Post has attachment
Accident pe lacul Snagog – un bărbat în vârstă de 60 de ani găsit mort – În urma unui accident între doua ambarcațiuni, pe lacul Snagov, cinci persoane au fost rănite și o a șasea era de negasit.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții, două ambarcațiuni s-au ciocnit iar cinci persoane au fost rănite și un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost dat dispărut, ca mai apoi să fie găsit de echipajele ISU la șase metri adâncime, în afara zonei de impact între cele doua ambarcațiuni.

http://goo.gl/NzPezj
Photo

Post has attachment
goo.gl/QYGQcO

Annemarie, playmakerul cu origini nigeriene al tricolorelor, imaginea Eurobasket 2015 – Născută de Ziua femeii, Annemarie Parău (31 de ani, 1.75 metri, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe) este coordonatorul de joc al naționalei României la Campionatul European feminin de baschet. După două eșecuri, cu Muntenegru și Ucraina...
Photo

Post has attachment
Duminică 14 Iunie 2015, Real Xtreme Fighting (RXF), liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate Artelor Marțiale Mixte (MMA) din țară, are plăcerea de a va invita la Cântarul Oficial prilejuit de cea mai mare gală de gen organizată vreodată în România, RXF 18, ce se va desfășura luni, 15 Iunie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca...

Post has attachment
În cadrul interviului de marți dimineața, Beyonce anuntă că… este vegană. Cantareața susține că acest stil de viața este foarte benefic pentru silueta sa, dar și pentru felul în care îi arată pielea, observând schimbări bune în tonusul și claritatea tenului.

Artista mai declară că, dupa ce s-a luptat cu kilogramele în plus toată viața, și cu diete care pe termen lung nu mai dădeau rezultate, veganismul este singurul mod de a-și satisface poftele fără să se îngrijoreze de repercursiunile asupra siluetei.

Post has attachment
Marile succese ale echipei naţionale a României se confunda cu numele lui Anghel Iordanescu, performanţele înregistrate la Campionatele Mondiale din 1994 şi 1998 şi turneul final al Campionatului European din 1996, poartă amprenta celui ce a fost decorat cu titlul onorific de „antrenorul secolului XX”

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
http://goo.gl/CcEzBX

Printre multe alte cazuri rezolvate de când a venit în ţară, acesta a făcut o serie de intervenţii în premieră naţională, salvând doi pacienţi care sufereau de anevrisme toraco-abdominale, cărora le-a introdus endoproteze multilayer.

De asemenea, în premieră mondială, a salvat cinci pacienţi diagnosticaţi cu anevrism aortic...
Photo

Post has attachment
http://goo.gl/WgY0VN

Liderii marilor puteri economice din Japonia, Franța, Germania, Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Italia, s-au adunat duminică în castelul Elman din Bavaria, pentru a discuta, în primul rând, cum vor face față agresiunilor la care este supusă Ucraina, de către Rusia.
Photo

Post has attachment
http://goo.gl/Eb7Gsa

Probele orale au loc în perioada 8 – 26 iunie, iar în săptămâna 29 iunie – 3 iulie au loc probele scrise la examenul de Bacalaureat 2015. Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face între 8-10 iunie, iar absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale...
Photo
Wait while more posts are being loaded