Stream

Join this community to post or comment
 
Dumnezeu a intrat în Chapo corp, ca un corp de aceeași dimensiune ca El Chapo. botezul cu Duhul Sfânt. Dumnezeu a creat medicamente pentru poporul spaniol să se relaxeze. râs, distracție. Shepherd chapo fericit medicamente vândute mexicani. laudă chapo. Dumnezeu trăiește în El Chapo. Dumnezeu este în Chapo. în cazul în care chapo snorts cocaină. Dumnezeu snorts cocaină. merge atât de la biserică, biserica apostolică, Biserica Penticostala, Biserica sfințenia, și rugați-vă scapă chapo din închisoare și vinde droguri copiilor
 ·  Translate
1
Add a comment...

Lukas Dalmasso

Imagini, meme, satiră  - 
5
1
Add a comment...

Doru Stoica

Imagini, meme, satiră  - 
 
:)
 
Today's poll is in honor of the homeopathy conference attendees tripping balls in Germany. Apparently they weren't very good at what they do, and didn't dilute their drugs enough.

So in honor of these people finally having drugs that did something, please fill in the blank:

"I believe in homeopathy, because I'm .."
5,656 votes  -  votes visible to Public
Stupid
13%
Uneducated
8%
Selling water to the two other groups
79%
1
Add a comment...

Attilio Folliero

Resurse argumentative  - 
3
Add a comment...

Doru Stoica

Știri, articole  - 
 
Ce parere aveti de asta?
A study finds meditating cancer patients are able to affect the makeup of their DNA
4
Add a comment...

Alex Ciobica

Știri, articole  - 
 
Religia devine opțional în școli.
 ·  Translate
După 20 de ani în care ora de Religie a fost un curs de la care elevii puteau absenta doar prin cerere, un părinte, profesor de Filosofie, a învins sistemul, cu ajutorul CCR: Religia va deveni în sfârşit un opţional.
8
OM nascut între stele's profile photo
 
Misticismul, indiferent de provenienta, trebuie să dispară. Psihologii cu pretenții trebuie sa ia măsuri împotriva acestui flagel, numit religie.
Să învățăm sănătos! 
 ·  Translate
Add a comment...
 
Copil de terorist şi efectele comediei lui Jon Stewart :) 
 ·  Translate
If you’re raised on dogma and hate, can you choose a different path? Zak Ebrahim was just seven years old when his father helped plan the 1993 World Trade Center bombing. His story is shocking, powerful and, ultimately, inspiring.
2
Add a comment...

andrei gherasim

Resurse argumentative  - 
 
Un articol interesant despre religie! Războiul dintre știință și religie, argumente pro și contra! 

Sper să vă placă!

http://revolutiagandirii.blogspot.ro/2014/09/vibratii-in-declin-si-o-viata-ca-un_9.html
 ·  Translate
Capitolul 5 Răspuns la răspuns Acest capitol pornește de la răspunsul primit din partea unui cititor ca replică la primul articol scris de mine. Răspunsul este un citat de Monsenior Vladimir Ghika și sună în felul urm...
3
Doru Stoica's profile photoaparaschivei toader's profile photo
6 comments
 
Buna, am intrat si eu pe aici sa observ consistenta substantiala a ideologiei dezbatute. Se pare ca porniti de la un fals-argument rebelic ce prin dezbatere se confirma auto sustinerea religioso-stiintifica. Ori credeti ca progresul tehnologic actual era posibil fara religie? In momentul cand iti propui sa obtii un produs ai CREDINTA ca va functiona, insasi ideea e SCLIPIRE DE GENIU. Ori din mocirla evolutionismului nu poate sa rezulte decat sedimentarea malului de lichide.
 ·  Translate
Add a comment...

Bogdan Pricop

Resurse argumentative  - 
 
#carți_în_română  
Bertrand Russell - Religie si Stiinta
In aceasta carte mereu actuala, Bertrand Russell, filosof, agnostic, matematician si renumit militant pentru pace, ofera un scurt, dar profund studiu al conflictelor dintre stiinta si religia traditionala din ultimii patru sute de ani. Examinand episoadele in care descoperirile stiintei s-au ciocnit cu doctrina crestina sau interpretarile biblice ale epocii, de la Galileo si revolutia copernicana pana la descoperirile medicale ale anesteziei si vaccinarii, Russell indica rasturnarile si reevaluarile constante ale sistemelor noastre de credinta de pe parcursul istoriei. In plus, autorul identifica si acele zone in care inca mai exista controverse asemanatoare intre stiinta moderna si Biserica. Noua introducere a lui Michael Ruse aduce aceste conflicte dintre stiinta si teologie la zi, centrandu-se asupra unor probleme care au aparut dupa al Doilea Razboi Mondial.
Acest volum clasic se adreseaza tuturor celor interesati de filosofie si religie, precum si celor interesati de gandirea si scrierile lui Russell.

http://www.elefant.ro/carti/carti-de-specialitate/stiinte-umaniste/filosofie/religie-si-stiinta-200651.html
 ·  Translate
2
Add a comment...

