Post has attachment
Avui a Beuda, Solanum nigrum sub miniatum.
A vegades veia fruits vermellosos ( m'imaginava que acabarien essent negres) i altres vegades negres ( Solanum nigrum sub nigrum).Avui m'ho han aclarit.
Photo

Post has attachment
Fruits i fulles de Climatis flammula .Avui a Beuda
Photo
Photo
17/10/18
2 Photos - View album

Post has attachment
Aquesta flor seria masculina o femenina ?
Photo

Post has attachment
-- Hola de nou.
Perdoneu però el segon punt de trobada al poble de Serra de Daró ha sortir una mica desviat i no és exactament el correcte. El bo us el adjunto ara.
A reveure.
Roc

Espai per a fitxers adjunts
Photo

Post has attachment
Hola companyes i companys.
Us informem que Flora Catalana del Pla de l'Estany farà una passejada botànica per l'Estany assecat de Ullastret el proper dissabte 20 d'Octubre.
Hi hauran dos punts de trobada. El primer a l'aparcament del Supermercat Condis de Banyoles a les 9h. https://drive.google.com/open?id=1kHmz26XTlnmhgDLldj2uAb7LwS0&usp=sharing i al poble de Serra de D'aró a 3/4 de 10 https://goo.gl/maps/kbrRZmRuZSz.
La durada serà aproximadament de 3 hores. Comptem ser-hi a Banyoles cap a les 2 tarda.

LA SORTIDA SERÀ PEL PROPI COMPTE I RISC.

A reveure.

Us informem que el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) organitza una jornada tècnica titulada “Associacionisme: clau en el desenvolupament del sector de les plantes aromàtiques i medicinals”, que tindrà lloc el divendres dia 19 d’octubre de 2018, a Solsona. PROMET SER INTERESSANT!

Flora Catalana participa en una de les taules rodones de la jornada. Podeu llegir la notícia completa a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/827.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Post has attachment
GOOGLE+ DEIXARÀ DE FUNCIONAR EN ELS PROPERS MESOS

Benvolguts companys,

... Google+ deixarà de funcionar en els propers mesos. Google fa uns dies va anunciar la notícia. Els detalls els podeu trobar a qualsevol de les notícies que s'han anat escampant per Internet aquets dies, com per exemple aquesta:
https://www.elcorreo.com/tecnologia/redes-sociales/cierra-google-plus-20181009092054-nt.html

El cas és que aquest canal, que estem usant a diari, per comunicar-nos i per identificar plantes deixarà de funcionar. A Flora Catalana ja estem buscant una solució alternativa que la substituirà. Actualment estem analitzant tres solucions diferents. Esperem tenir la solució definitiva en el termini d'un mes (màxim dos, Google ha anunciat que tancarà G+ cap a l'agost de 2019, per la qual cosa estem dins els terminis sobradament).

A l'assemblea General del dia 27/10/2018, informarem amb més detall de tot plegat. Per qui no pugui venir, informarem també per les xarxes socials.

Tan aviat com tinguem la solució totalment definida, us ho comunicarem per anar traspassant l'activitat a l'altre xarxa social.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Post has attachment
invasora però ensissadora
PhotoPhotoPhotoPhoto
14/10/18
4 Photos - View album

Post has attachment
és erica scoparia?
PhotoPhotoPhotoPhoto
14/10/18
4 Photos - View album

Post has attachment
Em podeu dir com es diu aquesta espècie de molsa?
Photo
Wait while more posts are being loaded