Post has attachment
Met alle genodigden een mooie opening beleefd.


Wie zijn wij?

Een team professionals op het gebied van architectuur en adviesdiensten in de huisvesting in private en publieke markt. Hieronder vallen commerciële bedrijven en kantoren, particulier en seriematige woningbouw, gezondheid- en ouderenzorg (en huisvesting), onderwijsinstellingen.

Denkend vanuit de Total Costs of Ownership met een sterk adviserende rol richting onze klanten en partners. Denken in oplossingen, er zijn vaak meerder mogelijkheden. Denkend vanuit de beleving van de klant, de eindgebruiker, facilities, maar ook de vastgoedeigenaar.

Wijbenga Architecten en Adviseurs kan u begeleiden bij het samenstellen van de 'conceptvisie': de inventarisatie van uw huisvestingsbehoeften, de belevingswensen, de invloed van de omgeving, het programma van eisen, gecombineerd in een aanbod- en vraagstrategie, maar ook inzichtelijk maken van de consequenties en veranderingen. In de business case maken wij de haalbaarheid in cijfers zichtbaar, maar kunnen dit eveneens ondersteunen met beelden / vlekkenplannen / schetsen. De multidisciplinaire invalshoek volgt in integrale ontwerpvisie waarin creatieve vormgeving wordt gecombineerd met de praktische aspecten van het ontwerp. Elke ontwerpfase gaat gekoppeld met financiële toetsing om goed binnen de gestelde financiële kaders te blijven. Maar ook in de fase van aanbesteding, bouwvoorbereiding- en realisatie kunnen wij u begeleiden!

Post has attachment
Ons trots, bruggen op het Grootzand in Sneek.
Photo
Wait while more posts are being loaded