Post has attachment

Post has attachment
Photo

Får opp "error code -505" når jeg prøver å installere den siste oppdateringen.

Den forrige versjonen ble automatisk avinstallert.

Hei

Det har vært stille fra oss en stund nå. All vår kapasitet har vært fokusert på ny annonseinnlegging i appen. Det begynner nå å ta form, så det er på vei ut til dere beta testere :)

Det er en del mangler ennå. F.eks.:
. Oppsalg/betaling
. Inngangen til annonseinnlegging er veldig skjult foreløpig. (Man må inn på Min FINN -> Mine annonser.)
. Markere annonse som solgt
. Polish!

Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger fra dere på hva dere syns fungerer og ikke fungerer :)

ey, kan jeg få være med å teste eller?

Hei

Det har vært veldig stille på beta fronten en stund. Det tar litt tid for oss å bygge beta versjoner, og da har vi kun gjort det i de tilfellene hvor vi har ønsket å teste noe spesielt.

Nå har vi endret oppsettet, så beta versjoner går automatisk ut hver fredag. Snarveien vil da endre seg til FINN Beta når dere har en versjon som er nyere en den som ligger ute til alle andre. Hvis dere får en beta versjon på fredag, og vi releaser en versjon til alle brukerne på onsdag vil snarveien endre seg tilbake til "FINN". Det betyr også at funksjonalitet vi kun skrur på for beta brukerne kan komme og gå litt, og dere vil få tilgang på ting som vi tidligere kun har skrudd på for intern testing :)

Post has attachment
Hei

Vi har lagt ut en ny beta versjon av appen nå. Beta gruppen har i stor grad fått ny funksjonalitet en par dager før resten av brukerne siden januar, men nå har vi noe spennende til dere.

Vi har bygd om MinFINN fanen. Foreløpig er det kun Lagrede søk/Mine funn og innstillinger der inne, men etterhvert vil det komme mye ekstrafunksjonalitet der, som f.eks. mine annonser/meldinger o.l.

Vi tester også et nytt konsept. 50% av dere vil få "Utforsk" istedet for "Siste Nytt". Her vil det dukke opp bilder av annonser som er basert på de siste tingene du har sett på. Siden oppdateringer på lagrede søk og sånt da forsvinner herfra får du samtidig en ny fane på MinFINN som heter Varslinger.

Vi vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger på dette. Vi kommer nok til å oppdatere denne versjonen ganske aggressivt i starten, så det er bare å komme med innspill :)
PhotoPhotoPhoto
2014-06-20
3 Photos - View album

Hoi!

Vi har nå lagt ut et nytt bygg. Oppdateringen kommer til en Play Store nær deg i løpet av kort tid.

Endringer siden forrige gang, i korte trekk:
* Blå styling av ActionBar
* Endret design på Markeds-siden
* Fikset flere bugs rundt håndteringen av "flere annonser fra"
* Et antall større og mindre bugfikser (catch-all)

Post has attachment
Hei

Idag skrudde vi på push meldinger på lagrede søk. For å få push melding må foreløpig epost varsling være skrudd på. En ny versjon med bedre innstillinger for lagrede søk kommer i løpet av uka :)
Photo

Når jeg ser på et resultat får jeg ikke sett hele teksten under beskrivelse. Får ikke scrollet når resten av siden scroller. På nexus 7 nettbrett. 
Wait while more posts are being loaded