Post is pinned.Post has attachment
Som opstart af denne samarbejds- og kommunikationsplatform har jeg startet en Wordpressblog  og denne Google-plus profil.
De har hver deres fordele, så den ene udelukke ikke den anden. Jeg håber at det meget hurtigt giver succes at bruge dem begge. 

Om bloggen
Bloggen vil tage forskellige temaer op i mere overskuelig artikelform, hvor læseren indføres i forskellige tanker og overvejelse. Artiklerne er bygget op så de stiger i sværhedsgrad og er derfor let tilgængelige.

Om Google+gruppen
Gruppen her på googleplus giver os gode muligheder for at dele links og erfaringer.  

Post has attachment

Tak for medlemskabet af gruppen. MUNDU har regelmæssigt gratis tilbud om deltagelse i undervisningsprojekter med en bevægelsesdel. Det næste projekt kommer til at handle om FN's bæredygtige udviklingsmål.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Læring i bevægelse på Facebook.
Jeg er blevet gjort opmærksom på at EUD-lærernes foretrukne sociale kollabarative værktøj er facebook. Derfor har jeg også oprettet en facebook-profil. Den bliver promoveret meget snart.

Gruppen er ny og stadig under udvikling i forhold til de undertemaer der er angivet. Men med tiden får vi opbygget et spændende og indholdsrigt forum med mange indfaldsvinkler til og perspektiver på Læring i Bevægelse.   

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded