Hei. Er den siden fremdeles aktiv? Jag har trent Parkour i 1 og et halvt år. Har hvert i kontakt med noen profesjonelle og lærte masse av dem.
Wojtek 15.

Hei.
Jeg lurer på om det er noen gode kurs i oslo omtådet, ble ambefalt av en lærer og starte på noe sånt fordi jeg klatert så mye på takene på skolen.
Takk i forkant

Hei, jeg er en gutt på tolv (tretten i oktober), som har veldig lyst til å begyne på parkour. Jeg er ikke noe erfaren med parkour, men jeg er ganske flink i å klatre på vanlige ting. Hva saltoer og ruller angår, kan jeg bare en vanlig frontflip på trampoline. Jeg bor i på Nordstrand i oslo, vet noen om et sted jeg kan begyne på parkour??

Hej!

Vi producerar ett internationellt event i Oslo 1 september och söker Parkour-artister. Vart hittar jag professionella Parkour-artister? Tacksam för snabbt svar!

Tack på förhand!

VNIVRS
Anna Sundström

+46 7 60 97 15 31

Hei.

Er det noen i Tromsø, Håpet eller Kvaløysletta?

Hei jeg er 11 år fyller 12 i november jeg kan parkour og er ute nesten hver dag og trener men jeg har lyst til å trene med noen jeg trener i Oslo så jeg lurer på om det finnes noen trenings steder?

Hei, Jeg heter Carl-Philip og har veldig lyst til å starte med parkour. Jeg fyller 13 i mai, bor på bærum og lurer på hvor man kan melde seg på.
Mvh, Carl-Philip

Lurer på om det fremdeles eksisterer en eller annen gruppe i Trondheim som driver med parkour. Jeg er ellers ny til parkour, men håper jeg kan finne noen å trene med, eller lære fra. Jeg er 16 år, og litt erfaren med hopping, løfting, og fleksibilitet med kropp.

Er det fortsatt aktivitet i Frognerparken kl. 2?
Dumt å dra dit for å skade ryggen alene.

Hei,
leter etter noen som kan lære meg parkour.
15 åring
Wait while more posts are being loaded