Post has attachment
Nog een week...

Volgende week woensdag om 17.00 uur kan je meedoen met een live intro voor de Google Innovator Academy in Londen (juli) en Stockholm (november).

Hier vind je alvast meer info: http://certifiedinnovators.com/
En hier kan je je registreren voor de webinar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-ryK7s1syIxEx9IHKVkfefIQyWdwNyVgmFC_g3MKTnaeT2g/viewform
Photo

Ik wil leerlingen zelf greenscreenopnames laten maken met hun Chromebook. Welke apps of sites onderdsteunen Chromebooks of Androidapps?

Post has attachment
In juli is er weer een Google Innovator Academy in Londen! Aanrader!
Google For Education Teacher Center
Google For Education Teacher Center
teachercenter.withgoogle.com

Post has attachment
Interview met Frank Reinders en schoolupdate.nl over de afgelopen Google Innovator Academy 2018.

https://youtu.be/Enz01cfjnl8

Post has attachment
Inspiratie groeit door het te delen. Het is geen baksteen die gedeeld wordt en twee kleine baksteentjes opleverde. Informatie groeit als je het deelt.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
#AMS18 Vandaag start mijn reis bij Google naar ...
Photo

Post has attachment
De weg naar Google Certified Innovator. Ik ga op regelmatige basis jullie updaten over dit traject door informatieve video's. Als je niets wil missen, vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn Youtube kanaal.

https://youtu.be/sE6yyhkBVdk

Post has attachment
Echte verandering vindt alleen plaats door innovatieve gebruikers. Word een Google Certified Innovator en sluit je aan tot een selecte groep van meer dan 1500 gepassioneerde docenten van over de hele wereld, die elke dag bezig zijn om creatieve oplossingen te bedenken voor de allergrootste uitdagingen in het onderwijs.

De 2018 “Netherlands Innovation Academy” zal plaatsvinden tussen 30 mei en 1 juni in Amsterdam.

Wie: 36 Nederlands meest innovatieve docenten en gebruikers uit het onderwijs

Wat: 3 aaneengesloten dagen met elkaar, handen uit de mouwen, praktische handvatten voor innovatie en samenwerking, een jaar mentorschap en ondersteuning na afloop

Waar: Google hoofdkantoor Amsterdam

Wanneer: 30 mei / 31 mei / 1 juni

Waarom: Om het onderwijs te transformeren / naar een hoger plan te tillen

Hoe doe ik mee: Haal het Google gecertificeerd docent niveau 1 certificaat. Vul het aanmeldformulier in. Inclusief een videofilm van 90 seconden die een uitdaging in het onderwijs benadrukt die je wilt oplossen.

Aanmelden kan tot 6 april 2018

Meer informatie en aanmelden https://edutrainingcenter.withgoogle.com/certification_innovator
Photo

Post has attachment
Wereldwijd worden de 2018 data vastgesteld. Dat zal zeer binnenkort bekend gemaakt worden. Amsterdam wordt 30 mei 31 mei en 1 juni. Dus ben jij een onderwijs innovator of ken je een bevlogen innovatieve collega? Breng diegene op de hoogte van dit geweldige exclusieve evenement.
Wait while more posts are being loaded