Post has attachment
Tjen penge mens du er ude at rejse...

Jobbet er freelance og du kan udføre det fra hvor i verden du nu befinder dig. Sålænge du skriver nogle gode artikler, så er vi ligeglade med om du er i Thailand, Uzbekistan eller på månen.
Læs her hvordan →  http://bit.ly/1AeXibU
Photo

Post has attachment
Er Vietnam mere en aktiv ferie end en badeferie? Hjælp i forum med dine anbefalinger KLIK HER: http://bit.ly/1z6Xv0d
Photo

Post has attachment
Godmorgen - skulle vi ikke lige starte dagen med at hjælpe Jeppe med nogle gode råd til Caribien? Kan man selv arrangere en rejse eller er det nemmere/billigere at købe en færdig rejse? Hop ind og hjælp i FORUM http://bit.ly/1m2608o
Photo

Post has attachment
→ Hvis du skulle finde et hotel i Fx. Rom, ville du så ikke syntes det var skønt med nogle (danske) anbefalinger eller advarsler?

Hvis jo, så hjælp os (og en masse andre) med at skrive anmeldelser på et sted, du har været
→ Du kan selv oprette stederne, men vi kan også gøre det for dig, og efterfølgende kan du hoppe ind og skrive din anmeldelse....
→ Skriv i kommentar herunder; navn og by/land og/eller link på stedet, eller mail det på info@rejsetanker.dk- så opretter vi det, og skriver til dig, når det er klart til din anmeldelse :)

http://bit.ly/19T55LS
Photo

Post has attachment
☞ Indonesien - Kalimantan :)

Har du været i Indonesien og set vilde orangutanger, så har vi brug for din hjælp i forum - hop ind HER: http://bit.ly/1dPrYGo - det kan hjælpe andre.....
Photo

Post has attachment
Velkommen til en herlig lørdag, med skøn solskin :)

Skal du bruge weekenden på at planlægge fx. sommerferie, så har vi lige fået et nyt indlæg med BILLIG udlejning af lejligheder i Alanya... Lyder fantastisk, så kig ind på: http://bit.ly/NJ0Zmv
Photo

Post has attachment
Her er Rejseblokkens 5 tip til at spare penge, når ferien går til en storby 

Post has attachment
Fint initiativ her på Google+.

Nogle af Danmarks mest erfarne berejste uddeler gerne rejsetips på hjemmesiden for De Berejstes Klub, som samtidig udgiver rejsemagasinet Globen, som jeg er redaktør på.

Post has attachment
Mit absolutte favoritferiested er den græske ø, Amorgos, hvor jeg efter at være kommet der i 12 år faktisk mødte min græske hustru, Maria. Hun var efter 12 år endelig taget på ferie dernede samtidig med mig :-)

Øen er helt fantastisk. Vilde klipper, hvide huse, azurblåt hav med en sigtbarhed under vandet som slår alt andet i ægæerhavet. 

Så der er både perfekte fiskerestauranter, perfekte strande, og bjergvandreture du aldrig glemmer.

Har du set The Big Blue filmen, kender du allerede denne fantastiske ø.

Jeg glæder mig helt vildt til vores tre små børn er store nok til at tage med på ferie dernede, så vi kan dykke og vandre i bjergene med dem!

Post has attachment
En guide til en billig luksusferie - det er sådan jeg gør hver gang selv: 
Wait while more posts are being loaded