Post has shared content
Reflection in the pool at the Lallgarh Palace Hotel
Photo

Post has attachment
Photo

Post has shared content

Post has shared content
Europe Place - Europa-udvar, Komárno, Szlovákia
Photo

Post has shared content
A NÉP NEVÉBEN - A LAKOSSÁG ELLENÉBEN
Orbán Viktor egypártrendszert épít

Aki vidéken, kis falvakban, településeken kormányzati médiaburokban él, most azt gondolja, hogy a baloldali pártok számtalan menekültet akarnak befogadni. Az Orbán-kormány és kiszolgálói új és újabb médiafelületeket szereznek maguknak, napok óta arról szólnak a hírek, hogy Mészáros Lőrinc megvette a Népszabadságot is. A Fidesz a közszolgálati média elfoglalása után most már a magánszférában is terjeszkedik, és ha a Népszabadságot is megveszik (mint sok-sok Romániában élő szavazót), még kevesebb hely marad a hazai kormánykritikára.

A magyar választók jelentős része nem internetről, hanem televízióból, megyei lapokból tájékozódik és a közösségi média sem jelent egyensúlyt, azt is kormányzati célokra használja az Orbán-kormány. 
Hiába tény, hogy a választók többsége elégedetlen a kormánnyal és változást szeretne, a megváltoztatott választási törvények, a szabadságjogok megnyirbálása, a rendőrség és a közhivatalok politikai célra történő használata milliókat, az ország többségét akadályozza meg abban, hogy szabadon kifejthessék véleményüket.

A kormányzati kommunikáció szerint a Fidesz megvédi Magyarországot és a hozzájuk hű média segít felépíteni a választókban a veszélyérzetet, az így gerjesztett félelmekre pedig reagál a kormányoldal és közben azt sugallja, hogy az ellenzék a veszély, jelen esetben a bevándorlók oldalán áll

Aki kormányzati médiaburokban él, most azt gondolja, hogy a baloldali pártok minél több menekültet akarnak befogadni, ezért a korrupciós ügyek ellenére a Fidesz szavazói megtévesztve megmaradnak a kormánypárt mellett. - Az elrabolt, elvett nyugdíjaknak, az ország nélkülöző idős lakosságának, az éhező gyermekeknek és az egészségügyi intézmények afrikai színvonalra történt lerombolásának semmi köze sincs az Európai Unióhoz történő kötődésünkhöz vagy a Szerbiában, Olaszországban, Törökországban tartózkodó  menekültekhez. - A magyarországi nyomort, a türhetetlen állapotokat az Orbán-kormány korrupciós politikája, a hatalomvágy idézte elő.

Kollár Erzsébet
Photo

Post has shared content
Here is my art :) 2 hours without a tablet!
Edit: I totally spelt cheshire wrong. I was excited to make it into art LOL
this copy is not for trade because I miserably failed at spelling. I came back from work today exhausted so ya. There will be more copies later and possibly a contest ;P
Photo
Wait while more posts are being loaded