About this community

 
Dumnezeu a intrat în corpul meu, aşa cum un corpul. mărimea mea perfecta. botezul cu Duhul Sfânt. Dumnezeu trăiește în interiorul corpului meu. Am trăit la mâna de ajutor orphange când eram mai tânăr, și am învățat cum să fie un rob al lui Isus Hristos. Am văzut Duduman Dumitru, dar nu l-au întâlnit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru mana de ajutor si tot ceea ce-l opereze și fondat. dumitru Duman trăit Isus Hristos. Dumitru contrabandă Biblii în Rusia și România. Dumitru ar merge mile, în vreme sub zero, genți de transport costum plin de biblii grele. Dumitru a fost torturat și bătut pentru a face acest lucru. au pus Dumitru în închisoare. l-au bătut cu bâte bile de bază. la lovit în față, de multe ori. l-au sufocat. l spânzurat. ei torturat de mai multe luni la un moment dat, și l-au trimis acasă pentru a recupera, și apoi l-au arestat din nou, și a început torturile peste tot.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Doru Stoica

Imagini, meme, satiră  - 
3
lucasento's profile photo
 
total
Add a comment...

Doru Stoica

Pseudoștiință, scepticism  - 
 
orezul sensibil, sa vedem cât de sensibil va fi.
 ·  Translate
Zilele astea am avut plăcerea de a discuta cu o amica despre știință, pseudoștiință, conspirații și încet încet am ajuns la experimentul cu orezul sensibil la gândurile noastre a doctorului Masaru Emoto. Sincer știam doar de ...
2
Doru Stoica's profile photoCostel Anton's profile photo
6 comments
 
Aha... Interesant
 ·  Translate
Add a comment...

Doru Stoica

Imagini, meme, satiră  - 
 
 
In all fairness Newton was actually born on X-MAS, existed.
Neil deGrasse Tyson spent part of Christmas Day trolling and riling up Christians on Twitter.
5
Add a comment...

Victor Dramba
moderator

Discuții interne  - 
 
Ce-ați zice de un Manual de Ateism, pentru ciclul primar? O carte adresată elevilor din clasele mici care să explice pe înțelesul copiilor absurditățile concepțiilor religioase și pericolul ideilor antiștiințifice. Am putea s-o scriem în colaborare și s-o edităm pe hârtie prin crowdfunding. Cum ar arăta prin librării alături de manualul de religie? :D
 ·  Translate
5
Anonymous Ro's profile photo
 
Ar fii fain.
Add a comment...

Neatu Ovidiu

Știri, articole  - 
2
Add a comment...

Neatu Ovidiu

Știri, articole  - 
 
Are science and religion doomed to eternal “warfare,” or can they just get along? Philosophers, theologians, scientists, and atheists debate this subject endlessly (and often, angrily). We hear a lot less from economists on the matter, however. But in a recent paper, Princeton economist Roland Bénabou and two colleagues unveiled a surprising finding that would at least appear to bolster the “conflict” camp: Both across countries and also across US states, higher levels of religiosity are related to lower levels of scientific innovation.

“Places with higher levels of religiosity have lower rates of scientific and technical innovation, as measured by patents per capita,” comments Bénabou. He adds that the pattern persists “when controlling for differences in income per capita, population, and rates of higher education.”

 
Are science and religion doomed to eternal “warfare,” or can they just get along? Philosophers, theologians, scientists, and atheists debate this subject endlessly (and often, angrily). We hear a lot less from economists on the matter, however. But in a recent paper, Princeton economist Roland Bénabou and two colleagues unveiled a surprising finding that would at least appear to bolster the “conflict” camp: Both across countries and also across US states, higher levels of religiosity are related to lower levels of scientific innovation.

Read more: http://ow.ly/B6uEN

Image credit: AP
3
Add a comment...