOȚIE!

Post has attachment
Motosapa RURIS 7088 vine în sprijinul gospodarilor ce îşi doresc o grădină cu sol mărunţit, numai bun de cultivat. Preț REDUS! 🔖

Profită acum!

Post has attachment
Dotată cu motor pe benzină de 1.7 CP, în 2 timpi, motosapa Rotakt RO10 este perfectă pentru solarii și sere. Cuțitele acestei motosape sunt pentru sol dur, similare celor de pe motocultoare.

Comandă acum!

Post has attachment
Motoburghiul Ruris TT10 este un motoutilaj conceput pentru efectuarea găurilor în pământ, pentru diverse aplicații: garduri, stâlpi, arbuști și plante tinere, etc. Te ajută, de asemenea, pentru a planta vița de vie, pomi, flori sau pentru a lua probe de sol.

Vezi produsul!

Post has attachment
Stiga ST 1131 E este cea mai ieftină și eficientă lopată electrică pentru curățarea drumurilor de acces mici și a teraselor.
Nu lăsa iarna să te prindă nepregătit!

https://sateanul.ro/freza-de-zapada-stiga-st-1131-e.html

Post has attachment
Drjuba Ruris 367, cu putere ridicată și nivel scăzut de vibrații, reprezintă alegerea profesioniștilor. BONUS: Rucsac montan + Topor cu husă.

O poți cumpăra în rate, de aici:⤵️

https://sateanul.ro/motoferastrau-ruris-367.html

Post has attachment
Moara cu ciocănele Gospodar A5, potrivită pentru aproape toate tipurile de cereale, poate fi găsită în magazinul online Săteanul, la cel mai mic preț de pe piață!

Profită acum!

https://sateanul.ro/moara-cu-ciocanele-ruris-gospodar-a5-1120.html
Wait while more posts are being loaded