Post has attachment
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
==========================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu..

>Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995..

Lihat RIBUAN testimoni kami di album..atau google sahaja Tiens ..lengkap semua info dan testimoni .
Kelebihan lain kalsium Tiens
>Tulang yang sihat & Kuat
>melurus & menegakkan struktur tulang
>mencegah esteporosis
>membantu memulihkan masalah tulang /retak/patah
>mengatasi masalah resdung..
dan pelbagai lagi manfaat nya

Komen PM di bawah

Atau

whatsapp 'TINGGI' ke +601116025524
whatsapp 'TINGGI' ke +601116025524
whatsapp 'TINGGI' ke +601116025524

atau

klik utk Whatsapp Terus - http://wasap.my/601116025524/Saya%20nak%20tambah%20TINGGI

POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
3/02/18
5 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded