Post has attachment

Post has attachment
Gyldendal var fluen på væggen, da jeg i sommer havde min 9.klasse til prøve i mundtlig dansk. Asta, Emil og Kathrine  var så modige, at filmholdet fik lov til at følge deres prøve på allernærmeste hold.Det er der kommet disse film ud af. Helt autentisk, virkeligt og meget ærligt!

Post has attachment

Post has attachment
Et meget inspirerende indblik helt ind i klasserummet, hvor der arbejdes med læring med mål, retning og så meget mening! Men også to lærere, der har sat didaktikken og hver enkelt elevs læring øverst på dagsordenen.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
SLIP DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHED 
"Undervisningen bliver bedre, hvis man som lærer dropper de idealistiske ambitioner. Det gælder idealer om at differentiere sin undervisning, skrive læringsmål til hver enkelt elev, inkludere en hvilken som helst elev, selv producere sit undervisningsmateriale og aldrig bruge den gammeldags tavle".
Sådan indleder professor Per Fibæk Laursen sin nye bog, Drop ambitionerne, som udkommer i dag. . Hør ham fortælle om bogen, og hvorfor han mener, det er umuligt at leve op til de krav, der i dag stilles til skolen. Det er ganske interessante betragtninger han kommer med!

Post has attachment
Inspiration til at arbejde ud fra taksonomier med eleverne i undervisningen

Post has attachment
Til førsteudgaven af Gyldendals nyeste digitale litteraturmagasin har jeg skrevet et indlæg om det gode prøveoplæg til prøven i mundtlig dansk

Post has shared content
Så har Karen Dinesen og jeg gjort det igen! Udviklet et målrettet undervisningsforløb til elever i 7.-10.klasse, der skal opkvalificere deres kritiske bevidsthed, når de søger, vurderer og bruger information og inspiration på nettet. Værsgo!
| KURSUS: SØG PÅ NETTET

         | KURSUS: SØG PÅ NETTET
dansk.gyldendal.dk
Wait while more posts are being loaded