Post has attachment

Långe sedan. Finns någon kvar? :)

Jag vill träffas. Filmträff en gång i månaden? AW?

Förslag?

Hej, länge sedan jag var aktiv här. Länge sedan någon var aktiv här. Dags att ändra på det?

AW i Lund den 14: e augusti?  Lundia? Någon som är intresserad?

Bokcirkel. Skrev för ett tag sedan om en bokcirkel. Start imorgon. Den startar imorgon klockan 18. Jag finns på Café Mäster Hans imorgon från 18-18.45. Dyk upp om ni är intresserade. Inget krav på att ha läst boken.

IRL i Malmö!

Vill någon gå med i en "våga hålla tal kurs"? Eller vet någon som vill? Vi vill gärna ha fler deltagare. Det är snällt och kravlöst. Träffas cirka en gång i månaden i Folkuniversitetets lokaler på Regementsgatan. Nästa träff är onsdagen den 18:e februari. Fråga gärna för mer information.
PS! Det kostar inget.;)

Bokcirkeln, se tidigare inlägg,  startar den 20:e februari kl 19.00 i Malmö. Jag har valt boken Lilla smycket av Patrick Modiano till första träffen. Det är en bok på cirka 120 sidor av förra årets nobelpristagare. Alla som vill och kan vara med är välkomna. :)
http://www.bokus.com/bok/9789186497354/lilla-smycket/#link-widget

Post has shared content
Ta något eller några steg mot att våga komma närmare andra och dig själv. Lär känna dig själv lite bättre och förstå hur du kan öka din självkänsla. Ta större plats i ditt eget liv!

Kursen ger dig detta 
Den här dagen kommer ge dig en introduktion till hur du vågar komma närmare dig själv och andra samt hur du förbättrar din egen självkänsla. I samband med kursen bokar vi tid för en enskild uppföljande coachning, där vi under en timme där vi går genom de insikter du gjort under kursen och de utmaningar du står inför.

Läs mer: http://alexanderrudenstam.se/aktuellt/Kurs_Vkn/

 
Bokcirkel i Malmö./Lund området. Intresserad?

Jag vill nu i början på året starta en bokklubb. Jag startade en med liknande "koncept" för cirka 15 år sedan och var med i den i cirka 10 år. Det fungerade bra och jag vill prova igen med nya medlemmar.

Förutsättningar: Vi träffas var 4-6 vecka på fredagskvällen, äter något enkelt  och pratar om boken. Vi turas om att välja bok. Den som väljer utser bok helt på egen hand utan att rådgöra med de andra i bokcirkeln. Det gör att det blir rätt stor variation och det kan bli böcker vi vanligtvis inte väljer själva.

Kravet på boken är att det ska vara skönlitteratur, utgiven i pocket och gå att få tag på med normal ansträngning. *

Jag tänkte välja en bok nu i januari och att vi träffas första gången i februari.

Intresserad, skriv en kommentar eller skicka ett privatmeddelande.  Kanske någon ni känner kan vara intresserad?

Önskar alla ett fint år 2015.
Jag har bytt namn på gruppen. Från HIRL Malmö till Möten och evenemang i Skåne. Utvidgar lite för att kanske få mer aktivitet.

Inriktning är träffar "utanför nätet". Inte politiska inlägg och ren försäljning.

Intresserad av "Tala kurs" i Malmö? Träff i november.

Jag har gått en "Hitta rösten/pratakurs" i Malmö i början på året. Arrangör Folkuniversitetet.

En av deltagarna tog det fina initiativet att vi skulle fortsätta i en egen cirkel. Det är en "snäll cirkel", vi pratar utifrån bilder, frivilliga "hemarbeten" och liknande och ger feed-back. Träffas i Folkuniversitetets lokaler på Regementsgatan.

Onsdagar är det som gäller nu. Nästa träff onsdag 12:e november.

Vi behöver fler deltagare. Är du intresserad? Välkommen att höra av dig med frågor eller att du vill testa en träff.
Wait while more posts are being loaded