Post has attachment

Sziasztok! :) Ez lehet hogy nem ide tartozik, de olyan embert keresnék aki eléggé ért az andoridos eszközökhöz, legyen szó akár ADB-ről, akár romok megpiszkálásáról, emellett tudna segíteni egy Alcatel OTFire androidossá varázsolásában :) As soon as possible, mert sajnos kevés szaktudással és sok kíváncsisággal megöltem az összes birtokomban lévő készüléket. :D

Post has attachment
Sziasztok! Ha a Firefox OS haláláról és hasonló sületlenségekről olvastok manapság az interneten, akkor nem kell megijedni, a cikkiró többnyire hülyeségeket beszél. :)

A hivatalos álláspontnak a fentiekhez semmi köze, inkább valami hasonló:
https://twitter.com/CodingFree/status/674313141510098944

(amúgy ha megnézitek az emlitett cikkben az idézett hivatalos Mozilla kommunikációt, az semmi olyasmit nem ir hogy megszűnik a Firefox OS fejlesztése, épp ellenkezőleg...)

Itt van még egy pár szó kommentben minderről:
http://www.osnews.com/permalink?621949#comment_621949

Mindenkit kérek hogy ne terjessze a hisztériát, még akkor sem ha a Mozilla elég bambán kezeli ennek a dolognak a kommunikációját.. :\

Ha bármi kérdésetek van nyugodtan forduljatok hozzám itt kommentben vagy privátban.

Köszi!
Photo

sziasztok samsung galaxy mini 2 re rá lehet varázsolni ezt a gyönyörüséget? :D 

Sziasztok! Galaxy nexusra szeretnék firefox os-t varázsolni, de a config.sh mindig leáll a következő hibával:

Fetching projects:  98% (85/86)  fatal: Couldn't find remote ref refs/heads/aosp-new/master
Unexpected end of command stream
error: Cannot fetch platform/prebuilts/gcc/linux-x86/arm/arm-linux-androideabi-4.8

Ubuntu 14.04 frissen fordítókkal, javaval. Próbáltam már manifest cserét, de semmi nem segített. Találkozott valaki ilyen problémával? Előre is köszönöm!

Post has attachment
Sziasztok! Akit érdekel mi újság mostanság a Firefox OS háza táján az itt sok érdekességet megtalál (diák a hétvégi berlini Mozilla Weekendről): 

Post has attachment
Segítsünk egy szavazattal, és néhány megosztással egy Firefox OS-et is támogató mobil alkalmazást a Telekom üzleti app versenyén.

https://www.wallofbusiness.com/hu/hungary/solution/localinfo

Szavazás a jobb alsó sarokban.

2 kérdésem lenne:
1. Láttam appokat amelyek újabb firefox os-n működnek rendesen (enyimen 1.3-van de frissíttést nem talál. ez az új? vagy ilyenkor mi van?
2. Normális GPS app van a telefonra,? térkép-gps navigátor?
 köszi a válaszokat előre!

Sziasztok!

Egy kérdéssel zaklatnálak Titeket, remélem tudtok benne segíteni. A lényeg, hogy a telefon gps koordinátáit szeretném lekérdezni. Erre van külön api, vagy egyáltalán hogy álljak neki? Esetleg egy linket vagy egy example-t megköszönnék :)

Előre is köszönöm a segítséget!

Post has attachment
Sziasztok! Két hír is van mára, az egyikkel nyerni lehet szóval kezdjük az ingyen dolgokkal! ;)

Májusban lesz egy JavaScript konferencia: JSConf Budapest - nagyon impresszív előadói listával a világ minden tájáról, érdemes lesz eljönni mindenképp - és ha mindezt ingyen akarjátok megtenni nincs más dolgotok, mint követni a konferencia twitter csatornáját (https://twitter.com/jsconfbp), és ha szerencsétek van vasárnap tietek lehet a kisorsolt belépő! ;)
Wait while more posts are being loaded