Post has attachment
Hej studiegruppe. Håber det går godt. Jeg øver mig i at lave videoer hernede i det varmen Afrika. Det går rigtig godt synes jeg. Vi ses:-)
Photo

Post has attachment
Her er vores video om håndvask: henny

I kursusafd. har vi sosu-hjælpere og assistenter på efteruddannelse efter AMU -regler. De har således en kursusdag fra kl. 8 - 15.24. Det er en udfordring for dem, da de er vant til at være aktive og i bevægelse i deres hverdag. Når de kommer på skolebænken, bliver eftermiddagen ofte en udfordring - " de står af ". Kan jeg ved at bruge digitale teknologier såsom
de interaktive tavler, e-læring, on- line tests osv. gøre de sidste timer på dagen mere inspirerende for kursisterne og mig selv !!!

Didaktisk design     
Deltagergruppe: unge mellem 18 og 30 år, der er på kontanthjælp og deltager i projekt Kronjylland
Jeg vil gerne arbejde med et design, der kan motivere den enkelte deltager til at arbejde selvstændigt og samtidig styrke den fælles læring i gruppen. Det handler for mig både om at fremme deltagernes lyst til læring og også gøre dem trygge ved at lære. Samtidig skal designet give mulighed for differentiering, da deltagerne har meget forskellige problematikker.
Måske er det allervigtigste det med, at de får lyst til at lære.

Jeg arbejder til daglig med kursister der er meget IT - forskrækkede.
De bliver introduceret til IT i form af:
Åbne en PC/lave ppt/lægge billeder og film ind i ppt/gemme på USB-stik.
De har undervejs i deres 6 ugers kursus lejlighed til at arbejde med PC. Finde materiale til den opgave de arbejder med på nettet osv.
Jeg bruger den interaktiv tavle, når de fx skal lave brainstorm. Kan den bruges til mere, med henblik på at aktivere dem i højere grad.
Hvordan kan jeg introducere til IT - teknologi, så de får lejlighed til at lege med forskellige teknologier? og få kursisterne aktiveret på en legende måde?

Didaktisk design

Hvordan kan jeg gøre eleverne mere aktive og kommentere på det hørte eller læste? Samt at deltage mere aktivt
At motivere gennem at få dem til at samarbejde i par
Når de producere noget gør de det i par. Derved står de ikke selv helt til regnskab, men det er mere processen, der bliver spændende, kan de lære noget af hinanden. 
Eleverne bruger meget tid på at finde materiale eks. vis PP. Jeg vil lægge det ind i en facebook gruppe
Lille video med oplæsning fra you tube 
Opret en facebookgruppe
Eleverne har facebook i hånden enten via mobil eller pc.

 jeg ville arbejde med portefoilie,og i den forbindelse tænker jeg at bruge evt. mobil/ipad
jeg havde tænkt at arbejde bla med "kurt og kubikknægtene, men har nogle overvejelse omkring om jeg skal i den forbindelse lave en blogg ang evaluering , har i nogle "gode tanker" i ville dele med mig.

gad vide hvor dette indlæg havner

Post has attachment

Vi glæder os til at lave små mobiltelefon film og til at lege med alt det vi godt må
Wait while more posts are being loaded